82

Анонимен

преди 6 години

Ами обикновено автобусите имат разписаниеАвтобусът по принцип има и тоалетна, но понеже великите ни превозвачи пестят от всичко, тя не се ползва.

81

Анонимен

преди 6 години

На шофьорът ще му тежи,че е можел да ги спаси,на жената-че ги е убила !Дано намерят покой и двамата !Може да се случи се на всеки ,нека бъдем по-смирени към действащите лица .Лесно ни е да съдим зад клавиатурата само чрез база медии ...Дано поне след този случай преразгледаме себепознаването си и самоувереността .Понякога грешните преценки към собствените ни възможности могат да бъдат пагубни.

80

Анонимен

преди 6 години

Автобусната фирма е на човек от ГЕРБ, а ГЕРБ никога не може да бъдат виновни.Очевидно е, че шофьора на автобуса с неправилните си действия го е обърнал, но изцяло ще го отнесе само жената.

79

Анонимен

преди 6 години

Малко не е съвсем по темата, ама ако поне в някой автобус, за който се претендира, че е с тоалетна, тази тоалетна може и да се ползва, спиранията ще са от значение за самия шофьор, а не естествените нужди на пътниците. Трябва просто да се изчакат експертизите преди директно някой да бъде заклеймен.

78

Анонимен

преди 6 години

От малоумно поднесената статия извода е, че катастрофата е станала, щото шофьора не спирал за почивки по желание на всяка пикла.Ами обикновено автобусите имат разписание и много хора пътуват по работа или за да хванат самолет, то не е концерт по желание спирането.Пък и с 40 човека в автобуса малко трудно ще угодят на желанията на всички. А на 18-годишната експертка ще кажа, че най-сигурно ще се предпази от катастрофа, като си стои на село. И да спре да се изказва неподготвена, че става смешна.

77

Анонимен

преди 6 години

Момичето само описва какво е било поведението на шофьора. Нито го обвинява, нито оневинява жената. Иначе съвсем естествено е всяка от страните да се изкара възможно по-малко виновна. Да не говорим, че по Тракия има участъци, в които се движиш все едно не си в кола, а си със скутер в морето.

76

123

преди 6 години

И защото е бил нелюбезен, затова е виновен, че някаква го удря. Абе я стига глупости, да ви и тъпата пропаганда. Тая с реното си е виновна и трябва да лежи, това е.

75

Анонимен

преди 6 години

Ако това, ако онова....когато се обърне колата-пътища много. Жената ще я изкарат изкупителната жертва, защото няма връзка с никой от 240те олигарси.

74

онбашията

преди 6 години

спирането за почивка не е концерт пожелание, дългите курсове си имат обявена почивка по график, късите нямат, и така е редно. ако автобуса спира по желание на всяка патица решила че и се поразтъпква, 100 километра ще ги пътува един ден.

73

Бобчо

преди 6 години

Защо правите медийна атака срещу шофьора на автобуса?! Той не е длъжен да има рефлексите на рали-пилот за да кара автобус. Има си установен причинител на катастрофата, а вие, хейтчета дребни, задклавиатурни се молете никога да не ви се случва подобно нещо, щото тогава други като вас ще ви обясняват какво е "трябвало" да направите!!!!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Естествено,че наляво трябва да се завърти волана ,за да противодейства на удара !Престанете да компетентничите по всяка една тема ! Но това е теория ,а практиката е съвсем друго- появяват се доста обстоятелства,за които няма тренажор и тренировка,а има единствено вроден талант и усет за изхот от екстрема !Шофьорът е моралният виновник,а жената - законодателния !И двама ще си платят,за нелепия късмет да се срещнат ! ЖАЛКО ЗА ТЪПАТА ТРАГЕДИЯ !

71

Шошо

преди 6 години

Искам да видя тази бъдеща абитуриентка според която шофьорът бил не знам си какъв...Като си облече абитуриентската рокля и се качи на колата в деня на бала си какъв маскарад ще прави по пътищата и дали тогава тя няма да застрашава околните с поведението и на пътя!!!????

70

Анонимен

преди 6 години

ЕДИН ТИРАДЖИЯ НАПИСА ОЩЕ СЪЩИЯ ДЕН НА КАТАСТРОФАТА, ЧЕ Е ИМАЛ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ И ТОГАВА КОГАТО ГО Е УДАЛИРА СТРАНИЧНО КОЛА ЦЕЛИЯ ТИР ПОДСКОЧИЛ А ТЕЖАЛ 30 ТОНА! ЯВНО ИМА НЯКАКВО ПОДСКАЧАНЕ ПРИ УДАР СТРАНИЧНО!!!НО ТИРАДЖИЯТА НАПИСА, ЧЕ ЗАДЪРЖАЛ ВОЛАНА И УДЪРЖАЛ МАШИНАТА!!!----------------------------------------------------ИЗВОДА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАЕМАТ ЗА ШОФЬОРИ ОТ ЦЪРНИТЕ КАТО ТОЯ!

69

Такива са

преди 6 години

99% от шофьотите!!! Почти съм сигурен че е пушил!!!

68

Американ

преди 6 години

Чудя се как лека кола ще "забърше" автобус и ще го изправи на две гуми?Освен ако шофьорът му не е реагирал погрешно, понеже се е занимавал с телефона си или подобно..

67

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ИЛИ ОСНОВНАТА ЧАСТ ЗА ТОВА ЧЕ СА ИЗМРЕЛИ ХОРАТА Е НА ШОФЬОРА!!!ДЕЙСТВИЯТА МУ СА БИЛИ НЕПРАВИЛНИ ПРИ ИНЦИДЕНТА!ИЗВОДА Е, ЧЕ ЗА ШОФЬОР НА АВТОБУС ТРЯБВА ДА Е КНИЖКАТА КАТО ЗА ШОФЬОР НА ТИР ПЛЮС РЕМАРКЕ!

66

Щирлиц

преди 6 години

До а 95Е ти определено си... висшист,от тия новите,които два реда не могат да напишат като хората,но бързат да обобщават.

65

а 95

преди 6 години

Никой не ви кара да стават професионални шофери ТПНАРИ ТАКА Е В ЖИВОТА КАТО НЕ СТАВАШ ЗАНИЩО СТАВА ШОФЕР ИЛИ ПОЛИЦ(АЙ И ЦЕЛ ЖИВОТ ЗИМАШ НАД СРЕДНОТО И ТРОВИШ ЖИВОТА НА ХОРАТА В 95% ОТ СЛУЧАЙТЕ

64

Е*БАМАЙКАТАШОФЕРСКА

преди 6 години

ТАНЦИОРКАТА ОТ ПЛОВДИВ Я ОПЛЮХА ВСИЧКИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЯ Е ОТРАЖЕНИЕ НА 90 % ОТ ОБЩЕСТВОТО А ШОФЕРА ТЪ?ПАНАР ДЕТО Е ЗАВИЛ РЕЗКО И ПОГУБИЛ ЖИВОТА НА ХОРАТА П*УТКА НЕЩА*СТНА ЩО НЕ ГО ПОКАЖЕТЕ >>>

63

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от шофьорите работят под голям стрес, последно ходих до Гърция и си надскочи часовете кормуване, защото от фирмата им задават непостижими разсписания.