19

Анонимен

преди 6 години

Ха хаКрадците на прехода не могат да спят...Кой откраднал завод кой банка и сега едно бум бум и всичко отива на кино за тях...

18

до 19

преди 6 години

Много си отваряш устата. Животът е пълен с изненади та като нищо може да ти се случи произшествие.....

17

жеко

преди 6 години

Театър за пред избирателите на едните и на другите, икономиката и в русия и сащ са прогнили а така вниманието се насочва в др посока. Тези с милиардите няма да рискуват да живеят в бункер следващите 20-40год. Никой няма нужда да редуцира населението, то е идеален начин на прехвърляне на благата от една държава в друга, първо тровят със западни храни после дават лекарства пак създадени на запад = профит.Ще има локални прокси войни в които ще се обучават армиите и ще се разучават новите оръжия

16

Анонимен

преди 6 години

При световна война Русия ще воюва със САЩ и НАТО, Иран ще унищожи Израел, Китай ще воюва срещу САЩ и НАТО, Ким ще атакува директно САЩ. И, какво ще стане ? .....

15

до 25

преди 6 години

Рано си се дрогирал бе джендер ! При война София ще се изпари заедно с тебе а ние от провинцията ще гледаме шоуто по телевизията.

14

Анонимен

преди 6 години

Третата световна война последна за човешкия род на земята идва провокирана от без мозъчните военнолюбци от САЩ. Ако проявим единство към САЩ и НАТО България ще бъде изтрита от картата на света. Трябва да бъдем неутрални.

13

Анонимен

преди 6 години

ПО-ДОБРЕ ДА ИМА АКО ТРЯБВА И ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА !!ЦЕЛИЯ СВЯТ СРЕЩУ ЗЛОТО АНТИХРИСТКА РУСИЯ !!!!

12

сара

преди 6 години

Нищо няма да стане - дрънкат само оръжия и се перчат като петли / в Туитър предимно / .

11

Анонимен

преди 6 години

НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА КРИМ ДАЛИ ЩЕ Е РУСКИ, ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ КЪДЕТО РУСНАЦИТЕ СИ ПРАВЕХА КАКВОТО СИ ИСКАТ И КОГАТО БЕШЕ УЖ В СЪСТАВА НА УКРАЙНА!ТЪЙ, ЧЕ ВСИЧКИ ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ И В СИРИЯ И В ДОНБАС И В ЛУГАНСК!

10

Анонимен

преди 6 години

Тоя професор кога се прибира у тях като е от студио в студио, и винаги от всичко разбира. питайте го и дузпата на Реал, сигурно и за това има мнение

9

Анонимен

преди 6 години

Удар ще има 100% Отговор също ще има 100%. Дали това ще се превърне във война? 100% ще се превърне. Сега е време да се мълчи и да се стъискат зъби. Всичките фалшиви евроатлантически демократи сега с цяла уста да си сърбат попарата. Подкрепихте агресивния и сега ще ядете бой с него на едно. Стискайте зъби и като усетите, че пломбите ви се топят, значи всичко е свършило, рапони.

8

1

преди 6 години

Има разбира се, като се дава власт на некомпетентни русофоби!

7

Анонимен

преди 6 години

Световната война вече е започнала, а ясно вас не ви стрелят и не ви засяга!!! Cпоред вас всичко е цъфнал гербер. Овен да cе навеждате сте и със събути *** и то много събути. Затуй пък скоро Боко Тиквата ще лъсне отнякъде да направи един анализ като човек от който нищо не зависи защото Костов Орешарски и другите 3 мандата го държаха вързан на един стол и не му дадоха да изгради армията.

6

Анонимен

преди 6 години

СВЕТА ВЕЧЕ СЕ Е ОБЕДИНИЛ И ЗЛАТА АНТИХРИСКТА РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА!

5

Анонимен

преди 6 години

Наполеон НЕ ЗАВЛАДЯ Русия. Стигна до някъде. Една маалка част от нея. И после умря... В смисъл, армията му измря по пътя назад. докато бягаше.

4

Анонимен

преди 6 години

НАПОЛЕОН ЗАВЛАДЯ РУСИЯ НО НЕ МОЖА ДА Я УДЪРЖИ!

3

аз-ът

преди 6 години

ДНЕС-а ...Мишо е добър математик. Меко казано. Разбира от избори и от IT. Обаче... какво разбира дядо Мишо от политика, гео-политика, култура, медицина, криминалистика и всички останали въпроси по които го каните. Не че соц-синята дядка до него разбира повече, но сега за Мишо говорим...Хубаво е интервюто, Мишо е директен, ама ми е чудно в качеството на какъв го каните в телевизията си?

2

Анонимен

преди 6 години

Много хубава тая водеща

1

Анонимен

преди 6 години

Дано да няма, че пак сме на грешната страна !