373

хм

преди 6 години

Нещо не ми се вързва :Преписките се бавели от години за да се изнудват фирмите. Ами кметицата доколкото си спомням не е направила още година на този пост!Това и още доста други неща ме карат да мисля ,че работата е нагласена и манипулирана .Баш пък единственият кмет в София който не е от ГЕРБ да се окаже най-корумпирания в историята на България досега!

372

Анонимен

преди 6 години

Повечето СРС се четат в съдебния процес при открити врати. Нуждата да са тайни е докато се задържи лицето. После му се показват на него и адвоката му. Ако е вярно че и светнали китките а не ръцете става много весело. Човек като брои пари ще му светнат върховете на пръстите, ако му е светнала дланта, значи друг е броил и се е ръкувал и ще свети там където са пипнали върховете на неговите пръсти - дланта. По-добре сто виновни на свобода отколкото един невинен в затвора - това е всепризнат правен п

371

123

преди 6 години

Глупости! Само приказки от Прокуратурата - нямат нищо! Това е постановка, както онази - с химическите атаки в Сирия. Гербаджийте нищо не могат да измислят други, творчески. Смях!

370

@

преди 6 години

До всички ***, които написаха вчера какви ли не щуротий за да защитят " невинната жена " Мислете преди да пишете.....Видяхте ли, че е изумително корумпирана госпожата. Сега се замислете дали пък на вас някой не ви е промил мозъците и затова реагирате така първично и плюете всички!!!Още веднъж поздравления на полицията и службите за прекрасно свършената работа с Гжа. Кметицата и дано това да е урок на всички корумпирани служители в общините

369

ти да видиш

преди 6 години

На следващата пресконференция на "цацаротурата" очаквам да обявят, че кметицата е поискала държавата, но "великия международник" не се навил да делят. Ах какъв родолюбец. Цирк, ама много голям цирк.

368

Анонимен

преди 6 години

От интервю на Гешев пред 24 часа. Разкезва как американски прокурор го попитал - Как се дискредитират прокурори в България. Гешев като прям човек отговорил - Като при вас, само че тук са по-специалисти - първо се опитват да те корумпират, после да те дискредитират и накрая, ако и двете не станат те бият. Американецът не му възразил че при тях е по-добре положението. Дано Гешев да разчепка случая, защото е възможно някой да се опитва да води за носа разследването.

367

Yudeo= fahist

преди 6 години

..Kradla...grabliva ptica...kmet!..Prosti y Seigneur....tya neznae kakvo iska..?

366

НОМЕР2

преди 6 години

И кой ви вярва бе? Скалъпена история срещу една кметица, която смачка ГЕРБ на изборите! По-хубаво сложете заглавие "Отмъщението на мутромилиционерите"!

365

:)))))

преди 6 години

тия като оня нашия щангиста,който го хванаха с дрогата в Бразилия - купил си сак от магазина, но не "забелязал", че е с има няма 10 кг по - тежък:)))))))))))

364

да

преди 6 години

не бравата-между краката са я намазали,та за това е светела:))))))))))))))))а каква оргия са правили щом на още 5 човека им светят кунките ..друга тема:))))а оня другия убавец директно пък хванат с 14 000 евро - и на него някой му е пъхнал кашонче..ама в джоба без да разбере

363

Анонимен

преди 6 години

Гербави циркове. Не ви вярваме и ще висите!

362

Политик

преди 6 години

Вече ще приемаме подкупи само в Биткойни.Ха да ги видим тогава как ще ни хванат !

361

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен На нек рофилите ,само комунисти в гардероба .

360

Анонимен

преди 6 години

Скалъпена работа . Особенно ако пакета е бил в багажника .Ако ви наклепат бравата на вратата ще ви светят ръцете цял месец където и да пипнете .пък и на другите около вас . Що не са я пипнали на място ?

359

Анонимен

преди 6 години

в момента гледам как 3 ДЪРТИ КОМУНИСТА с пяна на уста обясняват на Милен Цветков как кметицата била натопена

358

Анонимен

преди 6 години

Всички кметове на райони са за затвора !

357

Анонимен

преди 6 години

Всички кметове на райони са за затвора !

356

Пи е равно на Кмет

преди 6 години

Браво на хората хванали един кмет .А нашият кмет във Пловдив как краде с *** си никой не го е хванал .Само по тележвизията го дават как краде с милиони и толкова .Сега нямаме зологическа градина и имаме най-скъпият скенер на планетата замя .Цените се образуват като умножим по 3,14 за кметовете .

355

Анонимен

преди 6 години

Цялата държава е един смешен цирк Искренно се забавлявам всеки път като се прибера за седмица

354

Анонимен

преди 6 години

До есперктДа, полицията.