47

Анонимен

преди 6 години

Мале хора - Вие сте ненормални ! Магнаурската е толкова Българска, че чак името и е на гръцки (но вероятно оригинални е било на латински) и е основана два и половина века, преди да има България на балканите.Цената на образованието е висока, но цената на невежеството е непосилна.

46

Анонимен

преди 6 години

"Но докато хората на балканите пазиха Европа от варварски нашествия на татари,османци и какви ли не още с цената на кръвта и живота"Пич ! Не бях отличника на класа в часовете по БЕЛ. Не правя забележки за граматика ... Ама Тими смисъл нямаш в изреченията си.

45

Анонимен

преди 6 години

Чичкото с мустачките беше прав! Жалко че не победи във втората световна война! Светът щеше да е рай!

44

Анонимен

преди 6 години

51 - Магнаурската школа българска ? Приятел, моля ти се - Говори с факти, когато говориш за история, защото невежеството ти граничи с обида.

43

Анонимен

преди 6 години

Да знаете какви сте смешни с българския фашизъм. Хитлер ще падне от смях, ако види Динко супермен фашиста и Валери монгола фашист.

42

Анонимен

преди 6 години

До Палете клечкаНа Балканите живее най-долната ***.*** официално трябва да се закрие.----Ти по-добре прочети история,цивилизацията на Европа е тръгнала от Балканите,а и цивилизацията на света.В задната част на Европа са се изхождали на улицата до 18 век и са се срамували да говорят собствения си език,докато ние сме имали азбуки и книги,училища и Магнаурска школа.Но докато хората на балканите пазиха Европа от варварски нашествия на татари,османци и какви ли не още с цената на кръвта и живота

41

Анонимен

преди 6 години

в Америка вече не може да се казва Весела Коледа за да не обидят ''другите''

40

Анонимен

преди 6 години

Оххх какъв ужасен пасквил. Автора да напусне хубавата си все още държава и да поживее на място сътворено от "безобидните" имигранти - например сиера леоне, лагос, нигерия, сомалия и т.н. После ако е жив да напише памфлет и да се извини публично за глупостите които е списвал!

39

алабала

преди 6 години

Значи за да ни обявят за цивилизовани трябва да приемаме човечета от Сомалия,Пакистан и т.н, а едновременно с това и станем ***,третополови,4,5,6,7-мо пплови и т.н... хахаха. Никога!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Надявам се г-жата работила по статията да е заработила добре. Ако същата има деца или родители по възрастни от 45-50 години, нямам идея дали смее да ги погледне в очите.

37

Тъпанар

преди 6 години

Е хубава работа! Това ли е демокрацията? Да ти идват в държавата някакви и ти да им козируваш на религия, привички и начин на живот? Да ти вземат от осигуровките за помощи на тия елементи! Аз ако емигрирам в ара.белия, дали някой би се съобразил с мен и разбиранията ми? Нас българите ни водят ди.ваци, ама всеки българин на запад живее, шофира и работи по правилата на въпросната държава. С какво аз съм по-ди.в от бежан.ците, които не го правят и то умишлено. Дали пък това не е целенасочен план?

36

Анонимен

преди 6 години

дрън дрън ярената..колкото повече плют великият Орбан толкова повече се увеличава подкрепата за него от европейските народи.Точка.Това е положението.Бъдещето е на крайнодесните.

35

Коко

преди 6 години

Крайно време е тая европейска *** да се разстури и всяка даржава да си определя законите не да им нареждат то западната *** затва *** срещу русия защото не могат да си налагат скапаната демокрация която поддържа мафиоти и бандити

34

Анонимен

преди 6 години

Нас нормалните хора какво ни интересуват расисти русофили и тнт? Гледам си шампионската лига хапвам си пийвам се и хич не пука за психарите от хьрватска.

33

Анонимен

преди 6 години

В ЕС и демократичния свят е пълно с всякакви институти с бездарни празнодумци, които произвеждат единствено спам.Понятието демокрация е спам.

32

до Елка Василева

преди 6 години

Защо винаги намесвате Русия ? Всеки нормално мислещ човек в Европа не желае децата и внуците му да живеят един ден в ислямска държава. За 2 седмици в Германия се събраха до днес над 75000 подписа в подкрепа на петицията на Вера Ленгсфелд за контролиране на границите и недопускане на нелегални мигранти да влизат в Германия. Сигурно знаете, че голям брой интелектуалци, като Брода, Телкамп и стотици професори подкрепят тази инициатива на ГДР-дисидентката от 1989.

31

ЕС = еврейски съюз

преди 6 години

Еврейски приказкиза Лека нощ.

30

Анонимен

преди 6 години

***!

29

разгневен

преди 6 години

Християните не имигрират в мюсюлмания,за да живеят по-добре,или защото там има развита демокрация.Обратно е!Мюсюлманските *** трябва да се съобразяват с нашите порядки.В мюсюлманския свят няма нищо нормално.Там човека се превръща в звяр.

28

Защо крайнодесните

преди 6 години

да са маргинални? Възгледите ги оформя реалността, в която живееш. След като години наред индивиди биват толерирани, хранени и развъждани с парите на онези, които учат, работят и плащат данъци, напълно естествено се пораждат определени видове възгледи,споделяни от ощетените.И откъде накъде някой ще обявява определен вид възгледи за табу? Тоест, ще ти забранява да правиш обективни изводи?Установено е - ако силно натягаш пружината, тя се къса и се навива в обратната посока