49

До 98

преди 6 години

Щом мразите България мили русофили , чий го дървите тука или *** ще ставате та на Путин да се харесате.

48

Russia the best

преди 6 години

На кой му пука за България и къде точно се слагате вие в цялата работа ? С двата ви ръждясали танка даже и да искате , не можете да помагате.

47

Анонимен

преди 6 години

Ха ха, аш съм русофил вишист, говоря свободно 4 езика и работя от много години в западна страна. Просто уважавам руснаците, защото има доста повече общи неща с тях отколкото с прословутия запад.

46

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли, че Росен Плевнята ке се жени за Деска в Гърция и ке поарчи 1 млн. лева.

45

Вива Русия

преди 6 години

Само това можеш да ни проклинаш от злоба и безсилие.

44

Трак

преди 6 години

Интересно защо Путин не смее и гък срещу Израел да каже.Иначе на висок се опа голям се прави.

43

Анонимен

преди 6 години

Днес Меркела каза, че няма да подкрепи Трайчо за войната в Сирия Ще му отмъсти сигурно, защото я нарече инсейн. Накрая ще останат само говедата и бабоебите от Франция докато им натрошат канчетата.

42

Иво Инджев

преди 6 години

АМЕРИКАНСКАТА АВИАЦИЯ Е ИЗТРЕПАЛА ВЕЧЕ НАД 200 РУСНАКА САМО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ .ХВАЛА БРАТЯ !ГОРНА ВОЛТА С РАКЕТИ, ПАК ЩЕ БЪДЕ НАРИТАНА .

41

Анонимен

преди 6 години

Крадена/копирана Статия от сайта на БТА , всеки ден се краде/копира ми като няма Закон за електроните Медии

40

Пенка от Шишенци

преди 6 години

Я сметам , че в момента русняците нема да пуцат по Америка , оти на световно по футбол требе да играят. После - може.

39

Анонимен

преди 6 години

Пуиин не мисли да трупа войска освен тези части, които са там. Просто блъфът на кравичока отиде в празното. Абе, тия за какво го мислят Путин? Да стигнеш от нищо до върха на властта и да останеш там за 20г. само Сталин го е правил преди него.

38

бай иван

преди 6 години

пехотинец пусни си БНТ HD и виж в изостанала Русия на какъв стадион играят....а напреднала България която е слуга на ултрамодерните държави един нормален стадион няма по рано по NG даваха за С. Корея може и там да гледаш и амеркинаски журналисти били там какво разказват...но е много по лесно да пиеш без да мислиш... а това да четеш и анализираш... за теб е равносилно на научна фантастика

37

Burzum

преди 6 години

Сирия е на кръстопът и от древността е обект на войни още от времето на Древен Египет и Хетската империя...

36

АТАКИСТ

преди 6 години

Погледнал дядо Господ към земята и видял че е червена на петна.Попитал Михаил: - Михаиле не трябваше ли тая планета да е синя бе?Михаил: Е да ама заради 1 варел с хлор тия от западното полу-кълбо се направиха на интересни и сега няма земя.Дядо Господ: Закривай...

35

Сун Цу

преди 6 години

Ще видим слел 20г. кой какво е спечелил, ако кравите не ни гръмнат до тогава и обвинят Русия за хвърлените бомби над бегето.

34

Анонимен

преди 6 години

Конфликтът в Сирия грубо и повърхностно погледнато е гражданска война. Когато обаче го анализираме подробно и задълбочено разбираме, че Сирия е нападната от обучени и финансирани интервенти.

33

НФСБ

преди 6 години

39 ти приказката за СТОМНАТА слушал ли си я? Ако не добре я прочети, " изтощителната стратегия" СССР вече я отиграха и загубиха с туш 1989 г. Путин няма стратегия за Сирия, неговата стратегия беше ЧРЕЗ сирия да получи авантаж за Украйна. Но всичко се проточи твърде дълго и първо загуби украйна, а сега губи сирия

32

Анонимен

преди 6 години

До НФСБза първи път от ВСВ Кремъл реално е изправен пред мощта на Пентагона.Ти осъзнаваш ли какви глупости си написал?

31

Анонимен

преди 6 години

"Според мен ядрена война или Трета световна война няма да има, защото и да се използва ядрено оръжие радиацията от него няма да бъде голяма"Да те питам чувал ли си за ядрена зима? Потърси в нета

30

Сун Цу

преди 6 години

Споко, всичко върви по план. И Сталин пусна немците до Москва а Кутузов дори я подари на Наполеон и пак накрая руснаците ги размазаха. Руската стратегия е продължителното и изтощително противостояние, може да го наречете и опълчение срещу многочислен и въоръжен до зъби протианик. Накрая винаги печелят.