41

фактите говорят

преди 6 години

"и ядрена сила с право на вето в Съвета за сигурност на ООН", значи според световните закони само ядрени сили имат право на глас, другите сме 9та дупка на кавала.Браво на КИМ...

40

Анонимен

преди 6 години

Да, няма никакво равноправие! Просто едни нации експлоатират по - слабо развитите нации - диктат, асимилация и политическо лицемерие в едно напълно изкуствено "съюзничество".

39

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 36Глобалистите са тези ,които искат да се отворят пазарите и да се премахнат държавите ,които защитават икономическите интереси на хората в нея!Та основен признак е голямо количество на проиведени стоки!Та изменеито сега е вече друго!Появи се много голям производител на стоки-АЗИЯТам се произвеждат 80% .И те са сега глобалистите!А САЩ и Англия които печеляха от търговията вече не са глобалисти!За всеки е различно в зависимост от икномиката си!

38

жеко

преди 6 години

по надолу споменаха че не са вкарани в статията половината държави от ес, просто това е дипломатическия език на дойчевелето, тези които не са споменати са васали на германия и я слушат безпрекословно, интересното е че малка държава като Унгария е получила уважението и може да се каже сувернитет за да я споменат в статията наред с други независими гиганти

37

факт

преди 6 години

Явно се вижда че ЕС,се държи изкуствено и на сила и скоро може да рухне ако не се промени политиката.

36

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

ЕС -теоритично най-доброто решение за Нас и Европа!На практика- не работи!Защото едни членки се облагодетелства за сметка на други!Германия най-много!Те си продават стоките и не изнасят технологии и производства в други членки със същие заплати за труд!И ни държат ,като използват собствената ни корупция!Ако нямахме корумпирано ръководство , до сега да бяхме извън ЕС.Сметките ни показват ,че губим повече ,защото са ни наложени ограничения .Та Меркел е пионка, както и Хитлер.

35

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле е набичкан с журналисти от тийнейджъри минали през фондации и организации на Сорос и династиите на Буш, Клинтън и свързаните с тях спекулативни олигарси! В момента те са " щурмовите команди" на западащия глобализъм и проваления НПО политкоректен мултикултрулизъм( различните култури си се разбират много добре, без активистите на НПО- тата и медиите на Шорош да им определят правата и правилата на разбирателство)!Изолираните са Англия, САЩ, Франция, Япония, Канада, Израел, СА!

34

DW - фабрика за лъжи

преди 6 години

Щом е от DW, значи е лъжа. И Доналд Тръмп им го каза. DW е фабрика за лъжи!

33

Yudeo= fahist

преди 6 години

Sama..gola ...Non ..merci!

32

Анонимен

преди 6 години

Да си го прибере Борисов за пръв съветник. Тъкмо и ние да се кортулишеме.

31

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До ВасилевДа , Германия е велика! Но има и други велики!а имало и други велики ,които сега не са велики!Германия е велика ,защото има такива ,като нас -продажници!И товрихме пазарите си за тяхни стоки!Да си видял в България да вкарват технологии и производства!?!?!А само пускат за крадене пари на мафиотския ни елит!ЕС не е равноправен , за това не може да изпълни предназначението си.И ве1е е загубил от Азия! Това не ти ли е ясно!

30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

И Господ да слезе в Брюксел или Берлин, няма да може да спаси ЕС от разпад !

29

ined

преди 6 години

Не е сама фрау Меркел, за леглото има даже два партньора - Хасан и Махмуд

28

до 28

преди 6 години

четете историята. няма какво да ви казвам.

27

Анонимен

преди 6 години

До 24Защо смятате, че е нонсенс? Обосновете се.

26

Анонимен

преди 6 години

И последната му номинация е за евроличност на годината.. :) Дали ще го изберат Б.Б и с чия помощ обаче предстои да видим. :)

25

Василев

преди 6 години

Може да е баба, ама немската икономика всяка година открива над един милион работни места!!!И ви дава пари да си строите пътища и да си модернизирате заводите!!!А от Русия не ви ли дават мангизи, или само на определени лица дават???Повече какво да ви разправям селяни прости???Германия е велика, Русия е на колене, Бати Бойко се уплаши и не изгони руски шпионин!!!Агент Найл Готмър!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Е нали председателя на ЕНП Жозеф Дол каза, че Бойко бил шефа на Европа? Обединител на Балканите? Защо дойче веле пропуснаха такъв могъщ и влиятелен съюзник на меркел? :D

23

до 17

преди 6 години

опитът ти за сравнение е пълен нонсенс. абсолютен.

22

Анонимен

преди 6 години

Спокойно бабо.... винаги можеш да разчиташ на банкянския мозък и бистришките тигри!