92

Анонимен

преди 6 години

В петък съдът ще я пусне с мярка подписка защото любимата прокуратура няма да е събрала никакви доказателства... След 2-3 години ще тръгне някакво смехотворно дело (от 6-ти опит), което няма да стигне никъде поради неадекватно събрани доказателства... Всичко се повтаря.

91

Анонимен

преди 6 години

Нито е първата нито ще е последната.Не е платила на когото трябва и за това и щракнаха гривните.Поредната пушилка за изгорял бушон...

90

Анонимен

преди 6 години

Показна наказателна акция. Държат я вързана на платното над 2 часа, та да могат да и се полюбуват всички пеевски телевизии и достатъчно от минаващите граждани. Ръцете и вързани отзад, не може и вода да пие... Ако беше кадър на управляващата хунта, надали щеше да е така...

89

Анонимен

преди 6 години

Цитирам те: "Чак и района отцепели "умните" ченгета!!".... отцепЕли се пише отцепИли.....явно ти си мега "умен" !!

88

Професора

преди 6 години

Не се научи , ейй, Не се научи.....

87

Анонимен

преди 6 години

При такова попозно представление човек няма как да се зачуди, нужна ли е всичката тази драма? Само хеликоптери и пътни барикади липваха.Ако така нормално се провеждат анти-корупционните акций, защо не се случват такива новини по 3 на ден? Или искат да ни кажат че да хванат някого е такова изключение, че едвали-не си заслужава армията да се вдигне под ревога.

86

Пурко

преди 6 години

Ей скроиха и шапката яко. Нали тая беше дето преди няколко месеца искаше да затваря някъв строеж, щото работели нощем? Неможе така да пречиш на партийния бизнес. И как така, камери, репортери? *** и скапаняците дето сме. Как ни омагьосват, а.

85

Анонимен

преди 6 години

Когато цецко кривата глава ги арестуваше така, то не бяха жаби, скариди, октоподи, миди, като резултатът е че България е осъдена да изплати обезщетения близо половин милион Евро, по няколко дела и нито един осъден от набедените за виновни. Шефа му той пък ги гърмеше с гранатомет, заради което България отново е осъдена. Явно пак са се активизирали,вместо да са в затвора, еднокнижника който знае английски език, колкото едно теле се прави на дипломат, а другият на велик ръководител.

84

Цурко Ц.

преди 6 години

На тая отдавна и кроехме шапката...

83

Пешко

преди 6 години

До АнонименЗа Гео Милев и Редута писах. Редута е китно кварталче (и кокошки се гледаха доскоро), ама улиците са му сигурно най-разбитите в цяла София. Паркът става, ама с количка да стигнеш дотам е малък екшън

82

Анонимен

преди 6 години

На мястото на тая ще ги съдя до дупка.

81

Анонимен

преди 6 години

А Цветанов, Цачева, Москов, Делянчо, Свинетка, Прасилян и Цветелинка кога ще ги арестуват. Или те са от нашите.

80

Калоян

преди 6 години

Така обявиха и когато арестуваха шефа на фонда за лечение на деца Павел Александров. Един свестен и добър човек. Насадиха разни неистини с някакви пари, ако иска ще осъди България. Но след този случай и като се разбра че не е така, никой не пое вина и не му се извини. Цацатурната репресионна маша работи с пълна сила.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78Пред 30 Слатина си беше нормален квартал на София.А ти по това време си бил в топките на баща си в някое "нитно" бантустанско село.Аман от нови сУфиянци.

78

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБерастите я натопиха яко.Ама те държат и ножа и хялба.Квото решат правят.Не оставят друг да краде.

77

э23

преди 6 години

Чиста показност! Ако бяха арестували Пеевски по същия начин, щях да ръкопляскам. Ама то за някаква кметица на район да я държат толкова часа, че да я снимат медиите. Чак и района отцепели "умните" ченгета!!

76

Анонимен

преди 6 години

До ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИНе е кмет на ГЕРБ Андрешко недоразбрал

75

Анонимен

преди 6 години

До ПешкоПешко, до преди 30 години Слатина беше село. Какви улици искаш?

74

Анонимен

преди 6 години

До AndreshkoСамо,че тя не е от ГЕРБ. Т.Р.О.Л

73

Пешко

преди 6 години

До ГанчоКметицата на Слатина по-скоро трябва да я разкарат за некадърност. В правомощията й влизат два от най-хубавите квартали в софето - Гео Милев и Редута, като и двата нямат читава улица и тротоар