181

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия.

180

Чакаме

преди 6 години

Моолим CNN да даде светлина на душите ни, като покаже разрушителния ефект от изстреляните има , няма 100 и кусур фишека.

179

ДО 2226

преди 6 години

За НАТО е лесно да унищожи Русия.Въпроса е Западните сили са се нагледали на войни и са еволюирали.Опитват се да развият,да предадат знанията си на изостанали държави като Русия и Китай,да създадат един по нов и спокоен ред.АМа как да обесниш това на един пиян *** или на един китаец,свикнал да прави по десет деца и после да сенадява реколтата с ориз да е добра да може да ги изхране.Не се става лесно човек.

178

Анонимен

преди 6 години

Вчера САЩ Франция и Великобритания смазаха Русия.Това ще остане за историята.

177

Ради

преди 6 години

Държава збирщина президент комик това е америка.

176

Знам

преди 6 години

Путин остави брат Дончо да се порадва малко на зарята преди да си събере багажа, е па нема да му строши хатъра на човека, нека се чувства велик. А ние знаем кой е победителят.

175

Покер Война

преди 6 години

Ако трябва да опиша цялата тази ситуация е едно Покер раздаване ,бих я описал така:Тръмп Държи А К. Путин също държи А К .Префлопа Путин бетва .Тръмп му плаща.На флопа излизат 2 5 8 .Путин бетва.Тръмп го рейзва .След което Путин фолдва.Ако Путин беше вкарал All In ,нападайки Американските сили край Сирия .Тръмп щеше да фолдне.Видя се кой е по добър Покер играч!

174

Ангел

преди 6 години

Получи му се.Неговата цел не беше да Атакува в истинския смисъл Сирия.Неговата цел беше САЩ да запази Имиджа и Страхопочитанията си пред света, и то без да накара Русия да отвърне.Общо взето гениално ги изпипаха нещата и накараха Русия да покаже слабост. Нему знам играта на Путин но си залагам главата, че ако беше Атакувал с пълна мощ Американските сили край Сирия, те нямаше да отвърнат. Нямаше да рискуват Ядрена война но този път Блъфа им мина!!!!

173

Анонимен

преди 6 години

Ехх липсва ми Буш ! Истински владетел и полицай в света беше. Тея всички са ментата. Буш, щеше да махне диктаторчетоо за 1 седмица и да спаси 600 000 жертви на гражданската. Тея всички оцапаха яко нещата.Русия, като е толкова загрижена защо не прати сухопътни войски и да реши спора :))

172

Великият Путин

преди 6 години

Путин беше много умен да не реагира военно на атаките от тази сутрин. Защо да рискува трета световна война в замяна на 50 минути фойерверки, които не са постигнали никакви съществени цели. Не само това, но нямаше никаква заплаха за руски сили в Сирия. Русия и Сирия спечелиха войната срещу тероризма и единствените останали варианти за САЩ са да продължат да компрометират мирния процес с обичайната фалшива пропаганда. Бай Дончо си начеса крастата, замаза очите на неговите противници и се изегля.

171

Анонимен

преди 6 години

Разликата между американската заря и руските бомбандировки е огромна ,защото след руското бомбене почти нищо не оставаше живо,ако нещо останало да мърда влизаха правителствените войски и го изтребваше/разбирай бунтовници-ислямисти подкрепяни от САЩ/От вчерашната заря има трима ранени ,а територията си остава под контрола на Асад!Аха и виртуалните фабрики за химическо оръжие са сринати!Сами си правете извода кой ,какво спечели!

170

Пич

преди 6 години

как е, кефиш ли се на минусите :))) Кажи ни сега пак кой какъв партньор е, че ме сърбят ръцете :))

169

Ивчо

преди 6 години

цена на ракетите Томахоук от последната сделка са ЮС армия 1200 ракети за 2,2 милиарда долара, тиест близо милион на ракета, ееее бай Дончо не би се бръкнал с едни 100 мил от личните....

168

Тръмпито

преди 6 години

може, ама не иска да дава от джоба си милиони :))) Дава ги простият американец като теб, приятелю, дето блее по форумите и си мисли, че Америка е велика, докато му дойдат сметките :))) Той поне има някаква далавера от золумите не неговите си хора, ами ти куххаре чий го дириш да му лижеш на Тръмп топчетата

167

Западофил

преди 6 години

абе купих ония ден някакъв новичок от един, много приличаше на Путин, може и той да е бил, ама май ми пробута менте - мажа го на дръжката на вратата, той веднага изтича на пода, не знам дали защото беше влажно или светло, ама нищо не стана от него, един не можа да замае поне.

166

Анонимен

преди 6 години

и що бомбят нощем, ми щото фойерверките са по ефектни, a чудно и защо Италия не даде базата Авиано да излитат самолети. А Меркел защо се спотайва....

165

До 208

преди 6 години

Тез стотици милиони само тръмпито може да ги извади от личния си джоб, ако иска. За американската икономика нищо не са. А и да видиш безпомощността и срамът на руснаците, дето дни наред риваха колко са могъщи колко са страшни е направо безценно :)

164

Анонимен

преди 6 години

Министерството на истината съобщи, че всичко е вярно и за химическите вещества и за ракетите и всичко. Само нямаше британски и френски военни в Сирия. Преди или сега не е важно.

163

СакатоНАТО

преди 6 години

Слава на героичния френски войн - влязъл в битка, но не дал и един изстрел. Завиден героизъм, пример за мъжество.

162

:):)

преди 6 години

е как да не ривем, йок фурма йок наргиле.... вай вай