135

Анонимен

преди 6 години

Къде ми е поста, в който бях написал за новите бойни дрехи на руската армия?

134

Уф..

преди 6 години

стига с Вашите лъжи..М.Захарова,и оня господин- говорител на Путин с "ЧЕСТНИТЕ СИНИ ОЧИ"- за съжаление- очите му говорят друго и е смешен,когато "опровергава'...Как да не се месите;1.Потокът "МИГРАНТИ" е част от ХИБРИДНАТА война за ОБЪРКВАНЕ на ЕС.2.НОЩНИЕ ВОЛКИ!!!! Опит да се представи по "МОДЕРЕН" начин, за младежта привлекателен,ХИБРИДНАТА ВОЙНА.КАКВИ мотори карат тези "ХРИСТИЯНИ"? КАКВО работят? Кой ги храни толкова обилно,че са всички дебели и погледите им-"готов съм да те смачкам"( от гр

133

Леко обратен

преди 6 години

До анонимен 139.Ела да се гушкаме,не се занимаваи с тия Руски грубияни.Остави мъжете да мислят за воина.

132

Анонимен

преди 6 години

Смачкайте Северната бензиностанция, докато не е направила още по-големи простотии....

131

Дани

преди 6 години

Тука се показа щто за народ сме.Никога няма да бъдем сплотени както ни учи хан Умортак.Точно затова и наще братя славяни ни намразиха.Гнило племе сме.

130

Анонимен

преди 6 години

До Су 35Скоро всички руски агенти ще търкате наровете в затвора докато се научите с честен труд да си изкарвате прехраната, а не с гадни руски лъжи и руска пропаганда и агитация.

129

Еми

преди 6 години

България и Русия братя до гроб.Виктор Юго го е казал,не можеш да бъдеш приятел с някои които говори на друг език.Западът никога няма да бъде наш брат.

128

Анонимен

преди 6 години

Борисов купи ли най скъпите американски помпи и оборудване на неработещият си хъб?? Купи ги. Направи ли един хубав оборот на американския бизнес при липса на реални перспективи за възвращаемост? Направи. Ами това е благодарността му към тези които го качват на власт и държат там с изборни измами.

127

Анонимен

преди 6 години

Русия първо да поиска прошка за трагедиите, които причини на толкова много народи!!!

126

Анонимен

преди 6 години

Су 05Просто е чужд агент и провокатор. Не му обръщайте внимание. Простотата му личи отдалече. Мислете с главите си, не с очите си.

125

Су 35

преди 6 години

*** : Докато Русия мачкаше имератор Наполион,збирщината от престъпници(сащ) воюваше с индянци с лъкове.Наи огромната страна винаги е била Русия и винаги ще бъде.

124

Анонимен

преди 6 години

До Су 35Само пълен oлигофpен може да бъде подконтролен на руската пропаганда и агитация. А oлигофpена мoдеpатор да престане да служи на поробителя Русия и да трие коментари.

123

Анонимен

преди 6 години

Ти им спасяваш посланиците , те хапят и плюят :))) Колко пъти още трябва , за да разберем , че тея не са хора. Колко години още?

122

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 108Веднага си го разбрал по своему! Някой да е казал нещо за любов? Не, ще му пръсна *** с една здрава гьостерица, за да не пише повече никога гадости! Не там, където аз мога да ги прочета! Да си вземе червилото обратеняка и да пише на плочките в собствената си тоалетна! Не и тук! Ясно?

121

Емигрант

преди 6 години

Гледам някакъв русофилистик,че написал,че понеже САЩ ни били господари и видите ли се разпореждали с българите като тяхна собственост,арестували ги и т.н.Ами когато Раша се разпореждаше,даже нямаше да минеш през съд и адвокат,направо агентите на КГБ щяха да те засмучат в късна доба и никой нищо да не чуе и да знае за теб!Питам се на кого ли го обяснявам?На платените рузки ибрици или на "заблудени" с рубли и комсомолски мечти ***,петоколонници!!

120

Горан

преди 6 години

В този саит има двама трима обратни които ги еее много страх да не се върне режима които ги хвърляше на прасетата в беляне.

119

Анонимен

преди 6 години

СтарцитЕ с промити мозъци изпомряха и балканите вече се усещат, как русияя мъти водите на балканите. Хората не са слепи. Карат ни за религия, писменост , стари граници, етнически проблеми . Ама то всичко се връща един ден другари. Рано или късно, ще ви застигне ...равновесието.

118

Су 35

преди 6 години

До ваня .Е как кои наркотиците бе Ванче.Само наркоман и обратен биха плювали срещу велика РУСИЯ.

117

до Ради

преди 6 години

Много точно и за да може краварите да прибират едни пари и да ни пазят и да си продават на държави като нас бракмите.

116

Анонимен

преди 6 години

До ЛудЛуд си, щом сам го казваш. Пише се АФганистан. Това е обърната страница за Русия. Те се покаяха, а афганците ги уважават като честни, смели бойци. "Шуравите се биеха като мъже!", казват и поддържат надгробните им паметници. Докато американците пикаят, да, пикаят, уринират върху труповете на убити афганци! Източният блок съществуваше като противовес на бандитското НАТО.