14

Анонимен

преди 6 години

До спомням сиах, колко жалко, че Путин не те е послушал, такъв умник!

13

До спомням си

преди 6 години

Аз също бях от малцината, кито предупредиха, че с помощта си за Тръмп, руснаците заложиха на куц кон, но тогава путинофилите празнуваха и никой не искаше да мисли. Не че преди това можеха да мислят. Сега да берат плодовете на своята намеса. Циркаджийските изявления няма да променят нищо.

12

42

преди 6 години

А теб каква драма те тресе, че пишеш. ..

11

???

преди 6 години

Сградата не е руска собственост . Дадена е от американското правителство за консулство. Консулството е закрито и сградата отново се връща на собственика си . Каква драма ги тресе *** ? Махмурлук от боярщик ?

10

Анонимен

преди 6 години

Видях снимка сутринта във Фокус, няколко човека в цивилни дрехи и нещо като чаршаф със син цвят, метнат на оградата, зад който работеше явно ключарят. Защо така се прикриват не става ясно, но много жалка картинка.

9

Ма верно ли?

преди 6 години

*** верно ли си е отишъл? Щото нещо май го пропуснах това. Че сега на власт са най-големите комунисти - Боко, Цецо, Цецка, с други думи ГЕРБ. Да не говорим, че в Западна Европа той настъпва с бесни темпове. Последната му победа е, че западните *** са решили при обвинение в корупция ти да доказваш, че си невинен, а не те, че си виновен. Това и нашите комунисти не го правеха.

8

спомням си

преди 6 години

Забавно е да си спомни човек, как се черпеха в Руската дума и се поздравяваха , като на празник, защото Тръмп е спечелил изборите. Всъщност нещастните руснаци се подмазваха на путин, защото на всеки е ясно , че именно той нареди такава небивала подкрепа---довела до нови санкции и милиарди загуби в икономически план, да не говорим в международен имидж. БГ поговорка: Кой каквото прави за себе си го прави! Винаги е така, когато има несменяемост във върха. Затова Боко Тиквата - вън от властта.

7

Анонимен

преди 6 години

Гаврата с руската коака продължава :) Какво прекрасно начало на деншния ден :)

6

До антисоросоид

преди 6 години

Ти не разбра ли че комунизма си отиде?Вече има и други партии, хората могат да говорят каквото искат без да ги арестуват, явно ти е гадно ама удари една водка, целуни червеното знаме и ще ти мине

5

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия драми? Нормално е всеки намател като го изгонят и не връща ключа да разбият ключалката и да я сменят

4

Анонимен

преди 6 години

Е то не е вече посолство, ако искат могат да го направят на тоалетна

3

срам и позор

преди 6 години

Какво очаквате от държава агресор и терорист?!

2

Анонимен

преди 6 години

Кво става, какво правиш напоследък?

1

Анонимен

преди 6 години

Ами щом е руско, ще ги разбият, много ясно. Всичко може да има там - оръжия, наркотици, хакери... Може и атомна бомба да са скрили руснаците!