116

Анонимен

преди 6 години

SPQR Дай ми 14лв (вклучително за салами) и ще отровя цяла София с един магичен жълт прах. Ако и човек хапне ще е бонус към сметката, продава се свободно, 1г умъртвява куче за 15 мин. Ако се поровя се чудя колко подобно отрови ще намеря че даже и по евтино а ти за 1 котка и 2 морски свинчета се чудиш как...

115

Анонимен

преди 6 години

До Adolf Eichmann 121Путин дори когато посещава евреите слага от малките шапчици кипа. До сега не съм видял президента Радев да слага кипа малка шапчица. Евреите са предлагали на Радев кипа, но той я отказал като е отвърнал, че е православен християнин, и че няма нищо общо с евреите.

114

Анонимен

преди 6 години

западняците са специалисти в убийствата с отровен газ - газовите камери на Хитлер, в Русия убиват с прострелване, като Немцов. Така че почеркът говори, че престъплението е извършено от някой западняк.

113

SPQR

преди 6 години

А котката и морските свинчета?

112

Анонимен

преди 6 години

Американосите са едни жаби и прочие влечуги,..

111

Анонимен

преди 6 години

Как така Скрипал не умряха, с какво ги лекуваха?Със ПАРИЧОК. С милиони паричок. Тая постановка е последния шанс пенсионирания шпион да изкяри нещо като за последно.

110

Анонимен

преди 6 години

Стига ГЛУПОСТИ!!Ясно беше заявено че лечение на Новичок НЯМА!!!И смъртта е ГАРАНТИРАНА.Този "новичок-скрипал" ще е някакъв извънземен каквито бяха и химическите очъжия на кадафи и Садам.Не случайно САЩ направи военната технолигия на интернет общодостъпна.То не бяха "арабски пролети", то не бяха "майдани", то не беше чудо.Облъчването на двукраките телета върви с пълна сила.

109

Adolf Eichmann

преди 6 години

Ако наистина Путин се окаже зионист по майчина линия, то тогава Фюрера е бил абсолюстно прав за всичко и не е бил толкова откачен. Чел съм книгата му и някои неща не се връзват, но юдеите са известни с това, че са най-големите интриганти. Също така знам едно, че "на лъжата краката са къси" рано или късно, което обяснява някои неща които се пишат в Новия Завет за зионистите и мнението на Исус за тях....... в страннен свят живеем - тъмен и подъл - Хитлер явно е бил реалист, макар и прекален оптими

108

Анонимен

преди 6 години

По добре питайте дъщерята откъде е получила тези 100 000 евра в сметката си, че тази новина преди седмица я пропуснахте.

107

Анонимен

преди 6 години

До Adolf Eichmann114Лично беше помолил евреите от Европа да отидат при него в Русия той ги приемал. Все пак негов народ са.

106

Анонимен

преди 6 години

Разбирам, че искаха да натопят Русия, да отклонят вниманието от Брекзит и от скандалите във Великобритания. Но не можаха ли поне малко да се подготвят, да изпипат лъжите си, че да им повярва някой. А те с нескопосаните си изпълнения направо обиждат аудиторията, като я смятат за съставена от ***.

105

Andreshko

преди 6 години

Новичок убива много бързо. Кога толкова бързо англичаните са открили Скрипалови,как толкова бързо разбраха каква е отровата,как е имало готов екип в болницата и как този антидот точно го е имало и то точно в тази болница? Твърде много случайности за всичко,което се е случило.

104

Анонимен

преди 6 години

За да приложат толкова бързо противоотровата, явно са знаели с какво да били отровени, защото са отровени от британските служби.После, за да се изфукат англичаните, колко са добри в медицината, токсикологията и химията, са решили да ги "възкресят".Знаем ги тия финикийски номера!!!!

103

Анонимен

преди 6 години

Всичко беше раздухано за да се прикрие скандала със педофилите в Англия изнасилвали деца години на ред и прикривани от полицията защото са брадати.

102

Трак

преди 6 години

За русофилите Путин е най големия радетел за мир по света.Той никой никога не е наранил и затова целия лош свят го мрази.Защо ли все за Сталин се сещам.И кога ли ще гледаме повторение на този руски цирк.

101

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЖивял си 100 пъти по добре ама ТИ, партийно чедо на номенклатурчици-комунисти.Не и аз - чедо на трудови люде.

100

Некъф

преди 6 години

Мен един грип като ме тръшне по три седмици не мога да се оправя, а тия след отравяне със най-силния нервнопаралитичен газ се оправиха след 10 дена!

99

По-рано и сега

преди 6 години

Преди съветските специалисти използваха Чернобил , а сега руските използват нова стратегия - Новичок.

98

Говорит Масква

преди 6 години

Как така не са умрели още , пращаме чисто нов "Новичок"

97

Andreshko

преди 6 години

Целта в този момент на англичаните е била не да отровят двойния агент Скрипал,а да предизвикат дипломатическа война с Русия и тя да бъде показана като държавата на злото пред целия свят,но се оказа,че държавата на злото е старата колониална Англия. Нейните прославени тайни служби не са това,което са били едно време. Те си свършиха много мърляво работата този път.