50

поправка

преди 6 години

удобния кмет на строителната мафия - Румен Русев,да се чете "удобния ЗА кмет на строителната мафия - Румен Русев."

49

Анонимен

преди 6 години

Това само потвърждава нейните изказвания,че я арестуват,за да се постави за кмет на Младост,удобния кмет на строителната мафия - Румен Русев.Обвиненията са многотомни именно с тази цел,да се забави делото и да я няма на кметския стол.Но и законния ред не позволява Русев да бъде кмет,тъй като заместника И е някакъв Клисуров.Сега ще гледаме втора серия театър - как ще изпързалят Клисуров и ще поставят Русев,залагам 1000 Евро на това!

48

Аз съм от Младост

преди 6 години

Защо триете мизерници ?Публично да се разстреля "кметицата" и всички нейни приблежени десни леви ръце наред - публично без право след това близките им да ги заровят.За назидание на всички тарикати които живеят на чужди гръб доста доста охолно.Всиките тарикати в БГ ги чака тази съдба стига всички промити мозъци от комунизма да спрат да си мълчат,защото ги е страх за мизерния им живот....

47

Анонимен

преди 6 години

"Носи се мълвата че масово архитектите си чертаят строежи в нарушение на законови изисквания като зелени площи, като височина на сградата и тн. Не вярвам някой да провери дали е така или не."-----------------------------------Чертаят каквото им се възложи, както и адвокатите и всички изпълнители на услуги. Фризьорките също, докато не станат кметове.

46

Анонимен

преди 6 години

Червените *** са се активизирали здраво напоследък обаче. Голяо лаене и по този случй и по случая Скрипал и анти ЕС ...

45

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ТЕЗИ СА АРЕСТУВАНИ , А НАЙ-КРАДЛИВИЯ ГЕРБЕРСКИ КМЕТ НА ПЛОВДИВ С ДОКАЗАНИ КРАЖБИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НЕ ? ТЕЗИ СА КАТО ТОКУ ЩО ПРОХОДЕЛИ ЧАВДАРЧЕТА ПРЕД НЕГО.

44

Анон

преди 6 години

И още нещо- ако е крала, крала е и преди... да се сравни дохода й с това което притежава/ начин на живот и ако има несъответствие- в затвора (по бързата процедура)...

43

Anon

преди 6 години

13 Тома? Тази колко време ще я съдят? Такива като нея по бързата процедура и в затвора З 10- Тина години,,, то бива наглост ама в родината съвсем се самозабравиха.

42

Анонимен

преди 6 години

Носи се мълвата че масово архитектите си чертаят строежи в нарушение на законови изисквания като зелени площи, като височина на сградата и тн. Не вярвам някой да провери дали е така или не.

41

Анонимен

преди 6 години

До П.ПетровТака е, обаче кмета коли - кмета беси. Гл.арх. е в рамките на общинската администрация и няма такъв, който ще каже на кмет "гледай си работата", щото ще му почерни живота. Обратното по-може.

40

Анонимен

преди 6 години

Тя била случаен кмет, ами другите кметове от големото доброутро ли са? Сега ще и се организира правосъдие като за случаен кмет ли или като от голямото доброутро?

39

томове пропаганда

преди 6 години

Знаете ли как се трупат томове с доказателства - да ви кажа. Отива някой в общината и преснима всички преписки и архиви на общината. Ей така за количество. Трупа, трупа, и това се нарича томове с доказателства. Доказателственото значение на такива томове е около нулата. Същинските доказателства в делото са я един том я още по-малко.

38

П.Петров

преди 6 години

Разрешителните за строеж не се издават от кмета, а от главния архитект!Когато става дума за голяма инвестиция се издава от главния архитект на града, а не от районния. Още от тук обвинението започва да накуцва!Но нека чуем първо какво има в СРС-тата. Ако Марковски е радостен след изслушването им, спукана им е работата на прокуратурата !

37

Анонимен

преди 6 години

Тази ако не я осъдят поне на 10-15г. ще е голям срам за всички институции ,спец. прокуратури и пр. И основателно ще изникне въпроса нужни ли са и защо получават заплати , ако не могат да изпипат добре нещата и една фризьорка да ги преметне!!

36

Еднозъб ром

преди 6 години

Една фризьорка мирише та се натрае.

35

Анонимен

преди 6 години

Само като чух, че Иванчева е яла калмари на Великден в Гърция веднага разбрах, че е няма начин да не взима по половин милион подкуп за строеж на детска площадка !!!

34

Анонимен

преди 6 години

Леле,леле ама колко компетенти са се събрали да защитават нещо за което не си струва нормален човек да си мръдне пръста ,някакво недоразумение станало по случайност кмет само защото местните жители са му повярвали на празните приказки!!!!!!! По долу сащо така единпспециалист по НК е писал - що Ваклин не бил в ареста понеже давал подкуп??! Явно някои хора не правят разлика между изнудван за пари и на такъв който е инициатор за подкупа и доброволно дава пари за да получи облаги от длъжностно лице

33

Анонимен

преди 6 години

Каквито и доказателства да се извадят за комунистическата крадлива шайка ще са все недостатъчни. Те са свикнали да крадат, това са те!

32

Анонимен

преди 6 години

Позитано е на колене! Още един техен кадър заловен с подкуп! Партията се е активизирала да ни обяснява колко е невинна миличката фризьорка.

31

Анонимен

преди 6 години

КОй искаше доказателства??? Ето ви ги....Специални разузнавателни средства! Ха сега да я видя соц. другарката Деса Корумпираната още ли ще се прави на шизофреник :)))