281

Анонимен

преди 6 години

Тази война в Близкия изток устройва и САЩ и Русия и всички останали петролни държави.Без тази война цената на петрола ще се срине

280

Димитров

преди 6 години

То и 5 милионна Финландия по време на "Зимната война 1939г" смазва Русия. Като при съотношение 10 към 1, в полза на Русия загупите са 7 към 1. В крайна сметна Финландците капитулират, но в военно отношение си пометоха Руснаците тогава.

279

До Смешко

преди 6 години

Кво толкова плюеш българите? Малки сме, бедни сме и какво? Не сме крали, не сме търгували с роби, не сме завладявали континенти, не сме клали цели държави. Ама нямаме стари дългове за плащане, които сега плащат и ще плащат западните държави. Когато пораснеш, ще разбереш, че да си малък си има и своите предимства. Не искай много - не можеш да му платиш цената

278

Смешковци

преди 6 години

Не е яла ли?! Я попрището уикпедията лъжец.

277

Анонимен

преди 6 години

С малка поправка гос.Даниел.Ние не сме били съюзник на Хитлер а хиви ( бесплатен персунал).

276

Смешковци

преди 6 години

Голема работа били б.гарите . Вревайте си наивници.. Я си спомнете за 40 000 ослепени войни от византийците. 200 г. Робство. После още 500. Три национални катастрофи. Битката при равно поле - сърбите размазват 600 000 бг. войска. Да пиша ли още че ще ми трябва един ден. И не забравяйте думите на Осман Паша които казва на Тотлебен. Те сякаш изказват всичко за бг.Не е чудно че ни е такова дереджето.

275

Даниел

преди 6 години

А сега да ви упресня мозаците и за ВСВ.Чърчъл е искал от Сталин да дебаркират десантът в гърция и от там да навлезът в България(съюзник на хитлер).С думите сър джо( Сталин) предлагам воените дествия да се водят на балканите и България да бъде истрита от картата на европа.Сами решете кои е зад нас.

274

Даниел

преди 6 години

До Диана.Западните страни и наи вече Англия,Франция и Испания застават зат Османците,защото при евентуална победа над Рисия ще запазат средиземноморските канали.Но уви турция падна Русия върна на Гърция средиземно море а на нас черно море.После се чудим защо западът мрази Русия.

273

Ангел

преди 6 години

И всичко това заради какво.Заради 50-60 избити Терористи и бъдещи Терористи (деца) от недоказана Химическа атака.Няколко точно изстреляни Американски томахавки могат да предизвикат ефекта на доминото и да доведат света до ядрен Апокалипсис.Америка имаше мъдър президент 1962 г който спаси света от сигурна Ядрена зима .Надявам се и този път да вложат мъдрост в действията си!

272

Дияна

преди 6 години

Искам само да попитам всеки един Българин !Защо всички западни държави застанаха зад Турция като Русия предприе освобуждаването на България?

271

Боби

преди 6 години

До Реалноста 340САЩ армия (става дума за всички родове войски където има "Пушечно месо") има в момента 40% некомплект - не могат за вербуват достатъчно войнициЗа това и Гейове и ТРАНСОВЕ и Лесбийки и отвориха сумата ти бойни длъжности за жени само и само да попълнят редиците.Голям процент от САЩ армия са чужденци на които им е обещана зелена карта. И това не са за 2-3 а дори повече години служба за зелена карта.МОРАЛ - какво беше това?

270

msc

преди 6 години

До Анонимен Нещо по същество кажете вместо да обиждате.А на психиатър(психотерапевт по точно) явно наиста съм щом като отговарям на личности като вашата.....

269

Су 35

преди 6 години

Американци стават само за мъжка любов с британци и тук таме някои френч,да не им е скучно.

268

Анонимен

преди 6 години

Особенности на славянската руска душевност-1)винаги при заплаха руския народ се обединява и застава като стена,2)за тях живота няма значение,когато е сложен пред защитата на Русия.3)много като Рижавия вече плакаха.Знаем какво ще стане ако в щатите започнат да пристигат само табелките на тяхните рейнджъри(ако им намерят ламаринените баджове де)

267

Анонимен

преди 6 години

Америка всеки знае как воюва,само с боби.Само Русия се би в манжурия с Японците и то след погрома над Берлин.Америка са мишки..

266

Боби

преди 6 години

До Анонимен 325Как смяташ има ли медии в РФ които не са под контрола на Путин? (Само да спомена Радио свободна Европа което беше принудено да се регистрира като чуждестранен агент заради идиотската история с РТ) ъъъ ДАДа се съгласим че има - Публикувани ли са в тези медии имената на тези загинали - загиналите при последния пожар(включително и деца) нали ги обявиха на всеослушаниеъъъ НЕИмаше или преди подобни ФЕЙК публикации в подобни медии? ъъъ ДА - РАЗОБЛИЧЕНИ

265

Су 35

преди 6 години

Ама та ако не ген.колев кои друг би победил Русия,и полпвината територия сме и взели барабар с манджурия.ха ха

264

Анонимен

преди 6 години

До mscПрегледай се при психиатър, страдаш от мултиплексна русофилия.

263

Ради

преди 6 години

Хлитлер би цала европа за 125 дена а за толко успяха да превземат една къща в Сталинград.Извесноние как воюва западния воиник ха ха

262

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 328Понеже пак повдигаш въпроса за хим. оръжие на Ирак, ето го къде е с него Русия днес трови цивилното население на Сирия и когато стане напечено обвинява Асад че го е ползвал. Вече е потвърдено включително и от арабски източници че химическото оръжие на Садам е изнесено в Сирия и Иран дни преди инвазията на САЩ в Ирак. А ти ми обясни защо Русия излъга че е унищожила химическото оръжие на Башар Асад?