34

Анонимен

преди 6 години

И тук е така.Повечето самотни майки са с момичета.Тези,които имат момчета имат семейства,друг е въпроса дали са щастливи.

33

Голям прос

преди 6 години

След време ще се боричкат мъжко с мъжко, няма да имат жени. И долу-горе ще съвпадне с времето да влязат в ЕС. Пък там харесват някои извратени работи

32

Бела гора

преди 6 години

Така кажета, че въпросната Арбела е от мюсюлманско село. Много плахо се споменава този факт и веднага се добавя, че то, видиш ли, и на другите места било така. А какви безумия пишат в Дойче веле за България, ум да ти зайде. Да се чуди човек за коя държава, всъщност, иде реч. И го пишат не чужди, а "родни" журналисти. За хонорарче или пък да се покажат, че са от правилните.

31

О,времена.О,нрави.

преди 6 години

"Това е въпрос на традиция. Ние, черногорците, сме народ на бойци. Народ, който трябваше да се отбранява срещу турците. Навремето семействата са се нуждаели от много мъже, които да ги закрилят",Еййй добре че са били Черногорците,иначе още да сме под ,,турско''.Голям народ,велик народ.Като си вдигнеш ръката на едната граница,и от другата ти махат за поздрав.И граничарите на всяка два часа,са на различна граница,та да се не заседяват.

30

Анонимен

преди 6 години

Абе, през 18-ти век Китай е била най-голямата икономическа сила в света. Светлинни години са пред нас. Тоя лилипут тръгнал да ги сравнява.

29

Анонимен

преди 6 години

Тея така ако я карат,скоро ще почнат да се праскат едни други,ама масово.Мога да си представя за хубава жена,какво се случва там....война сигурно.И като започнат да си взимат сирийски жени,ще си запазят добре традицията,малките и езика няма да говорят.

28

Анонимен

преди 6 години

Диваци.

27

Lan

преди 6 години

просто минаващ,от където ти е жената от там ти е родата :). Смяташ ги българките са много хрисими...:) явно жена ти не е българка...

26

До просто минаващ

преди 6 години

Турция е като къркорещо гърне, което рано или късно ще кипне.Раждаемостта в европейската част не се различава от тази в другите европейски държави.Големият ръст се дължи на кюрдите и на сирийските бежанци.А тяхната асимилация не е толкова лесна.Имат и много други разделения в самата Турция.И много външни врагове. И голяма територия с добър климат.Така че последното нещо, което ще направят е да тръгнат да завладяват България.

25

Анонимен

преди 6 години

До просто минаващПросто намеквам ,че след 40-50 години могат да се случат много неща.Разбирате ли онези арабски принцове за които говорите са просто едни кукли на конци.Те какво ще завладяват не е ясно,ясно е че когато ел возилата станат масови нуждата от петрол и газ много ама много ще намалее.Кинтите като свършат вече не си фактор,нали се сещаш.И с Ердоган е същата работа.Турската икономика е обвързана с европейската.Като няма кой да ти купи нещо и да го правиш и да не го правиш-все тая.

24

Lan

преди 6 години

Истината е, че едно време е имало повече нужда от момчета - я за войници, я за тежък физически труд на полето. Сега обаче изчезващите балкански народи имат нужда от жени и то не работещи кариеристки, а майки. Всяко дете е ценно и е една малка вселена. Иначе просто ще изчезнем!

23

просто минаващ

преди 6 години

Какво значение има на колко години е.. нито той, нито аз, нито вие ще доживеете тези времена. Това си е дългосрочна доктрина и докато примерно неговите амбиции стигат до балканите(?), то на разни други арабски.. нека кажем принцове, в плановете им влиза цяла "стара европа".В помощ на цялото това завладяване на територии ( точно така - ЗАВЛАДЯВАНЕ ) е и отслабеното европейско семе. Абсолютно нормален природен процес е, когато се освободи територия, то тя веднага да бъде запълнена.

22

Анонимен

преди 6 години

До просто минаващНа колко години е Ердоган?Мислиш ли че след 40-50 години нещата ще са така както ги е казал?Ще има халифат,неговите синове ще са султани а всичко останало като османската империя от 15-ти век.Има много играчи на тоя свят и повечето са по-силни от мечтаната му империя начело с него.То са руснаци,китайци,американци,иранци,не забравяй и еврейте че и европейците нямат никаква изгода просто така да си станат част от халифатът.Всички искат голямото парче от тортата.

21

милена

преди 6 години

Как може в 21 век да има още хора, които имат такова мислене?А най-идиотското изказване от страна на мъжа е "Роди ми син".Ами ти пък направи момче,все пак биологически погледнато, пола на бебето зависи от мъжа.Ама какво да очакваш от такива ограничени хора!

20

тц до останалите

преди 6 години

За да не влизаме в повече пререкания, ще обобщя, че ДНЕШНИЯТ феминизъм е еквивалентен на мъжкия шовинизъм. В YouTube има много видеа на тема откачени феминистки. Вижте например канала на Sargon of Akkad. Сериозно, това са жени с псих. и секс. отклонения, призоваващи за убийството на ВСИЧКИ мъже, за тяхната кастрация, говорещи за токсичния тестостерон, за отмяната на правата на мъжете.

19

до тц

преди 6 години

ама и там си има врътки.Например да ги уволнява за несвършена работа.Или да назначава креоли,мулати-от по белите.Стига човек да намери желание винаги има оферти;)

18

Анонимен

преди 6 години

До тц до до тцТака е.Просто се опитвам да ти обясня защо съществуват феминистките.А иначе един работодател винаги може да заобиколи тия правила.Примерно има квота за 1,2 ***.Примерно.Може да хване двама от доверените си служители и да им каже"пичове ако дойде проверка вие сте джендърите ,ще има бонуси за вреден труд"И ето ти.На книга във екипът от 20 човека има 10% от тия ...много половите.В реалността всичко си е хетеро.И така и с другите 'квоти'.Само с черните е малко по- трудно ама и

17

1

преди 6 години

*** пропагандата е брутална и безмилостна ! Не щади никой и нищо !За мъжете нищо добро. Само лошо и по - лошо !

16

тц до до тц

преди 6 години

Нали се сещаш, че и аз може да почна да правя обобщения от сорта: "ама и жените са едни". В момента има РЕАЛНО юридическо равенство между половете, полиция, съд, закони с-у домашното насилие и дискриминацията. Дори на запад жените са привилегировани заради фем. организации, въвели квотни системи за работа на полов и малцинствен признак, защита от уволнение от работа, спец законодателство, НПО и т.н.

15

Анонимен

преди 6 години

Простотия, дивотия, хора живеещи в 16 век. Образование и пак образование. Гнусна балканска история. Но днес реват, но утре пак ще продължат традицията.