185

Край

преди 6 години

90 те. години Запада пропусна да вкара Русия в ЕС и НАТО. Сега Русия щеше да е една огромна обезлюдаваща и разпадаща се България.

184

Хомосексуалист

преди 6 години

Гласът на истината и реализма казва, че хомосескуализмът е нормален, това е доказано от американските учени и хомосескуализмът е норам във всички цивилизовани и демократични страни.

183

Анонимен

преди 6 години

Русия нямат толкова много ядрени ракети разположени около САЩ колкото САЩ около Русия. В Русия също така няма и купони за храна.

182

ясно

преди 6 години

До Анонимен 203Това е въпрос на истина и реализъм.....

181

Еврохомосексуалист

преди 6 години

Американските учени са доказали, че да си хомосексуалист е напълно нормално! Днес е гордост да си хомосексуалисти и си организират хомосексиални паради на гордостта гей-прайд в цивилизованите и демократични страни на които задължително присъстват доброволно всички политици и посланици на демократичните цивилизовани държави и задължително размахват доброволно и демократично гейски знаменца.

180

ттт

преди 6 години

Ако няма световна война през 2050-та година БВП на САЩ ще е 70% от БВП на Китай. И то ако Китай благоволи да остави доларът като световна валута. Ако реши, да го замени с юанът, то САЩ, ЕС и Великобритания заедно няма да имат 70% от китайския БВП. Да говорим, че тогава някой ще е в изолация от Запада е все едно, да казваме, че днес някой е в изолация от Нигерия. Апропо, в 2050-та година Нигерия ще има два пъти по-голям БВП от Германия.Какво ще е, ако има световна война, не знам.

179

Анонимен

преди 6 години

"Много повече ядрени ракети има около Русия ,от колкото около Сащ."А САЩ и Западът защо искат да пускат ясрени ракети срещу Русия? Както направиха в Япония? САЩ нали бяха демократична страна?

178

Анонимен

преди 6 години

Ми добре. Нека се пробват американците с въпроса за стратегията. Русия няма толкова ядрени ракети около САЩ колото те около Русия. Но има напълно достатъчно.

177

лошо е

преди 6 години

До 123Това показва само колко са промити мозъците на някой,това се прави 30г.Войната е смърт,мизерия,болка,разруха........

176

Анонимен

преди 6 години

Ужясяващо е и че има хора подкрепящи русия-иран-турция . Кво да правиш въпрос на религия и усещане :)))

175

защо

преди 6 години

Ужасяващо е че има лица който подкрепят държавата терорист САЩ,като се има предвид колко хора и страни унищожиха,това е някаква лудост да подкрепяш убийци.

174

Анонимен

преди 6 години

Много повече ядрени ракети има около Русия ,от колкото около Сащ. Въпрос на стратегия е кой ще успее. Надявам се да не изпростеятт толкова всички. Асад трябва да си ходи и това е. Не е нужно да умират повече хора.

173

123

преди 6 години

Боже мили!!! Някакви тук се радват, подкрепят я руснаците, я онзи лудия... все едно филм ще гледат!?!?! За ВОЙНА става въпрос, разбирате ли? Да ни пази Господ, дано всички се осъзнаят и да има мир!!! АМИН!!!

172

това е

преди 6 години

Първо ми кажете какво прави Сащ в Сирия,защо е заграбил територия и е направил питомник за терористи.....Силия се бори с терористите а САЩ пречат ....

171

Анонимен

преди 6 години

Затова пък сега нито един руски войник няма да напусне Русия да се бие зад граница. Ответният удар на Русия ще бъде незабавен, унищожителен и автоматичен, независимо кой е президент на Русия и коя партия управлява - това е залегнало във военната доктрина и военните разчети. И тогава оцелелите в САЩ (ако изобщо има) ще завиждат на умрелите. Всякаква военната заплаха срещу Русия е напълно безперспективна.

170

Анонимен

преди 6 години

В цял свят има хомосескуалисти. В Русия също, артисти, писатели, журналисто, в обкръжението на Путин също има както самият той е споменавал и кфалифицирал като добри професионалисти. Но в Русия те си вършат работата в спалните, а не парадират със забучени паунени пера в задниците по улиците и площадите кактп в цивилизования демократичен свят.

169

Анонимен

преди 6 години

Те и 1940 са викали гейове и още реват, колко жертви са дали :)) И Японците и те много знаели и още носят цветя. Успокойте се вече, че работата излиза извън контрол.

168

Сега

преди 6 години

сте силни у вас пред мониторите, но ако ви дойде повиквателната ще пребледнеете като евро-гейчета каквито всъщност сте. Помислете върху това, за американците вие сте безплатен материал за месомелачката

167

До 188

преди 6 години

До Гей демократАбе, много се мислите за големите мъже русофилите...включая и джуджето...изкарвате, че Европа и САЩ са само гейове...но ще настъпите котето и тогава алкохолишката *** ще го отнесе.Да не говорим..че последните години...само вашия идол- джъджето разпалва омраза и само вие говорите за войни и кой кого щял да смаже..и т.н. искате война...и се правите на големите бабаити.Толкова ли ви е акъла, бе? Искате война?!!

166

ВОЙНАТА

преди 6 години

Е НА ПРАГА НА СВЕТА,ЕДИН С ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ,ЕДИН *** И ЕДНА НАРКОМАНКА ЩЕ ПАЛНАТ ФИТИЛА...