16

Анонимен

преди 6 години

Това че не е знаел, не го оправдава. Трябва да си понесе отговорността, защото той е съучастник в избиването на хиляди невинни жени и деца в Източна Гута, Сирия.

15

89892

преди 6 години

Наи-после едно правилно решение от българския съд

14

Гогата

преди 6 години

Чул съм.друже. Е 500 чак, посмели ***. Около 20 и затова сега руските военни мачкат ФАЩагите в Северна Гута. Путин е притиснат от генералите и затова мълчи. Трета световна може да няма, но жертви краварски ще има.

13

PD

преди 6 години

Все повече се убеждавам, че в англо-саксонските демокрации, по висшите държавни структури, работят само калинки. Ударите които нанасят срещу авторитета на държавите си, е непоправим. Не съм обмислил варианта да го правят умишлено, но ри всички положения е серозна загуба на доверие, в държавната им сиситема.

12

Анонимен

преди 6 години

Хитро провинциалистче - хем живее в София и гепва парички от контрабандни сделки, хем се прави на жертва.Моделът работи. Особено в територя като Бантустан, изпълнена с *** народ ...

11

Анонимен

преди 6 години

"Той е авиационни части на компании и сервизи за самолети и хеликоптери."Редакцията Ви отново куца здраво...

10

само така

преди 6 години

Малка България се опъна на своя господар, браво....

9

Дзъ

преди 6 години

нещо не разбирам.... наш Желяз се оказа голям търговец на ембаргова стока... питам тая фирма - тя каква отговорност носи, защтото каквото и да е продал, то не е от негово лично име? .... за мен той е изиграл ролята на бушона, с който си измиват ръцете...макар че юридически продължава да не ми се връзва

8

До 1

преди 6 години

По времето на продажбите, ЕС и БГ не са имали наложено ембарго над Сирия. Ти ако работиш в българския клон на дадена фирма, боли ли те дедовия за законите на територията на фирмата майка в Занзибар?

7

Анонимен

преди 6 години

Аха, значи нарушил ембаргото за търговия със Сирия, а за търговия с терористите от ИД от страна на САЩ няма ембарго??? Да ви имам принципите хамерикански ***. Ще имате да си чакате да ви дадем Желяз в САЩ.

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя Желяз голям тарикат. Ни лук ял ни лук мирисал.

5

Гогата

преди 6 години

Чувал съм за Сирия. Руснаците смачкаха агентите на САЩисаните там. Скоро съдбата им ще споделят и джендърити у софийско поле.

4

Винету Бохосян

преди 6 години

краварите и пияните ингилизи са най-големите Б0..уци на света

3

Yudeo= fahist

преди 6 години

Hamerika da go *** na Jelyaz...

2

Информбюро

преди 6 години

България изнася чрез фирми на САЩ оръжие за ИЗИС. САЩ съди българин за "държавна измяна" - изнасял самолетни части за Сирия.Народният съд скоро!

1

наблюдател

преди 6 години

Иронията е, че искат да вкарат Желяз в затвора задето е продавал железа.