94

Бисер

преди 6 години

А бабата за 180 лева пенсия няма един ден трудов стаж ама сига ривът

93

Анонимен

преди 6 години

Абе на всеки му е уютно, докато един ден не го ударят и него. Тогава почва да реве като карпатска мечка, че няма държава.

92

До 91

преди 6 години

До До 84, ежедневно те лъже Общината например. Лъжат те тея дето уж чистят край вас. Тях не съм си ги избрал аз, повярвай ми. 2 500 семеен доход...не мога да си запиша детето в държавна детска градина, отиваме на частна, бум 600лв. Зимните месеци парното ми е 200+ лв. Още да изброявам ли? Тук в собствена къща ме е страх да не ме ограбят (3пъти са ме обирали), в Дания не си заключвам колата! Взел съм си близките, детето учи без проблем, не го бият лелки. В болницата ми обръщат внимание. Уют,а ?

91

Анонимен

преди 6 години

Ама не ти омръзва да пишеш за 2500 лева доход и къща, ей. Май сам себе си убеждаваш.

90

До 84

преди 6 години

Мен що не ме лъжат българите? Явно такава среда си избрал, в която те лъжат.Достатъчно съм уважаван и в България.Наистина заплащането не е толкова високо, ама в България с 2500 лв семеен доход и собствена къща, имам много по-добър живот, отколкото в чужбина с тройно по-високи доходи.Заплащането е едно, друго е стандарта на живот.Освен това съм близо до родителите си и те се грижат за внуците, а не разговорят с тях по скайп.Домашният уют, близостта с любимите ми хора не може да се замени с нищо.

89

Анонимен

преди 6 години

БКП и ДС след 1990 г продължи да управлява и както "построиха" социализъма, така строиха и капитализъма 28 години. Преди 1989 г не можеше да избягаш, затова след 1989 2.5 млн се изнесоха, толкова им беше харесал социализма. Сега още 1 млн се изнесоха, след като 28 години ДС и БКП строят "капитализъма" и през всичкото време за тях и за децата им има, а за останалите хора няма.

88

Гробокопач

преди 6 години

България е една напълно подчинена и разрушена държава, щом икономиката и разчита на "чуждестранни инвестиции", а не може сама да си произвежда необходимото. Тези "чуждестрани инвестиции" няма значение кой ще ги вкара в територията, те са животоподдържащите системи в КАРИТ.

87

Анонимен

преди 6 години

Не знам какви изтривалки и предатели са избягали. Сигурно има и такива, макар че не бих си позволил да категоризирам така непознати. Ние със съпруга ми сме лекари. От малък град в Б-я. Нападали са ме роми, заплатата ми беше 700лв, нямахме консумативи в болницата, шефът пиеше нон стоп и т.н. Учил съм 15 години. Още толкова се трудих с любов в родината. в един момент си зададох въпроса "Аз *** ли съм да стоя в тази ***", Отговорих си и се махнах. Е сиг съм предател, че не исках да живея така..

86

Реалист

преди 6 години

Това ли е перспективата за българина? Едната дъщеря чистачка, другата дъщеря чистачка, зетя и той чистач, а самата баба подмивала знето какво на бабите в Гърция. Не благодаря, това не е пример за подражание. каквато пенсия си е изработила бабата, такава сега получава, макар че 180 лева пенсия няма - минималната пенсия е 200 лева.

85

Анонимен

преди 6 години

Новата мантра - за да се реализираш в България, трябва да си кадърен.Това в държава, в която вече и кучетата имат дипломи за висше образование и половината народ пише "там има много полицаЙ".

84

i kwo

преди 6 години

КАто дойде време за избори пак почнете да плюете по сънародниците си, които живеят в чужбина и се насъсквайте, че те видиш ли нямат право да гласуват. Предпочитам те да гласуват, а не баба Вени!До До Марс - а ти мега реализираният в БГ, сигурен съм, че в друга, нормална - подчертавам нормална, държава, би бил ценен повече отколкото в БГ. Какво като ме приемат българите като един от тях? Лъжат ме в очите, кисели са, нагли, дребни тарикати, ама ме приемат като един от тях ха-ха. Мерси!

83

До Марс

преди 6 години

Аз ли съм ти виновен, че си некадърник и не можеш да се реализираш в България? Проблемът си е твой, не мой.Чужденците никога няма да те приемат като един от тях.За тях винаги ще си второ качество. Не случайно и пишеш в български форум.

82

Анонимен

преди 6 години

Няма пенсия от 180 лева в България.

81

Анонимен

преди 6 години

А на мен дохода ми е 160 лева на МЕсец. Помогнете ми чрез сайта БАЛЪЦИ ТОЧКА КОМ.

80

Гого

преди 6 години

работещите българите, който са около 2 милиона правят 43 милиарда БВП, а тия дети са навън ,също са 2 милиона а пращат 1, 5 милиарда , държавата няма никаква файда от тия , защото не плащат никакво ДДС и др. данъци, те работят за чужди страни, че изпращат по 50 евро , между другото по времето на Станишев чуждите инвестиции бяха 26 милиарда, сега са НУЛА .

79

??? !!!

преди 6 години

Хайде стига с тези пари дето се леели като пълноводна река към България. Защо не се дава статистика и на изтичащите от България пари по най-различен начин, вкл. и пряка помощ към избягалите от България - както за заминаването им, така и после?

78

Анонимен

преди 6 години

В България, освен да се бориш да купиш талончета за лотарията, аз друга борба не виждам.

77

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от сълзливи лъжливи истории. 180 лева пенсия няма. Може да е имало, но сега няма. Да, пенсиите са ниски, но не искам да ме лъжат.

76

Mars

преди 6 години

До *** до 31"Не съм бизнесмен.Нито пък карам"Мазерати".Но пък и мутри не ме прецакват,живея си спокойно,пък ти се свивай от страх да не те взриви някой бежанец."Ти си изключително неприятна и ограничена личност живуркаща в изключително неприятна и мизерна държава пълна с личности като теб. И това е нещастието на тази държава. Хайде със здраве!

75

От 72

преди 6 години

Защо тази жена има пенсия от 180 лева? Осигурявала ли се е, работила ли е преди да се пенсионира? Много е странно да имаш 180 лева пенсия, освен ако не си укривал доходи, докато си работил. 180 лева беше минималната пенсия до 1 октомври 2017, а от тогава е 200 лева. Странно се набляга на това, че дъщеря й, работеща като чистачка, я подпомага, а нищо не се казва защо пенсията на тази жена е 180 лева.