163

Анонимен

преди 6 години

Скриха Скрипача и щрката, умориха мишките и утепаха котьо! Сега нова порция за ония с недоразвито пипе! Искат да бухат бомби у Сирия и после да изпарят земеното кълбо!

162

мазепа

преди 6 години

До АнонименДа бе, в Украйна бяха фашисти, сега тук - джихадисти......все лоши хора.

161

Анонимен

преди 6 години

Белите каски имат проблем със статистите и артистите за тези постановки. Понеже не могат да използват 2 пъти един и същ актьор, налага се да обучават продължително време хора без талант, които и без това не са родени за актьори. Имат моето пълно съчувствие ;)))

160

мазепа

преди 6 години

To не било химическа атака, най-ми било ''извеждане на бунтовниците от града''

159

Анонимен

преди 6 години

Джихадистите под защитата на своите господари/създатели вършат престъпления срещу човечеството. Хайде сега пуснете "добрите" Бели каски и правете прословутите клипчета! Кой ви вярва?

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 169Ами да...........естествено че трябва да вярваме на снимките! Те снимките и филмите ни показват разни аватари, извънземни...........ти да видиш...........чудовища за чудо и приказ..............а ние пък "не вярваме"!!! Що така??? Щом като краварите са показали някакви "снимки", това е...всичко е точно!!! Брех м....му...........много яко студио са направили тия говедца.........всичко е като истинско!!!

157

Анонимен

преди 6 години

Днес е Великден!!!Влизам тук от време на време,рядко пиша но се учудвам и изумявам колко "хора" пишат в този ден едни и същи глупости!Както и всеки друг ден.По-скалъпени обвинения от тези на САЩ,Великобритания и техните сателити просто не може и да има.Не знам колко нефункционален мозък и нисък интелект трябва да имаш за да вярваш на някаква елементарна пропаганда?!Преди се съмнявах и даже не допусках че може да има хора които срещу заплащане да пишат отвратителни и нелогични неща!Лъгал съм се!

156

Анонимен

преди 6 години

Абе не разбрахте ли че руснаците винаги са прави? Хорат показват снимки, те казватфейк новина.Фейк е вашето ментално болно желание да сте империалисти.Но не можете,горките вие!Не вярвате че има Бог, но той така ви е отредил.Да не можете.Никога!

155

Анонимен

преди 6 години

До 167Ти кой си? Нещо зависи ли от теб?

154

санкции до дупка

преди 6 години

И пълно скъсване на дипломатическите отношения с Русия.

153

Анонимен

преди 6 години

До 165Тебе какво те бърка кой какво прави, ти кой си?Хахахах

152

руски терористи

преди 6 години

Терориста Путин така унищожава химическите оръжия на Русия....Продава ги на животното Башар.

151

Анонимен

преди 6 години

До 162Ще се запишеш ли доброволец заедно с цялата ти рода?Хахсхахахахахахаха

150

Българин

преди 6 години

Как пък спря тук Аспарух до тези славяни! Да беше продължил още на запад!

149

Анонимен

преди 6 години

преди 4 дена путин каза че химическа атака в сирия се подготва от западните спец служби и терориститекакво не ви е ясно те го направиха и сего обвиняват русияами да се започва най сетне та да се разбере на кого е най-голямписна ни от джендеро- *** изпълнения то ирак то либия то скрипал няколкоо пъти в сирия - мръснишките номера са едиственото на което са способни краварчетатано дано този път да не им се получи

148

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах как англичаните разбраха че това е новичок,нали трябва да се сравни с друг новичок, значи имат такъв, което означава че и друга държава може да го произвежда..Ахахахахаха

147

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен158 Новичок и Зарин са руско производство,иска ли ти се на тебе и на другите глупацитова,или не.Винаги,когато джуджето се ядоса пуска химическо оръжие,сега е заради санкциите срещу руските олигарси.

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен157 Хмм,в Русия има повече гейове,отколкото в целия ЕС.Само алкохолиците в Русия са малко повече от тях.Но,не говорят за това,само дето ядат много бой и боледуват от срамни болести.

145

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДнес и децата знаят,че руснаците преместваха химическото оръжие по цялата територия на Ирак,за да не го намерят от независимата комисия.Това правят и днес в Сирия,но западът вече не пасе треваЕ те тука вече изкърти всички мивки!!! Иска се талант да го измъдриш. Браво. 0.30$

144

Започна

преди 6 години

Кагебето започна да трови всичко по света . Във великобритания - отровени, в Сирия - вече втора химическа атака в продължение на 2 години. Химическите оръжия ги произвеждаха в ссср и сега продължават да се произвеждат в ссср-2