254

Бългаски съд

преди 6 години

OOo, ние сме независими,ама ако кажат от САЩ-екстрадираме ся ,кво да праим.Началници,така вика Боце-нашия началник.

253

Анонимен

преди 6 години

Ако разрушите сървърите в Америка на файсбоок , въпреки че сте го направили от територията на България, фейсбоок ще ви съди в америка за това по техните закони.Не разчитайте че американските политици ще са благодарни, дори може да ви сложат етикет руски агент който опорочи новите избори в Америка, след като вече политиците са се научили как да използват фейса в тяхна полза.

252

Анонимен

преди 6 години

Оооооооо, ама тези ги търсел и Интерпол... Това вече е съвсем друга бира.

251

Очаквано

преди 6 години

Почна се...

250

Анонимен

преди 6 години

Тия се занимавали с далавери, маали кифтаци и не ривали. А ся кат видяха големия-зареваха като кръни волове.....

249

Анонимен

преди 6 години

Ако си имам работа с държава, на чиито национален празник се веят руски знамена, и аз бих въвел визи. И все пак напливът е голям. За Русия има ли визи, в тоя ред на мисли?

248

Анонимен

преди 6 години

Схемата е проста.Българската фирма купува от американската стоки с двойно предназначение или ембаргови такива.След пристигането на стоките в българия се променят/фалшифицират придружаващите документи като се прикрива страната на произход и хоп "ла*пкаме кинти".А сега ......Въй к'о 'тана.Хайде много ви се моля...

247

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 250 Получават негова снимка с автограф -клоуните зад океана.Никой не може да бъде екстрадиран без решение на българскип съд.

246

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 247Много показателно е това което казваш , напиращи за ВИЗИ , нещо което ,не ни се налага да вадим за да пътуваме и живеем в нормалните страни , който имат поне малко уважение към нас , а не нитретират като роби.

245

Анонимен

преди 6 години

Тук определено има платени защитници на Жиляз.Явно в България има определена група индивиди с килийно образУвание коитосрещу някой лев защитават всичко и всички.П.П. искам да ви информирам че над американският съд няма влияние нито държавният департамент, нито конгреса, нито президента.Искат ли Жиляз, ПОЛУЧАВАТ го.ТОЧКА.Протести-мротести .....никой не го интересуват.Там има ЗАКОНИ.Въй и Ой няма да свършат работа.Жиляз да си "закупи" вазелин в повечко и да се готви.....

244

Анонимен

преди 6 години

Не екстрадирайте Дърволаз, пък чакайте да паднат визите.След 100 години.

243

Анонимен

преди 6 години

ако е подписал договор на че купува на територията на сащ нещо си, то няма никакво значение в коя държава е подписал договора.Договора си важат месните закони.Но няма логика чуждестранен филиал да подписва месните договори на централния филиал който е в Америка.

242

Анонимен

преди 6 години

И понеже ни е писнало да сме кукли на конци, всяко лято пред посолството е митинг от напиращи за визи.

241

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 245Kaкво си мислиш и предпоалгаш е твоя работа. Засега информацията е такава. Така че най-добре да си траем, докато не се дадат подробности. А не като великите Иксперти, които коментират юридически казуси все едно са футболен мач и вече го изкараха по-черен от дявола.

240

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 243Защото в България няма нито разследване , нито производство по случая факт , който ДОКАЗВА , че на наша територия престъпление няма.

239

Анонимен

преди 6 години

България пусна терорист избивал руски жени и деца по искане на демократичната общност. Изтъкната беше причина че в руски затвор щял да бъде мъчен??!! Освободеният " мъченик" последствие се взриви и уби невинни европейски граждани! Точка....

238

Анонимен

преди 6 години

До 243Защо мислиш че няма извършено престъпление в България, защото той ти казва ли ?обикновенно ембарговите сделки доста често се финансират с мръсни пари , или пък печалбите от тях после се перат, което си е престъпление.Лично аз съвсем невярвам много на приказките че тоя бил обикновен бачкатор и от него нищо независело

237

Анонимен

преди 6 години

До до 226Само , че той никога не е живял в САЩ ,вивял си е в България , работил е в България , фирмата е регистрирана в България и защо аджеба , трябва да га предадем да го съди друга държава , при положение , че в България няма извършено престъпление.

236

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 238 Народа скача , защото му писна да сме кукли на конци и да ни правят на *** , тези отатък океана.

235

Анонимен

преди 6 години

До 230В наши дни не е нужно да си физически в ннякоя страна та да извършиш престъпление в нея, по твоята логика трябва да оневиним всчики крадци през и-нет, търговците на фалшиви лекарства, перачите на пари и т.н.ит.н.Тоя случай е много неясен за нас, поне що се отнася до информацията в медиите, но недей да си мислиш че щатите съдиите са някакви скучаещи старци дето само се чудят докъде да пишат искане за екстрадиция