114

Анонимен

преди 6 години

Да им пратим ББ и компания, а те да ни дадат Орбан.Да им е жив и здрав.Завиждам им за премиера. Ако някой не го харесва, то той е или "швед", или някакво деграде.

113

Анонимен

преди 6 години

Умни и красиви ... виждАле сме ги

112

Анонимен

преди 6 години

Чак пък десетки хиляди ...Но все пак, една сравнително голяма демонстрация винаги може да бъде организирана във всяка една държава, стига да се знаят нейните специфики.Специално за днешна Унгария:- Един дядо винаги развързва кесията и купува толкова хиляди демонстранти, колкото са му нужни за една или няколко публични изяви. За тази цел си има посредници;- Един етнос има зъб на Орбан - принудително ги изкарва да работят на полето, вместо да висят на социални помощи. Как няма да протестират?

111

Аз

преди 6 години

Вижте демографската политика на Орбан, вижте стандарта на живот там и най-вече там няма от тъй наречените "бежанци" нахлуващи с цел инвазия и стремеж да бъдат изхранвани и обгрижвани, а те само да получават и да натрапват на християнска Европа средновековния си начин на живот. Ако протестират срещу него, то него го поканим у нас. На България й трябва точно такъв тип политик, който не се кланя на Меркел, Путин, Ердоган и Тръмп, а мисли за доброто на собствения си народ!

110

Анонимен

преди 6 години

Само толкова ? А иначе колко е населението на Унгария ??

109

предложение

преди 6 години

Aми да го изискаме насам.Аз лично с две ръце бих гласувал за него.

108

Въпрос

преди 6 години

Има ли дясна ПОПУЛИСТКА партия и какви са критериите за десен популизъм?

107

Ужаст

преди 6 години

Това зараждане на СДС ли е на снимката?Ние вече сме на тикви.

106

Анонимен

преди 6 години

Ако не го харесват, да го дадат насам.

105

opetkov

преди 6 години

До ангел Какъв Сорос бе Ангеле, протестиращите са комунисти и "цоциалисти"и те мразят Сорос както Орбан го мрази. Ние, ако живеехме като унгарците, на ББ щяхме да му целуваме ***( не че и сега не го правят някои.)

104

Анонимен

преди 6 години

Това сме го виждали и в България "всички избори, на които сме загубили, са нечестни". Тук бяха го формулирали "избори до дупка" - ще си избираме, докато не ни изберат.

103

Анонимен

преди 6 години

"И сигурно на всеки от тях, Сороса е платил да протестират?"Няма нужда, някои са си природно заблудени. Дьорд плаща на овце-водачи, другото се юрва безмозъчно след тях. Капитализъм и оптимизация на разходи, кво да праиш.

102

Анонимен

преди 6 години

Англо-американските корпорации въртят всичките тия мизерии..... ...заради глобална власт и пари... НПО-тата са техни пионки и маши! И не знам, защо им ръкопляскаме като бавно и полека подготвят унищожението на християнските народи.. ..не само на унгарците!

101

Анонимен

преди 6 години

И сигурно на всеки от тях, Сороса е платил да протестират?А?

100

Йокохама

преди 6 години

До ТокиоА неносрмалните?И-ди-от!

99

Токио

преди 6 години

Нормалните унгарци си избраха Орбан.

98

Анонимен

преди 6 години

Изпълзяха отривните влечуги отново...

97

Берлин

преди 6 години

Нормалните унгарци.

96

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

Най-хубавото нещо на тоя свят е да си здрав, млад, надарен, потентен , интелигентен и да не ти дреме от нищо. Все неща които дедо Дьорд не е. Единствено е бил млад. Ама и тогава не е притежавал другите качества както и подобните му същества от рептилската клика. Там е заровено кучето. Един оргазъм с хубава и обичана жена е много повече от 90 години прекарани в суха злоба и страдалческа импотентност.

95

шматка

преди 6 години

Ами пролет е.Унгарска