12

Анонимен

преди 6 години

Много мъдър политик!

11

Анонимен

преди 6 години

То неговото се поврежда за 2 години.

10

Анонимен

преди 6 години

До 1:В София съм, нямам софра, а болен от Алцхаймер баща, чиято пенсия+500лв от моите отиват за лекарства, консумативи и гледачка за времето, през което съм на работа за да заработя пари за existens minimum и не мога да дам бащата в хоспис, защото най-евтиният е 650лв., а ако оцелея след баща си ще деля апартамента с другите наследници, които никакви ги няма по празници и делници и вероятно ще остана без дом.Иначе за софиянци, че са скотове си прав.

9

Анонимен

преди 6 години

нека истерията на въртоглавите комунисти започне!

8

питанка

преди 6 години

А бе, ей хора тоя с всичкия си ли е?

7

MaйMyнaтa

преди 6 години

До 3И какъв ти е ада бе, че не разбрах?! Щото има едни дето само в пъкала живеят, та ако си с тях кой ли да ти пратя за спасител...аллах или христос???

6

Ремонти

преди 6 години

Без инвестиции в образование, здравеопазване и производство нищо няма да стане. А и ГЕРБ не строи инфраструктура, а обекти за ремонт. Тракия е типичен пример. Некачествено построена, на вълнички и веднага готова за ремонт. Друг пример е санирането. То какво общо има с инфраструктурата? Общото е качеството и нищо друго. Т.е. ГЕРБ инвестира парите ни там, където може да бъдат крадени. Толкова е очевидно.

5

Просто мисля

преди 6 години

Просперитет ще има, когато престъпниците влизат в затвор, политиците започнат да мислят за хората, вместо за сметките си, посперитет ще има, когато се инвестира в човешкия потенциал и се задържи и без друго смачкания и унизен български народ..Каква инфраструктура.. тсорп ли си.. спри да се мазниш на евролицем3рите и помисли за ***, в която живеем..

4

Анонимен

преди 6 години

Балкански магистрали с БГ качество-ужас! А дупките в градовете- да се опавят кметовете. Нашият град е като бомбандиран от метеорити-предполагам навсякъде е така. То и Хемус една магистрала, друса като в лунапарк.

3

Анонимен

преди 6 години

Заблудата на некадърнка ! И с плоския данък ни лъгха и с поддържането на много ниски заплати още по назад . То хубаво да има нови пътища ама ние сегашните не можем оправи

2

Анонимен

преди 6 години

Бойко магистралата какво ли друго може да роди! Казал, че ако има мир на балканите и ще има просперитет. Ами в България няма война от 1945 година, пък за просперитет и дума не може да става, особено през последните 30 години, от които след 2009 е пълен ад!

1

истина е

преди 6 години

А БЕ ,МАРАТОНКО , ХОРАТА В СЕЛАТА МАГИСТРАЛА НЕ СА ВИЖДАЛИ !! ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН !!! ГЛАД МОРИ ДОБИТЪКА ,А САМО В СОФИЯ СА ПО СОФРИТЕ !!