55

Анонимен

преди 6 години

Къде са им каските бе, обществената поръчка беше 1000лв на каска как ще има за всички като са откраднали парите да се намери този дето е дал обществената поръчка 1000лв за каска, каска за пистов мотор струва 150 лв пък полицейската 1000, ето за президента измама с обществена поръчка.

54

Анонимен

преди 6 години

Няма бяла страна по света, където футболен или какъвто и да е спортен отбор да носи името на национален герой. Даже мисля, че имат закони в тази посока. Хората са умни и са избегнали гаврата с имената на свои национални герои. Сещате се за определенията на Левски - обаче с това се петни името на Апостола. Час по-скоро на тези им бецили трябва и най-вече на самия клуб следва да се наложи забрана за употребяването на това свято име.

53

Анонимен

преди 6 години

Симпантизант съм на ЦСКА, но това което направи полицията преди години на Герена бе адекватно. Като започнаха да се пенят, хайде всички изблъскани извън стадиона. Сашо Диков и няколко ***, ама....! Билети платили, ама....! Ами Сашо, ако бе твоята дъщеря с окървавено лице? Щеше да питаш какво трябваше да направи полицията.

52

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачАми те ги насочиха. Преди няколко години. Първо в Румъния, после в България. И.....дойде частното правителство на Орешарски.

51

Гробокопач

преди 6 години

До ФактАбсолютно така е, Факт. Футболните агитки, поне за мен са една безполезна ***, която освен да се дърли и бие помежду си, за да избива комплекси и напрежение,з а друго не става. Но виж, ако футболните агитки, вместо да се делят на два лагера, се съберат в един лагер и се насочат към Парламента, тогава, наистина ще бъдат много полезни.

50

Анонимен

преди 6 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?!!! ПРЕЗ СЕДМИЦА ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ СТАВАТ ЗАЛОЖНИЦИ НА ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ, АЛКОХОЛИЦИ, НАРКОМАНИ И ***!!! МВР Е АБСОЛЮТНО НЕСПОСОБНО ДА ОСИГУРИ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ В СОФИЯ В ДЕНЯ НА ТОВА СБОРИЩЕ. НЕЗАБАВНО СТАРТИРАНЕ НА ПОДПИСКА СБОРИЩЕТО ДА СЕ ИЗНЕСЕ ИЗВЪН СОФИЯ ИЛИ ДА СЕ ИГРАЕ БЕЗ ПУБЛИКА-ЗАВИНАГИ!

49

Факт

преди 6 години

Политиците и МВР толерират такова поведение на футболните агитки, защото това е някакъв отдушник на напрежението в хората, което ако не го направят на футболен мач, може да го насочат срещу властта на мафията.

48

Х

преди 6 години

То не трябва много акъл за да ходиш да гледаш футбол.

47

бфб

преди 6 години

гледах същите тия по Графа. 20-25 *** вървят и крещят и на всеки 20 метра хвърлят бомба ( в топ центъра на София) Наблизо има малки деца, майки с колички. Полицията седи и гледа. Питам КЪДЕ ГО ИМА ТОВА в Лондон, Барселона, Рим, Манчестър и т.н. Защо се създава усещането че тези *** са феновете без които не може? Трябва закон и да се изпълнява!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Стадион Васил Левски- само за Лека Атлетика и другите спортове.Футбола-на друг стадион извън града!А от полицията мерки срещу футболните хулигани като в Англия.

45

Анонимен

преди 6 години

Всяко едно такова сборище на *** струва на София и републиканския бюджет много милиони. Мобилизират се хиляди полицаи (които явно не правят нищо), половин ден София е парализирана, затварят много магазини, стотици хиляди са тероризирани от шепа *** маймуни... Това не може да продължава! Единственото решение, което ще гарантира нормалния живот в София е мачовете между тези два отбора да се играят без публика.

44

Анонимен

преди 6 години

Има един отряд в полицията,баретите от Враня му казват.Те защо не са на мачовете,да потренират малко върху агитките?

43

Анонимен

преди 6 години

Тия същите смълчаги ги помляха от бой в Хърватска миналата година. За 15 мин ултрасите на Хайдук направи целия този "сектор" ултраси на кайма. Ама срещу женички и зад оградите на стадиона у нас сме много смели.

42

Анонимен

преди 6 години

До края на сезона без публика на стадиона и за двата отбора

41

ssss ssss

преди 6 години

До АнонименТя е била на входа, т.е. трябва да проверява жените, които влизат за оръжие и т.н.

40

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е дали в Полша или Унгария например (държави с много по-сурови ултраси от нашите момченца) държавата ще си позволи да блокира движението в столицата заради група наркозависими о*падъци? Бъдете сигурни, че ако трябва в гората ще играят, но Варшава или Будапещ никога да осъмнат под тотална блокада заради някакъв си "мач". Отново само у нас нормалните граждани са длъжни да се съобразяват с ненормалните, вместо да бъде обратното.,

39

Анонимен

преди 6 години

Смешна и неадекватна полиция.Гледах Главния Секретар на МВР по БТВ.Дават кадри от пътя към стадиона.Полицията води агитката на Левски.Половината са със скрити лица и наглеят пред камерите.Водещият пита:-,,Защо полицията не задържа маскираните или не ги принуждава да открият лицата си?Има закон срещу криенето на лицето.А секретаря отговаря-,,Ами те ще ни кажат че това е маска за мотор!!! -Моментална оставка на този човек.С такива ръководители каква полиция да имаме?Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2018/04/19/borba-za-zrenieto-na-ranenena-policaika-na-levski-cska.374033

38

Анонимен

преди 6 години

Е той Пелов с едно око направи полиция и държавата криви.Ще се оправи момичето!

37

Мен

преди 6 години

После реват защо нямало публика по трибуните?!?Ами как да отида,как да заведа семейството си...като десетилетия вече не могат да се оправят с това престъпно поведение на фенове.Ходил съм на Камп Ноу на мачове,ами то е представление това,не че и там няма ултраси,но и тяхното поведение е вкарано в рамка!Тук какво ли не се изговори и при всяко дерби като на война!

36

Анонимен

преди 6 години

И заради тези същите дроги целият град е блокиран от сутрин до вече, понеже имало футболно МЕРОПРИЯТИЕ! Нормалните хора да не могат да се приберат 3 часа у дома, защото цялата държава трябва да се съобрази със шепа *** с бръснати крака, които само у нас се водят "ултраси". Тия тук ултраси не са видели. Ходете в Сърбия, Унгария, Полша - държави с ултрас-култура да видите как се прави. Бият се като мъже на равен брой и то до кръв! Не мятат бомбички по 50-килограмови жени. Големи "ултраси" хах