139

български октопод

преди 6 години

Терористи и бракониери - и едните, и другите извършват убийства. Убиването на хора и животни не е цивилизационен начин на действие. Желателно е Ути да се позамисли върху това!

138

АЗ

преди 6 години

ШПРОДЪЛЖАВАМ ДА НЕ РАЗБИРАМ ХОРА КОИТО НАТРАПВАТ СОБСТВЕННОТО СИ МНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. И СЧИТАТ ЧЕ ТЕ И САМО ТЕ СА ПРАВИ. И ДРУГ ПЪТ СЪМ ПИСАЛ ПО ТАЗИ ТЕМА. ЖИВЕЕМ В ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА. КОЙТО ИСКА ДА ЯДЕ ХУМОС ( А ПОЧВА В БЪЛГАРИЯ ЗА ЩАСТИЕ ИМА МНОГО). ВМЕШАТЕЛСТВОТО В ЧУЖДИТЕ ЖЕЛАНИЯ И ВКУСОВО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА

137

Анонимен

преди 6 години

"Интелигентните хора са вегани. Останалите простаци."Човекът е еволюирал до интелигентно същество с голям мозък само заради ловът на животни и яденето на животни и животински продукти. Научно доказан факт. Коментарът ти е поредното доказателство за интелектуалните вреди, които си нанасят веганите.

136

Анонимен

преди 6 години

Фактът, че тези клоуни са се организирали, дава им се медийна трибуна и атакуват Българската църква означава, че фондация "Америка за България" пак е развързала кесията и щедро ръси на участници и медии.

135

Анонимен

преди 6 години

Аз пък ям лекари ! Те нали са с растителен произход ?:-)

134

Анонимен

преди 6 години

Отврат,нямат място в България,тука сме християни и правим корбан с месо,ало лудите от къде се пръкнахте,дявола ли ви пусна.Българите сме християни,не богохулствайте като си измисляте нови правила,а прочетете Библията.

133

Анонимен

преди 6 години

Ами..... какво правим с добитъка който няма да изядем? Отглеждаме си го? Отказването от месо и животински продукти означава че всички домашни птици както и прасета, овце, кози и крави трябва да изчезнат като биологични видове........ Веганите да не искат да ми кажат че за да спасят животните от страдание предлагат унищожението им като видове?

132

Анонимен

преди 6 години

Това веганът ми е по-отвратително същество и от джендъра, братя и сестри!

131

Анонимен

преди 6 години

от 164 Сори деде! Обърках ти името.

130

ааа

преди 6 години

Добре де защо на поредните ненормалници им се дава изобщо някаква трибуна и се занимава обществото със техните извращения...

129

Анонимен

преди 6 години

Ей вегани, вижте 105 годишния дядо Добри по долу в сайта и клипа с него. Човекът цял живот е ял месо. И то стабилно. Вие 105 години ще изкарате ли?

128

Анонимен

преди 6 години

В случая гневът ни срещу веганите е напълно оправдан. Това не е поредният им протест, това е опит да атакуват всички нас на ниво религия. А както знаем религията не е ходене в църква и кръстене, а сбор от морални норми на обществено поведение.

127

Анонимен

преди 6 години

Аз след малко слагам ярешко във фурната с малко биричка в тавата. За два часа. Малииии...няма по-вкусно месо от това. Оставих си и за Великден 20 кила винце- червена +бяла липа, памид и тамянка... Не знам за вас!Наздраве! Започвам се. Наздраве и на веганите със зелената им салата.

126

Анонимен

преди 6 години

оф писна ми от такива и техните крайности .. моето мнение е че всеки има право да яде каквото си иска без да го натрапва на другите .

125

Анонимен

преди 6 години

Довечера ще метна във фурната пилешки бутчета с картофи, обилно поляти с алкохолен растителен екстракт, по-известен като бира. И въобще не ми дреме за протестите на тези сбъркани индивиди, защото НИЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА сме всеядни.

124

О времена,о нрави!

преди 6 години

Като дойде "демокрацията"по нашите земи,стана модерно да си ром.Колкото по си ром толкова повече права имаш и никакви задължения.Тебе те закрилят от БХК,Отворено общество на Сорос,и десетина ромски организации.Парични помощи,ток вода дърва,всичко за теб.После стана модерно да си гей.Колкото по голям гей си толкова по добре.То не бяха транссексуални,бисексуални триполови *** мендъри.Сега на мода са веганите.И ние ядем краставици и домати,но заедно с ракия и винаги с мръвка.

123

Кръвожаден веган

преди 6 години

Не си губете времето в безполезни спорове.Ние с аверите вече подготвяме флаш моб "агнешко чеверме" и пърформанс "вратни пържоли на скара".Остава да дотъркаляме бурето с вино до мястото на ивента и почваме.

122

Анонимен

преди 6 години

Освен всичко останало е лъжа,това че акулите не ядяли човешко месо.Хапват го доста бързо и идват от километри само да усетят малко кръвчица ако са гладни дори биха се сбили помежду си коя да яде повече.До известна степен напомнят гладни кокошки или гълъби.

121

Анонимен

преди 6 години

Веганът е природно лишен от разум и голям лицемер. Той с охота яде растения, само защото растението не издава звуци от причинената му болка.

120

Анонимен

преди 6 години

Забавно е как веганизираните клоуни размахват плакати на малки прасенца и агънца, а не осъзнават, че ядат бебетата на растенията, а растенията от своя страна са храната на тези животни. Като ядеш средството за възпроизвеждане на растението ти убиваш потомството му и оставяш гладно потомството на агънцата.