136

Изгрърбич Задвратян

преди 6 години

До 156а може да му е драго да го пляскат, все пак той игра шаблона с гимнастичката/синоптичката бая преди плевнята...

135

До 139

преди 6 години

До РъкатаНаМъртвецаОще по-унизително ще е за великия славянин-алфамъжкар-борещия мечки с голи ръце и ловящ щуки...да бъде напляскан от едни гейове...не мислиш ли? :)

134

Do 141

преди 6 години

До МНие вас ви знаем- руснаци по душа, но граждани на БЪлгария.Вие бихте продали България в името на своята истинска родина Русия.Така че...защо от сега не си вземете чамаданите и не заминете за Масква, ами продължавате да вредите на България с присъствието си?

133

Фон Браун

преди 6 години

До Новинарниковруско, ракетостроене, викаш. а, сигурно за това колегата Шмайсер е на успокоителни последните 50 годин

132

Изгрърбич Задвратян

преди 6 години

когато миналия месец волдемар показа руските самолети "зареждащи" на гражданско летище, мълчахте като бити дирници. що ли? сигур що го не кара желяз.

131

Анонимен

преди 6 години

https://en.wikipedia.org/wiki/Aukai_CollinsИма и такива муджахидини, ето ви един в натура. Прочетете, па пак спинкайте ако щете.

130

Анонимен

преди 6 години

Вече всеки си прави джумбуш с азиатските пpимaти.

129

Новинарников

преди 6 години

Честит празник на авиацията и космонавтиката!Преди 57 години Юрий Гагарин бе първия,завърнал се от Космоса жив космонавт.Родината на Циолковский-теоретика на ракетостроенето,въпреки че беше по-бедна от Америка(и опознала войната),я изпревари.От тогава(без времето на Горбачов и Елцин) Русия е водещата сила в Космоса.На Земята е същото-недостижими са руските технологии във военната област(и слаби в гражданската).А да знаете-един Е4В винаги е във въздуха!

128

Анонимен

преди 6 години

Какъвто беше отговорът на самая магучая на израелската атака, такъв и ще е и на американската. Точно никакъв.

127

АНОНИМЕН

преди 6 години

НЕ СЕ ПЪНЕТЕ БЕ ХОРА. НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПОЛИТИКАТА Е *** РАБОТА. ТОВА Е САМО ЗА ПРЕД СВЕТА А ИНАЧЕ ДВЕТЕ ГОЛЕМИ СИЛИ БЪРКАТ В ЕДНО И СЪЩО ГЪРНЕ С МЕД. ДОСЕГА НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ТА ТОЛКОВА НЕРВИ ИЗХАБИХТЕ СДОБИХТЕ СЕ СЪС СТРЕС КОЙ КОГО ПОВЕЧЕ ДА ОПЛЮВА. ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЦИРКА И СЕ УСПОКОЙТЕ.

126

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо пак се изтpoпа в yшанката на джуджи Владимирович.

125

Ангел

преди 6 години

Тук се мисли с по няколко хода напред.Вчера Русия премести на стратегическа позиция флота си край Сирия за да не стане лесна мишена при сигурния Руски отговор на очакваната US атака .Днес Америка вдигна във въздуха командния си център с цел да защитят флота си край бреговете на Сирия.Със сигурност Русия ще следи въпросния "страшен" самолет.А най-сигурното от всичко е че Атомните ракети вече са по дулата и на Америка и на Русия но ние няма да да знаем това защото ни се съобщава 1% от всичко това!

124

Така като гледам

преди 6 години

До МСАЩ нямат международна подкрепа, затова в случай на такъв конфликт ще се откажат от намеренията си доста бързо.

123

Анонимен

преди 6 години

предпочитам да стана доброволец във руската армия ...Не губи време ами заминавай немедлено...ние сме в НАТО.

122

Анонимен

преди 6 години

Най-потърпевшият от излитането на самолета е шивачът на Путин. ...Да, малко по-широк ще трябва да го ушие. За двоен памперс

121

Анонимен

преди 6 години

До МАко при международен конфликт България застане на страната на ФАЩ аз предпочитам да стана доброволец във руската армия от колкото да подкрепям изрудите от НАТО. -------------------------Хайде първо си преброй правописните грешки - ужас. После отивай на м.ната си.

120

М

преди 6 години

Ако при международен конфликт България застане на страната на ФАЩ аз предпочитам да стана доброволец във руската армия от колкото да подкрепям изрудите от НАТО.

119

Анонимен

преди 6 години

само да не замирише на говежо печено...

118

РъкатаНаМъртвеца

преди 6 години

До АЗЗЗЗМи гей парадите ? Толкова паради направиха геьовете у Краварско ! Трябва да са стреснали Путин нали ?

117

Анонимен

преди 6 години

Най-потърпевшият от излитането на самолета е шивачът на Путин. Сега спешно му се налага да ушие нов панталон, защото старият се изтърка от постоянното местене от единия крачол в другия.