44

Башка Луд

преди 6 години

До 45.Неее, с "трайной"!

43

Башка Луд

преди 6 години

Създателят на "новичок", нали каза, че Скрипалови са обречени и че няма шанс да оцелеят?Тука нещо намирисва!

42

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще излезе, че всъщност не са били отровени. Нали уж нямаше начин да се възстановят от тази отрова? Какво стана сега?

41

Анонимен

преди 6 години

Накрая да не изкезе , че просто са напръскани с парфюм HugoBoss?

40

АЛО

преди 6 години

ДНЕС ,ДАЙ НЕЩО ПО ИНТЕРЕСНО..ЗА СКРИПЕЦА ВСИЧКО Е ЯСНО,ПРЕПИЛ Е ВОДКА И МУ Е ПРИЛОШАЛО,СЕГА ДАЙТЕ ТЕРЕЗКАТА КАКВИ ЩЕ ГИ ДРОБИ...НАРКОМАНКАТА...

39

Анонимен

преди 6 години

Чакам с интерес как британците ще обяснят възстановяването от най-смъртоносната бойна отрова, от която нямало връщане. Горя от нетърпение да чуя позицията на запада и най-вече на държавите изгонили руски дипломати. Хайде за САЩ е ясно- там мозък не вирее и коментар няма да има, да се ограничим с позициите на европейските държави.

38

Анонимен

преди 6 години

Скрипал се подобрява - лошо за престъпниците !

37

Анонимен

преди 6 години

До ргб 39О, да бе....то руснаците вече са навсякъде, даже в болниците им!!! Абе, тия изкуфяли ингилизи вече омръзнаха на всички!

36

ргб

преди 6 години

един от създателите каза 4е от тоя съветски газ няма спасение вдишаш ли го!! тия как се спасиха?? или руснаците като видяха зора и тайно им дадоха антидот в болницата?

35

Курс на рублите днес

преди 6 години

100 рубли = 2.76 лв.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Забравящ от ония дни за падналия F-16 в Южна Корея! И той се е гътнал.............ама нашите сми-та "виждат" само руските "паднали" самолети!

33

Анонимен

преди 6 години

После Скрипал като се оправи британците ще започнат да ни запознават с показанията му- как видял кварталната чистачка да му бърше вратата и да изтърва шишенце с надпис "отрова", значка на КГБ и изборен плакат с лика на Путин. Когато й направил забележка, тя го нарекла "дурак" и отпрашила в неизвестна посока със своята Лада Гранта с руска регистрация.

32

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Баце прояви изненадващо разум и не се включихме в тази гротеска. Но да изчакаме, може да обвинят Путин за гладната смърт на двете морски свинчета и котката и ЦВ. ЦВ. и Плевнелиев пак да се разпенявят, на тях толкова им трябва...

31

истината не боли

преди 6 години

До Анонимен 29Има и други скрити новини от Сирия където агресора САЩ,понася загуби в жива сила и техника.

30

това е

преди 6 години

Няма никакви отровени всичко е провокация и лъжа на Лондон,няма снимки няма доказателства,не допускат Руски дипломати да Руските граждани жертви и тн.Е не е лесно да си признаем че ни направиха на *** нали.....

29

Анонимен

преди 6 години

Сега идва втора част на офанзивата срещу Русия. Скрипал ще раздава показания. Като се има предвид кой е Скрипал, то е ясно какви ще са и показанията му.Въобще джендърски циркове до безкрай, или докато не долети някой Сармат.

28

Анонимен

преди 6 години

Световните агенции дадоха три хубави новини през последните дни, но на нашите е забранено да ги публикуват:1-Американски щурмов самолет хариър паднал в египетската база на САЩ и се превърнал в отпадъци.2. Американски самолет Ф 16 паднал в Неивада, САЩ и се превърнал в отпадъци.3. Американски хеликоптер Super Stallion паднал край Сан Диего, САЩ , също отпадъци.покрай Скрипал , скриха тези новини.

27

Анонимен

преди 6 години

150-те хиляди лири в тайна сметка за продажбата на къщата им вероятно е засукан начин да се каже, че са продали родината си. И сега естествено се въстановяват, че да могат да си ги харчат.

26

MaйMyнaтa

преди 6 години

И са кво, оказа се че руския новишок не действа!? Или въобще не е руско тва новичок, или нещо ни шашават кралските особи00013

25

Анонимен

преди 6 години

Оформя се една прекрасна трагикомедия - нещо средно между Великден и Спящата красавица.