46

Анонимен

преди 6 години

Правят се показни акции за да се демонстрира "борба с корупцията" около европредседателството. Жертвите са играчи от най-ниските ешелони, чието отсвирване няма да причини структурни промени, като добричкия депутат със суджука, дребни данъчни рекетьорчета дето следят за касови бележки, сега някаква отскорошна кметица на район. В същото време орталъкът по високите етажи е непокътнат.

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42По рождение ли си глупав или после оглупя??Толкова ли не разбираш че никой не оспорва виновността на тази селска кифла атова че в Бг всичките подобни "акции' са по поръчка!!И никой от "геричните' милиционери НЕ ПИПА където не са го пратили по ЗАРЪКАна НЕОСВЕТЕНИТЕ!!!Онези за които говори Радев че се крият в "тъмното".Българите сте големи ТЕЛЕТА!!За това и 500г са ви връткали фесовете.

44

Жо

преди 6 години

ПО СТАРА българска традиция от времето на СОЦА простолюдието вярва безрезервно на медиите.Навремето някой, за да потвърди някаква новина в селската кръчма, използваше израза "Казаха го по телевизията".Хайде да изчакаме малко, да видим какво са ни подготвили сценаристите.

43

Анонимен

преди 6 години

Ако беше Путин щеше да използва нозачокВ Русия така се процедира с конкуренцията.

42

Анонимен

преди 6 години

Добре де, ако излезат със видео запис доказващ на 100%, че блондинката е виновна какво тогава. Звучите сякаш я оневинявате дори да е виновна само защото била "независима" депутатка.

41

Анонимен

преди 6 години

По последни сведения участниците в спецакцията са носели розови прашки част от унифрмата им.

40

до 39

преди 6 години

Трявба претърсването да става пред свидетели иначе - опа тука ще излязат още 70к евро от шкафа. Чат ли си?

39

Анонимен

преди 6 години

Полицията това, полицията онова, а как да работят другарю жендър Кърджилов? Да ви сложат розови белезници, да ви разказват вицове и всички заедно после да си лакирате ноктите? Да ще ви държат, ще им съдействаш, да ще проявиш мъжество и ще почакаш няколко часа да съберат доказателство - така трябва да бъде в едно цивилизовано общество в което върховенството закона е основна ценност.

38

ХА-ХА-ХА

преди 6 години

"Няма пари, няма пари. Арестувана съм, но не знаям за какво. От часове съм без адвокат. Това успя да извика задържаната кметица на район Младост Десислава Иванчева към журналистите."Щом не са хванали парите ..........ще пият една студена вода "другарите" милиционери.Пак издънка, пак смех.Пародия БГ.Да не можеш и да "поръчаш" някого щото няма кой да свърши работа качествено.

37

sante_dog

преди 6 години

Р.Радев да внимава, че само Иванчева и той са побеждавали ГЕРБ на избори...

36

:)

преди 6 години

Ако беше от ГЕРБ, нямаше да е проблем. Как за 30 години не арестуваха един кмет на район в София, а сега независимата я смазаха като муха. Ама народът е *** и вЕрва. Така му се пада.

35

Димитров

преди 6 години

Фъндъкова е корумпирана и тя 100%, но за разлика от тази куха блондинка не иска куфарчета с пари в брой. Тя си знае, през близки фирми, я за консултанска дейност я за друго, данъци се плащат всичко по банков път както си му е реда. Това е разликата от западните политици и примерно тарикатите от източна европа, тука си мислят че е като при катаджията, вадиш на ръка парите и готово.

34

Анонимен

преди 6 години

Ами Иванчева ще хванат, няма да хванат някои от ГЕРБавите кметове, я!

33

Анонимен

преди 6 години

Ало, Ваньо Танов съм, кво стана с Мишо Бирата и Миро Мършата.

32

hhf

преди 6 години

Само едни имат "лиценз" да карадат. Който няма или му е изтекъл така става!

31

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ не могат да преглътнат че тая ги би два пъти на изборите.

30

Анонимен

преди 6 години

Е ся някой да каже пак, че Зелените не са чисти ***! Както и Дай България!

29

сова

преди 6 години

добре, кога ще минат и през другите общини

28

Анонимен

преди 6 години

И защо трябва да е като цирк, зрелище или панаир? Остава да я разпънат на кръст и да я прекарат през целия град, носейки кръста си или да я качат на ешафода. В кой век сме?!Може да е всякаква(кметицата), ама все пак е човешко същество. После ревете, че водели дела в Страсбург и плащаме от нашия джоб.

27

Позитано 20

преди 6 години

Другари, всички за един! Другарката Иванчева каза, че после ще делим. Всички на площада, с бастуни, патерици и проходилки!