70

Анонимен

преди 6 години

При омразната окупация от СССР нямаше съветски войници у нас. П.П. ВСВ още не е приключила за някои страни. "Руският президент Владимир Путин и японският премиер Шиндзо Абе признаха, че сключването на мирен договор между двете им страни е трудно заради спора им за Курилските острови, предадоха ТАСС и Франс прес.Двете държави все още не са подписали мирен договор след края на Втората световна война."

69

Анонимен

преди 6 години

УБИЛИ СА ГИ И СА ПРИКРИЛИ СЛЕДИТЕ. МОЖЕШЕ ПОНЕ ДА ИЗЛЕКУВАТ КОТКАТА, НО СА Я УБИЛИ ЗА ДА НЕ ИМ ТЕЖИ.

68

Един от Северозапада

преди 6 години

До Свободният Сега очаквам да напишеш и това, че 30-те хиляди българи, убити според теб, след 1944, са убити от Червената армия, окупаторка. И че това окупиране, ни направо за 45 години от икономически развита държава, с инфраструктура и икономика, в изостанала аграрна страна...

67

Анонимен

преди 6 години

Тази история все повече прилича на скалъпена от човек, придобил опит в областа от четене на криминални романи..

66

Анонимен

преди 6 години

Българите сме били русофили.....хахахаха. *** безподобен....бяхме русофили по принуда и когато сесесерето се разпадна се видя колко сме русофили. Всичко бяга на запад, останаха само платените русофили и мелезите от българосъветската любов.

65

нали!

преди 6 години

Англичаните с това изгаряне на животинките фактически прикриват следи. Трябваше да бъдат аутопсирани и замразени за по-нататъшни изследвания от международна комисия, която да установи какво прави нервнопаралитичен газ в Англия.

64

Анонимен

преди 6 години

64, как си представяш кпсс да иска да гръмне аец? Ти не си наред, нали? Фактите са, че некадърните украинци отровиха цял свят през 1986г.

63

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

После се чудим защо българите са русофили! Ми при толкова джендърска тъпота и лъжи ...., просто няма как да бъде иначе !

62

Джендъри

преди 6 години

от всички страни - съвокуплявайте се!

61

Анонимен

преди 6 години

БРИТАНСКИТЕ ВЛАСТИ СА ГИ УБИЛИ С ГЛАД

60

Анонимен

преди 6 години

64, ти си катастрофално неграмотен... Украйна била в Русия викаш?!?!?! Ми що ревете за Крим тогава? Хахахахаааааа.... Украйна била в Русия.... Немам думи! Всички *** са пълен ***!

59

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 59 Чернобил е в Украйна , а Украйна беше в Русия. И вероятно само ти не знаеш, че аварията е в резултат на експеримент по искане та КПСС да се разбере дали може ядрените отпадаци при определени условия да се използват за бомби.Е , указа се че не може и експеримента доведе до взрива.

58

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Сега остава Свободният *** да напише че не е имало Турско робство и ще разкърти санитарията !

57

без доказателства

преди 6 години

Морските свинчета са умрели от обезводняване. Следи от отрова не е имало. Животните са били кремирани. За да заличат следите.

56

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Само да попитам, онзи ***, Куртцы що се не хвана на джендърските измислици на Мей и Джонсън ? А онези пичове от страна дето всеки жител си има по една банка, и те се не хванаха?

55

Advocatus Diaboli

преди 6 години

Сега англичаните ще искат да убият Юлка, за да обвинят руснаците, че са убийци. Руснаците пък, ще се чудят как да спасят живота на Юлка, за да докажат, че всичко е британска лъжа, измама и инсценировка и изобщо не е имало отрова.

54

Анонимен

преди 6 години

В Чернобил се издъниха украинците, които по принцип не са руснаци! Капиш? Анадъмно?

53

Така е

преди 6 години

До Анонимен 35 Бомбандировката на Хирошима и Нагазаки сложи окончателен край на ВСВ.Японците с прословутата си упаритост си го заслужиха. А взривяването на Чернобил сложи край на схващането че руснаците са най добри в ядрената енергетика и разболяха половин Европа. Така лие? Така е..

52

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на тази окупация, България е единствената загубила страна, която си увеличава територията след всв

51

Анонимен

преди 6 години

До Свободният, ако България не беше окупирана от СССР, щеше да бъде разпокъсана между Гърция и Сърбия