14

Ястреб Османлията

преди 6 години

До ЗамисленНа българите ще дадем да управляват шлюзовете на язовир Ивайловград. Къде си тръгнал бе трътльо да се точиш за Босфора? С рибарски лодки ли ще я превземаш? Еееей, българино, слез вече на земята бе, аванак!

13

Калкулаторка

преди 6 години

До Анонимен11имайки предвид титаничните познания на списващите в дадения ресурс, да си благодарен че не е риболовен кораб.

12

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

в хода на изказванията на премиера, че сме гарант за сигурността, предлагам ние, с цел да осигурим стабилност, да наемем за 1 лев USS Ronald Reagan и съпровождащата го група.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо пак слагате картинка просто да има картинка! Това не са нито "Лангедок", нито "Аквитания". И въобще не е френски кораб! Номерацията на франсетата е друга. Може да е турски.

10

Анонимен

преди 6 години

Нали НАТО беше гарант . Гърците поне си имат армия, да му мислим ние, продажните управници разсипаха и държава и армия.

9

Замислен

преди 6 години

Хайде, хайде ... нали се сещате, че тези новини се пускат след като са съгласувани с едни големи глави, които мислят с по 30 години напред. А до тогава е сигурно, турцията няма да има нищо общо със сегашната си територия. Прекалено много врагове си създадоха. Сега, дали ще ни дадат ние да управляваме Босфора е един друг въпрос.

8

анонимен

преди 6 години

а ние ще наемем русия да ни варди иначе загиваме прави

7

Анонимен

преди 6 години

Гърците ме загубиха с мърсотиите които правят на македонците . Турците пък признават правото на македонците за самоопределение и името Македония . Няма да ми е жал за византийците -сори

6

Ястреб Ефенди

преди 6 години

"Гърция ще наеме това лято два френски бойни кораба."Гръцкият министър на отбраната много голям го вадеше, но нещо в последно време го хвана шубето. Началникът на турския генерал щаб им каза на гърците - "Момченца, не се заблуждавайте, че докато съм зает да шамаря терористите на ПКК по южната си граница, ако правите пакости няма да ви нашамаря и вас по западната си граница!"В последно време Германия и Франция подсктрекават Гърция срещу Турция, ама ще отнесат шамарите гърчолята! Само казвам!

5

Анонимен

преди 6 години

Правилно. Това да не ти е България. Щом Президента призове да се направи нещо за подобряване боеспособността на нашата армия ГЕРБ започва да вие на умряло.

4

Анонимен

преди 6 години

У нас вече на много места се вее турския флаг и държавата - НИЩО !И за капак - най вероятно ще ми затрият коментара, продажните журналисти.Продажно племе ли сме, а ?

3

мастер Йода

преди 6 години

заглавието уважаваме словоред евентуалните

2

Българин

преди 6 години

Гърция хубаво прави, ами ние за никакъв .... не ставаме. По-загубена държава и народ от България и българите няма на тоя свят.

1

хаха

преди 6 години

Фалирала Гърция и фрегати взема, а ние 6 самолета не можем да обновим...