17

срам и позор

преди 6 години

Минеш ли по Графа,от Попа до Раковска,все едно си в Сирия-разорано и разбито,трябва да си гледаш в краката.Фандъчка нека мине пеша и посе ще говорим.Такова чудо никога не е било.

16

тъпчо

преди 6 години

Борисов да не се прави на интересен. Много добре е наясно, че за да се задвижи някой министър за каквото и да е било, ТОЙ трябва да разпореди. Няма да изброявам случаи, случаят с лъвчетата е достатъчен.Та, за да не губят времето на президента, като се редят един по един, достатъчно е само Борисов да се яви при него и да обясни какво Е предприел по конкретни теми!

15

Обикновен Осветител

преди 6 години

Всичко, което са построили ГЕРБ след 3, най-много след 6 месеца се ремонтира отново.При всеки следващ ремонт се крадат, пардон усвояват половината от парите на предходния.Ремонтите се правят винаги от една и същи фирми, които се отчитат на Фандъкова.Тя пък отчита парите на Борисов.Всички контролни органи са техни и схямата няма къде да се пробие.Така управляват вече 10 години, през които са откраднали общо около 84 милиарда.

14

Веселин

преди 6 години

Абе дайте му едно министерство да управлява на този Радев бе.Стига е искал от баницата,нека сам да си вземе...хахахахха

13

Анонимен

преди 6 години

Не са от светлата страна. Не виждате ли,. че тези са едни феодални тирани? Цивилизованият свят се е справил с подобни бок.луци преди цели три века с Френската революция.

12

до 5

преди 6 години

И какво им е наглото на ГЕРБ? Радев ги обвинява и те отиват при него с документите. Като е казал А да каже и Б, иначе празни приказки от президент под червен чехъл.

11

Анонимен

преди 6 години

Само така Прав е Борисов

10

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА бе, тиквари!

9

Анонимен

преди 6 години

На написаното в папките ли да вярваме или на очите си?? Защото в папките всичко е мед и магнолии, а реалността е друга.

8

Анонимен

преди 6 години

Един герберастки крадец умрял и отишъл в Ада.Там дяволите си пекли картофи на открит огън и решили да ползват да го повъртят над него.Сложили го на шиш и започнали да го въртят над огъня.Дошъл обаче Сатаната и казал - Абе какво правите бе, този е изпечен герберастки крадец, въртете го по-бързо.Защото като го въртите бавно, той краде от картофите.

7

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ СА ОТ ГЕРБ.ФАКТ !

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя Радев го ползват черените като форумен *** и му пускат същите опорки ама са забравили че не е анонимен а той фуражка каквото му наредиш изпълнява без да мисли

5

Анонимен

преди 6 години

Нагли, по-нагли, най-нагли, наглисими -ГЕРБ! На тази безнаказана държавна престъпност трябва да се сложи заслужен край!

4

Анонимен

преди 6 години

Радев им пречи да крадат. Както и кметицата на Младост. Чудя се дали и на него няма да му спретнат някой копромат.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма начин ГЕРБ/ДАНЧЕТО и шефът й БАНКЯНСКИЯ ТЛЪСТАК да не участва в поделянето нна подкупитеВсе пак ГЕРБ владеят 24 от 25-те общини в София.Не ми казвайте, че другите са чисти и там подкупи не се предлагат.

2

Българин

преди 6 години

Браво ! Достойно! От това по точно няма -отиваш,показваш обясняваш и ако е нужно му ,,светваш...............един!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Ха ха и Рупам Ряпа какво ще прави сега? Той акъла му е като на форумците тука дето си плюят цял ден само дето случайно стана президент.