59

Ала-Бала

преди 6 години

Цветанов, кога очакваш от Америка да те поставят на мястото на Бойко Борисов.

58

Анонимен

преди 6 години

Страшно отвръщава този човек с тъпотата си!

57

Анонимен

преди 6 години

Защо понякога НВ Природата създава такива *** същества като Цветанов, които впоследствие се оказват такава природна грешка, че тяхното премахване по всякакъв начин става задължително.

56

чекист

преди 6 години

Ами кой бяга от хубавото бе "Цвъцко". Лидер си в управляващата партия. Защо пуснахте на "заколение" Цецка, като се знае , че тя и председател на домсъвета няма да я изберат-справка , последните парламентарни избори? Защо не се явихте/ти или Борисов/ да спечелите тази "лесна" работа.Колкото до строителството...Наистина е на тъмно...Толкова на тъмно го правите, че като се развиделее се вижда че новопостроеното веднага се нуждае от ремонт...После на ремонта ремонт правите...Гьо сурат си Цвъцко...

55

Анонимен

преди 6 години

това нагло същество искаше да даде Гергана Червнкова на американците преди 6 години- показваше си ръкавелите и обясняваше как ще помагаме на Щатите да ловят престъпници. Ето колко обича народа си тоя народоотстъпник! И сега се изказва, вместо да е в затвора! Той и другите като него дето само се чудят на кого да се кланят

54

ТОЧКА ПО ВЪПРОСА

преди 6 години

МНОООГО Е *** ТОЯ ЦВЪК. АМИ ПРЕЗИДЕНТЪТ Е БЪЛГАРОФИЛ. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ, В КОЙТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ПИТА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАДЦИ И РАЗСИПНИЦИ, КЪДЕ СА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ, ЗАПОЧВА КАНОНАДА ЖАЛКИ, НО УПОРИТИ СТРЕЛБИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ЛОБИ СРЕЩУ НЕГО. ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ДОСТОЕН И ПОЧТЕН И ТОВА ТРЕВОЖИ МОКРИТЕ СЪНИЩА НА ЦЕЦКО АГЕНТА, ПО-ТОЧНО ЖАЛЪК СЛУГА НА ВСЕКИ ГОСПОДАР, КОЙТО МУ ПЛАЩА ЗА АНТИБЪЛГАРСКИЯ СЛУГИНАЖ. И ЖАБОКЪТ МЛАДОЖЕНЕЦ И ТОЙ - БАРАБАР ПЛЕВНЬО С МЪЖЕТЕ

53

Анонимен

преди 6 години

Това подобие на човек трябва да знае, че е толкива мразен и ненавиждан от цяла България. Няма да в безкрайно на власт, след което за него ще е голям проблем да живее тук. На толкова хора донесе беди и съкрати живота, не може да му се размине, няма как!! Много е натрупал.

52

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев е провален президент, да си гледа Деса-синоптичката и да не се изказва за политика вече, че стана за смях и на кокошките!

51

Анонимен

преди 6 години

Най-хубаво е да си гербаджия- можеш да нарушаваш закона както си поискаш и дори прокуратурата не ти търси сметка.

50

Ганчо

преди 6 години

Президента е президент, избран от народа и някой които бяха президент посочен от ГЕРБ много говорят. забравят, че за разлика от Радев, бяха безгласна буква. Относно г-н Цветанов, той трябва да говори така, защото политиката на неговата партия зависи от ЕС и НАТО и ако изкривят линията, ще спрат паричките.

49

Анонимен

преди 6 години

Срам!По-зависим и в услуга на чужда държава президент не сме имали от Петър Младенов насам.Искам в Европа, а не в БРИКС.

48

Анонимен

преди 6 години

тия гербави тиквеници все ще определят с каго да са а не искат да са с българиявсеки който иска да е с народа си кравараските *** го кръщават це искал да е с русия така е с орбан така е със славяшкия министърпредседател и чешкия президенти младото австрийче дето спечели изборите че даже и берлусконинямя кяк дя прокопсаме като сме оставили на алчни непрокопсаници да ни управляватда правят новите затвори по бързо че да има къде да квартируват

47

Анонимен

преди 6 години

Прав е ЦвЦв в случая. Резидентът ясно си показва, че е руска ***. Не минава случай без да си покаже кой му дърпа конците по всеки повод. Не щем комунизъм, нито нови паметници на Альошата.

46

nina

преди 6 години

Е, г-н Цветанов, очаквам да се кандидатирате за президент на следващите избори.За да получите ШАМАРА, който получи Цецка Цачева!

45

Анонимен

преди 6 години

Цецкооо, цецко! Редко ла**о си!

44

БАСТА

преди 6 години

СТИГА ***..ПРОСТАЩИНАТА ИМ Е БЕЗГРАНИЧНА-СЛАВА НА РУСИЯ--ЦЕЦКО И ПЛЕВНИКА ДА ДУХАТ СУПАТА...

43

Анонимен

преди 6 години

Това нещо на снимката, попаднало във властта благодарение, че е назначен за главен мъдурист на Тиквар Тикваров, не може да се сравнява с Радев! Несравними са, както и да ги гледаме. Цвък е колкото тъ::п толкова и грозен, престъпник, нанесъл непоправими вреди на хиляди българи, когато ги арестуваше и снимаше с камери. Не говори езици, без интелект и култура, втория виновник след Тиквара, да сме най-бедни в ЕС.След като Радев създаде нива партия и спечели изборите, този ръб трябва да е в затвора!

42

дебилчо бг

преди 6 години

Манннииии ! Цеци е мераклия за президент ! Айде 80% де би ли те под строй да гласуват за цецко.

41

Анонимен

преди 6 години

А нбе е ли по - добре да имаш 6 апартамента и да избегнеш затвора?

40

Зайко-Байко

преди 6 години

Цв.Цв.Ушавия Шлифер, недоклепания сив кардинал, с форма на главЪта тип ***. Епитомия на умопомрачително безхаберие и полицейщина. Айдуци от класа събрани и ръководени от Мутрак и Шестак. Мили Господи, с какво толкова сме прегрешили, че ни наказваш с такива ***.и. които да ни управляват ? ;-(