222

Анонимен

преди 6 години

Такива манипулативни заглавия и опорни точки подхождат на пропаганден вестник като Правда или Работническо дело.Личи си че професора е чел наръчника на агитатора.

221

До 221

преди 6 години

Като отиваш да играеш в игра, където трябва да имаш богата обща култура ,е смешно да не знаеш за световноизвестен футболист. Ти може и да не знаеш, ама не си отишъл да участваш в това предаване.

220

Виктор

преди 6 години

Прави впечатление, че в Русия все повече жени в зряла възраст се решават да родят и отгледат още едно дете. Надежда Левитцкая, която е шеф на зравната служба в Ростов казва: Едно време 28-годишните майки влизаха в отчетите ни като късно раждащи, а сега много жени раждат и на 42 и дори 45 години.

219

Хюго Бос

преди 6 години

Прочетох кой е авторът- Дичев, професионалния българомразец. Сигурно са му кихнали грант да пише срещу нас- нали все пак подкрепихме балансирана политика и да не гоним риски посланици. Аманищо не пише за ислямизацията там, за мултикулти диктатурата- сугурно за него са все хубави неща, грантоугодни...ние ням да изчезнем, колкото и да им се иска на българомразците. Нс пук на тях- те ще изчезнат, Германията им ще изчезне, нио ние знаем как се оцелява.

218

Виктор

преди 6 години

Президентът Путин още преди години заяви, че главна задача на Руската политика е да спре демографския спад. Той постоянно подчертава ценността на майчинството и на семейството, особено на многодетните семейства. В допълнение към паричните премии в Русия беше подобрена законовата защита на майчинството. Работодателите са длъжни да пазят работното място на майката до три години след раждането на детето...

217

Виктор

преди 6 години

Пето, сравнението с Германия е неуместно. Вместо това, предлагам следната информация относно примера от Русия: В Русия се наблюдава истински бейби бум, откакто властите в страната гласуваха еднократна [условна] помощ в размер на 10 хиляди евро за раждане на всяко второ и следващо дете в семейството. През 2013 г. раждаемостта в страната за пръв път от 1991 г. насам надхвърли нивото на смъртността.

216

Хюго Бос До 232

преди 6 години

И какво от ъова, че нямаме световна марка?! Но немците имат една световна марка- нацизма, газовите камери...да продължавам КИ? Никъде не е записано, че трябва да имаме световни марки. И регионалните ни стигат. Айде къш, мръсни българомразци.

215

Виктор

преди 6 години

Трето, статията пренебрегва факта, че катастрофалните демографски тенденции у нас продължават вече десетилетия и са резултат на геноцид. Има ли нещо естествено в това минималната пенсия у нас да е 83 евро и да се налага на много хора да избират между хляб и лекарство в 21-ви век в Европейския съюз? Четвърто, ясно е, че привличането на чужденци не е решение за спасението на българската нация, или поне не е единственото решение...

214

Виктор

преди 6 години

Второ, посочените факти относно населението на Родината ни са неверни. Според изчисления на ЦРУ към месец юли 2014-та г., населението на България е било около 6,7 милиона; Проф. Петър Иванов (от Центъра за демографска политика) заяви през ануари 2014-та г., че етническите Българи са 4,7 милиона. Ние сме най-бързо изчезващата нация в света, при това без открита война, без природни бедствия и със сравнително висока раждаемост сред водещите малцинства у нас...

213

Виктор

преди 6 години

Каква е целта на тази статия, ако не да дезинформира и демотивира? Първо, демографската катастрофа в България се отнася за етническите българи. Най-многобройните малцинства в страната са евреи, турци, и роми. От много години раждаемостта сред тях е много по-голяма от тази сред етническите българи и при тези етнически групи няма реална опасност от изчезване, докато етническите българи са тласкани към тотално унищожение и изчезване!...

212

Kirozila

преди 6 години

забравих нещо важноБГ е световно неизвестна странаняма нито една БГ марка по света НИТО ЕДНА!!!ако четете доклади за пазави БГ е винаги в други заедно с албания македония сърбия статията според мене даже е твърде меко написанамлад специалист ако не е нещо зъболекар или счетоводител няма какво да прави в БГпросто няма

211

:)

преди 6 години

До ПенчоПенчо, бре, чети! Пенчо не чете.Пенчо, бре, учи! Пенчо пак не ще.Неграмотност, съчетана с претенции за компетентност.

210

Пенчо

преди 6 години

Целта на тази статия от "безспристрастното доиче веле" е да ни обеди ,че е нормално нашите деца да емигрират в Германия а пък ние да си живеем с арабелките

209

HeinrichHimmler

преди 6 години

Само не знам авторът защо си мисли, че Видин е 51 хил. души, като реално е 20 хил.

208

Kirozila

преди 6 години

повечето смешници тука дето са фенове да работят за 500 лева а не за 2000 евро в Германия явно просто нямат тази възможност. Германия е най-добрата за живеене страна в Европа. Стойте си в БГ / да ви тровят с мръсен въздух, фалшив алкохол и да ви трепят по улицитеда ви е жив и здрав бойко най-умният. слушайте си чалгата и се наслаждавайте как децата ви се друсат и някви кифли са им идолиДокато в БГ не разберат че сме най изостаналата държава - няма да се оправим.

207

Зозо

преди 6 години

Пример: Цената на газта за Германия е на половина от цената за България. Тогава как нашата продукция да е конкурентна на пазара? "братушките" мълчат и влачат!

206

extremist

преди 6 години

ГЕРМАНИЯ КАТО ПРИЕМЕ ДОСТАТЪЧНО "МИГРАНТИ" ЩЕ Я ПРЕКРЪСТИМ НА МАВРИТАНИЯ

205

Анонимен

преди 6 години

В Германия е накакъв ужас в момента.Рядко можеш да видиш германци по улиците.Само някакви тумби араби и африканци,вече и в по малките градчета.

204

Образно казано

преди 6 години

Само да видите германските футболисти как надминаха себе си и от нищото нящо правят!Какво спортно щастие си имат?

203

Анонимен

преди 6 години

222 - Диплома отмтоп университет ?Преди дипломата бях чистач в едно заведение и готвач в друг, по 20-30 часа на седмица. Дори и от това, не бих се отказал за 500те лева в Каспичан.