15

11

преди 6 години

До Анонимен 8Кво самосъзнание и самоконтрол в кръчмата ве бифтек? В кръчмата се яде, пие и пуши, понякога и други работи. Ще излизам аз на снега и жегата да пуша ... просто кръчмата ще фалира и тва е.

14

Анонимен

преди 6 години

Пушенето е гнусен порок, не ни го натрапвайте!!!

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12На никой не му дреме за нескопосаните ти опити да се правиш на остроумен.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако се разреши пушенето в заведенията, да върви в комплект с това да е разрешено да се гърмят пиратки по всяко време и навсякъде!!! Щото иначе ме правите нарушител!

11

Анонимен

преди 6 години

Що бе ние сме по европейци от Австрия ли? Там забраната за пушене я отмениха.

10

chain smoker

преди 6 години

Д-р Гешанова на колко години е, та изглежда физически и ментално мн възрастна?Защото аз пуша от 40 години и, да чукам на дърво, съм със свеж ум и младежка външност. Глупост е този лов на вещици, инструмент за пълнене на хазната. На никого на му пука за общественото здраве. Ако ги беше грижа, щяха да започнат с въздуха, храните, стреса, бедността. Всичко е за кинти. Лицемерие на квадрат, експортирано от видиотена Хамерика.

9

Gorskio

преди 6 години

Че вземете да махнете и ограниченията по пътищата - и без това не се спазват...

8

Анонимен

преди 6 години

Добре е ,че има държави ,където има забрана за тютюнопушене на обществени места !И се спазва !Безприкословно !И не само в заведенията !Но и на автобусните спирки ,дори ,макар че те са на открито !Там също се продават цигари и хората пушат!Просто ...спазват закона!Звучи невероятно ,нали ?!?СПАЗВАТ ЗАКОНА -невероятно ,но факт !Не е до закони ,а до самосъзнание и самоконтрол !Законите няма да Ви променят ,ако сами не се вразумите!

7

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми нека се пуши се едно е които пуши.си и плаща това не е проблем ако това е проблема аз утре си купувам ротманс и започвам да си павкам дето мие кев

6

11

преди 6 години

Когато заплтатите станат европейски, тогава ще се съобразяваме с пушенето. В сегашното положение, заведенията в които не се пуши, просто ще изчезнат от картата на бизнеса.Ще има само разни ***, които ще ядат по една баница с лимонада и ще изчезват.Непушачите са като гейовете и веганите - само реват, ама от тях доход няма.

5

Анонимен

преди 6 години

Тези фондации за чист въздух са пълна измама или как две жени лапкат милиони от Европа за тормозят цяла България.46441

4

ПЕНСИОНЕР

преди 6 години

Отново си пролича безсилието на държавата по спазване на законите .Седно тютюнопушене на закрити помещения не сме в състояние да се справим а искаме МВР ДА СЕ СПРАВЯТ С ПРЕСТЪПНОСТА .Валери е прихванал от Борисов днес кат каже нещо на следващия ден се отмята .Какво изпълни с пенсийте от зоолв.минимална .незаконното строителство в гетата застрояването по черноморието и плажовете .и на последно не по малко по важност шума по заведенията и дискотеки след полунощ .

3

Анонимен

преди 6 години

Когато пиеш алкохол ,вредиш само и единствено на себе си !!Що ,за логика и сравнение ?!?Този ,Депутат ли е бил ?!?:)))))Божееее,Боже !!

2

дядо ехал

преди 6 години

Съгласен съм с Валери Симеонов.Да попитам , защо учениците пушат цигари пред и в училищата?-Тук е важно да се спазва закона , като превантивна мярка.

1

Анонимен

преди 6 години

роско кога дупетат стана кога слезе от екрана че да мислиш. Преди седнеш в пицария и се усмърдиш на цигари. Сега поне го правят само в малките часове....айде гледай си предаванията и не давай акъл