212

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте на балона,който ви надува премиера.Просто не купувайте продукти с палмово масло,независимо дали са наши или вносни.А когато на опаковката на чуждия продукт има изредени страните за които е произведен(обикновено това са страни от източния блок)не ги купувайте.Това е сигурен знак,че са ***.Само когато има залепен допълнително етикет на български,шанса да е по-качествено е по-голям.

211

Трговц на палм.масло

преди 6 години

Аз казах,а другарката Нинова го доказа!

210

Ludoto Lenche

преди 6 години

....zashto go narichate s tolkova slojna duma " populist " ?...toi parvo triabva da se razporedi da mu ia obiasniat .che da vdene I chak togava da izrasi drug biser !!!

209

мухахах

преди 6 години

Бойкоооооооооооооо, редовно купувам и пращам в БГ натурални сокове на Сан Бенедето със стекове-дъщеричката ми ги харесва. Подсладителя е "фруктозен сироп", не захар!! И ко??? Цялата "***" Европа го пие без проблем а ние сме "най-най"???? Айде бе, ама сериозно ли??

208

Боко плешивия шишко

преди 6 години

Хайде пак сеирджията ми го хвалите . ако беше си давал заплатата от 5 бона на гладните щеше да го благославяте а тоя тумбак яде пие и се подиграва и вие ми го набивате . не ми е приятно да чета за боко плешивия . и това ми било жълта преса и новини. Гнусна история.

207

Българин

преди 6 години

Господин ветропоказател, стига си се правил на РобинХуд! Вече никой не се връзва, че си голяма работа, освен заинтересованите. Качихте евро гостите на електромобили като че ли българина ги използва масово, храните ги с екстри, охранявате ги. Ами пуснете ги в провинцията особено севера по лошите пътища, нека влязат в магазина с5лева в джоба, нека видят тефтера с вересиите. Ролята на ощипана госпожица вече не върви. Важно е, че имаме финансова дисциплина и сме послушни.

206

мухахах

преди 6 години

Бойкоооооооооооооо, идентичните Кока кола и Песи /със захар/ тук са по-скъпи с 50% !! И ко?? Италианците да се вдигнат на протест ли?

205

мухахах

преди 6 години

Бойкооооооооооо, популист гърчав, храната в БГ е ПО-ЕВТИНА !! Да ти направя ли сравнение на цените от днес??? Освен това храните в големите вериги са 90% български!! Ай да те питам, като са толкова много качествени българските храни, що не ги намирам тук по магазините??? Единствената "стока българска" която съм видял е мая за хляб!! Нали "българското е супер"??? Ай карай я на популизма.........няма да си за дълго...........

204

мухахах

преди 6 години

Бойкооооооооооо, голям автогол си вкарваш с този популизъм!! Кажи бе, джанъм, коя е тази верига и кое е това детско пюре с палмово масло!! То от това по-голяма санкция няма!! Приключили са с продажбите форевър!! Да ама.............май стил Мая Общата взе да я караш!

203

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, че нашите политици гледат накъде духа вятъра. Спомням си, че унгарците първи скочиха срещу двойния стандарт на храните. Жалки са, щеше да е смешно, ако не е толкова тъжно.

202

Анонимен

преди 6 години

ПИТАЙТЕ БОРИСОВ -ЗАЩО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ УПРАВЛЯВА НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ В ЕВРОПА - С АФРИКАНСКИ ЗАПЛАТИ.....

201

stoian79

преди 6 години

GNUSEN POPULIST.

200

Анонимен

преди 6 години

Те вашите бебета растат далече,и се хранят само с ,,органик фууд'' братле.Проблемът е с ,,нашите'',не с ,,вашите''. Не може при всеки проблем да се сещаме само за ,,нашите''.

199

www

преди 6 години

ТОЯ НАИСТИНА НЕ ЗНАЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИСТИНСКО МЛЯКО ПО МАГАЗИНИТЕ - ЧЕ ВСИЧКО ПРОИЗВЕДЕНО ТУКА ЗАМИНАВА ЗА ЗАПАДА А ТЕ НИ ПРАЩАТ ТЕХНИТЕ ОТПАДЪЦИ ДЕМЕК ПАЛМОВОТО МАСЛО ...

198

Ludoto Lenche

преди 6 години

...a koi e kazal ,che neuk I korumpiran chovek moje da rakovodi tsiala darjava I to uspeshno ?

197

Анонимен

преди 6 години

банкянски *** и достойнствоайде не се надайте бреутре ще се изока водещият му офицер цецо шестако и тогава ще видите колко работа са свършили и кой е виновен и ще ви разправят за досиетата от преди 30-40 години

196

Анонимен

преди 6 години

банкянския мозък отново демонстрира безкрайното си дебелоочие и гьонсуратизъмами 8 години си на власт и народа го тровят като за последноама май си го е заслужил- да търпи такива управници

195

Анонимен

преди 6 години

В ръцете на управляващото мозинство е да забранят влагането на вредни съставки в хранителните продукти, в Европейските страни ги ограничават, другаде ги забраняват. Нашите закони го позволяват.

194

Анонимен

преди 6 години

Банкянски мозък отново демонстрира, колко е неадекватен и колко далеч е от проблемите на България и българите!

193

Анонимен

преди 6 години

МНО трябва с закон да спре не само ,,палм-оливът'',но да се спре и производство-продажбата на ,,магарин''.Изпукахме бре,не виждате ли че не остана дори и болен народ за лекуване.Хората тръгнаха по света да търсят баячи,и това им е последната надежда.Засрамете се.