51

Анонимен

преди 6 години

"ами американските бомби и самолети и тях не могат да спрат..ха.ха нашата натовска армия трябва да се замисли за това да си купи Ф16"Разбирам защо се смееш- неуловими американски самолети и бомби наистина си е добър виц.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Това е защото руските ракети не са проектирани да гонят гаргите, за разлика от американските------------------------------------------------------------------------------------------------- ами американските бомби и самолети и тях не могат да спрат..ха.ха нашата натовска армия трябва да се замисли за това да си купи Ф16

49

Анонимен

преди 6 години

Да припомня на тези, които или не знаят, или се правят, че не знаят. При миналата атака загубиха един F-16 и сега свири великият Ойстрах. Затова сега изстреляха ракети от ливанското въздушно пространство.

48

Мда

преди 6 години

"Свещеното животно" Израел може да си позволи неща,които са проблем дори за САЩ!Защо ли?Ами просто защото евреите контролират ужасно много неща-като се почне от почти всички централни банки,та се стигне до правителства и международни институции.Всичко е оплетено в лепкавата им мрежа!Как да има мир по Света?Впрочем и Русия не прави изключение и тя е до голяма степен в пипалата на тоя октопод.Затова и не предоставя на Асад по-съвременни средства за ПВО,а го е оставила да се оправя с антики.

47

Анонимен

преди 6 години

Опипват почвата и реакцията на Русия искат да видят , за да знаят до къде могат да стигнат с дразненето на Мечката

46

Анонимен

преди 6 години

До доказаноДоказано глупавичък си. С-400 отбраняват само руските военни обекти. Израелските ракети, изстреляни от два F-15 над ливанското пространство бяха свалени от сирийските ПВО с доста по-семпли ракети. От 8 изстреляни, 5 бяха свалени, 3 достигнаха целта си и направиха поразиите. Когато излетят С-400, ще се чуе и тук, не се радвай!

45

Анонимен

преди 6 години

Интересно какво е връзката израел-ислямска държава и защо винаги действат заедно?

44

Анонимен

преди 6 години

"руските С 400 не могат да спрат и гаргите..ха.ха"Това е защото руските ракети не са проектирани да гонят гаргите, за разлика от американските

43

доказано

преди 6 години

руските С 400 не могат да спрат и гаргите..ха.ха

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Ти беше там и ги брои, нали?

41

Скоро

преди 6 години

Ще изгреят посред нощ слънца над тел авив и ще пеят хорага по света. Ог радост!

40

PD

преди 6 години

Няма значение какво казва която и да е пропаганда. Ако атаката е успешна, ще повторят, ако не, ще преговарят. Това е проблема на пропагандата, че рано или късно се разминава с действителността. И тогава на всеки що годе разумен нещата се изясняват. Не случайно ракетите са пуснати, от чуждо въздушно пространство. Предния път когато нарушиха Сирийското, Израел загубиха самолет. Така че, по кротко с възторга. Още малко, да влезе в владение на държавата си, и Асад ще получи "Панцир".

39

Белята

преди 6 години

САЩ си търсят белята. Ще се бият с Путин

38

Анонимен

преди 6 години

Е че от кого да е този удар???Няма как да е от Исландия...те нямат такъв диапазон а и ВВС- то им се състои от 3 самолета...

37

Англичаните

преди 6 години

Англоезичните не понасят руската история, литература и култура.

36

до Пенко

преди 6 години

Това с прихванатите ракети е като вица за компютрите и компотите,руско арабска партенка.Изстреляни били 8 ракети,но станали 14 и 8 били прихванати.Прихванали са ***.Ракетите са изстреляни от разстояние под 200 км. от Ф15 летящ с над 1000 км. и за секунди са стигнали мах 3.Това са малки, изключително бързи и маневрени ракетии, а полетът им е бил около 3 мин.

35

Анонимен

преди 6 години

Интересно- Израел първо нарушава ливанското въздушно пространство и след това нанася удари по Сирия. Няма резолюция от ООН, няма нищо. Къде е загрижената международна общност (превод 5-6 западни държави) да осъдят това?

34

Съдбата на Русия

преди 6 години

В момента се решава съдбата на Русия. Историята показва, че през определен период от време, запада се е опитвал да ликвидира Русия.

33

ognyanz

преди 6 години

Израелците си търсят белята.

32

Не иде ли

преди 6 години

Едва ли иде края на света, но края на хегемонията на САЩ най-вероятно ще е скоро. Така както ходят по-ръба, може и да се хлъзнат скоро.