85

Анонимен

преди 6 години

Мая Манолова да се заеме с трудовите договори и длъжностните характеристики, по принцип, не само в конкретния случай. Има един капан в тия документи- накрая на листа поставят една клауза, че служителят е длъжен да изпълнява и други работи, които ръководителят му възложи. И не се уточнява какви работи, щото ръководителят може да възложи и не много правомерни работи, а служителят трябва да ги изпълни, иначе може да го накажат или уволнят.

84

?

преди 6 години

Абе, Желязко, абе ***, смърдиш отвсякъде. Кой нормален човек си купува части за самолет по телефона?

83

Анонимен

преди 6 години

Любопитното е защо тая фирма продължава да съществува?Възлагат на служителите си да търгуват с ембаргови държави и после ги уволняват, за да не загубят лиценза си. Сякаш фирмата не си знае клиентите и търговските партньори.За едно е прав- в много фирми не дават конкретна информация, няма инструктаж, връчват едни декларации в единичен екземпляр, който нямаш право да обсъждаш с никого, нито да изнесеш извън фирмата, подписваш, щото всички подписвали и край.

82

77

преди 6 години

Желяз, обърни се за пари към Ц. Цветанов. Той е този национален предател, който подписа едностранно споразумение за екстрадиране на български граждани в САЩ.

81

Анонимен

преди 6 години

Голям наивник се изкарва. Ха хаааа.... Вместо да драскате глупости, като толкова много му вярвате събирайте му пари. Ха сега да ви видим ?

80

Анонимен

преди 6 години

То и в Бг има много осъдени, дето не са знаели, осъдени и за 5лв, които нямат пари да си наемат адвокат, ама никой не прави кампании за тях във фейса и не събира пари за адвокати. Държавата не ги защитава, че били млади, в началото на кариерното си развитие, не изтъкват, че са висшисти, че искат да се женят или че приятелката им е крехка, ама бързо се мобилизирала в критичен момент. Сега трябва да го съжаляваме, че е без работа. Много хора са без работа, ама никой не си съжалява и подкрепя.

79

Анонимен

преди 6 години

Тариката Желяз нищо не знаел !!! Ха хааааа......тия да ги разправя на баба ми.

78

Анонимен

преди 6 години

89, шефовете на въпросната компания вече са осъдени, ако си пропуснал. Сега просто търсят надолу по веригата, защото не са били само те в кюпа.

77

Анонимен

преди 6 години

Да не ти замръзне усмивчицата, ***, там при черните батки.Ще се прибереш след някоя година... променен.

76

Анонимен

преди 6 години

Това статия ли е или CV за кандидатсване за работа?!?! Не разбрах какво иска да каже аФторката...

75

Анонимен

преди 6 години

Събрали му малко над 2000 лв. Какво да се коментира - акции, плакати, по 1000 поста под статиите и накрая...

74

Анонимен

преди 6 години

който е подписал, той е виновен. кой е получил паритеОбвинителният акт го има в нета - четеш и сам си правиш заключенията.

73

Анонимен

преди 6 години

Фирмата е "Луфтханзатехник".Тях трудно ще ги преметне с лафа: "Ми аз откъде да знам, че в Сирия има война и има продадох едни части".

72

Анонимен

преди 6 години

Айде стига ни занимавахте с тоя тарикат. Почвате да преигравате изкарвате го направо ангел.

71

Гошу

преди 6 години

Браво, много хубаво четиво! Всичко сте описали подробно, в детайли, само не сте споменали в кой точно момент Желяз и Милена са си легнали за първи път. МАлък пропуск, но така не можем да сглобим докрай картината на отношенията им.

70

Анонимен

преди 6 години

"Желяз Андреев, който бе обвинен от САЩ, че е нарушил търговското им ембарго на Сирия, две години е работил с приятелката си Милена Здравкова, преди да станат гаджета."Камелиоооооо, Камелио, и за преводач не ставаш.

69

проследете парите

преди 6 години

който е подписал, той е виновен. кой е получил парите? кой е финализирал сделката?а не кой е въртял телефоните?това е все едно да осъдиш телефонистката в централата, за дето е осигурила линията по която си говорите.

68

плача...

преди 6 години

Да я ужалиш тая фирма дето рискувала. хахаха

67

Анонимен

преди 6 години

Mдааа, откакто тези като Желяз ни налазиха, след като отпадна софийското жителство (огромна грешка!), се наложи Софиянци да си търсят прехраната в чужбина. Колко по-добре за всички щеше да бъде, ако всички си стояха по родните места в бащините си къщи. Повярвайте ми!

66

Киро Х

преди 6 години

"Желяз израства в Добрич, където е и роден."===============================Хаха, бая интересен и политкоректен начин да се каже за някой, че е от провинцията!