91

чукча

преди 6 години

Скрипалите в дните след "отравянето" са били в цветущо здраве и скрити в тайна квартира.Естествено им е забранено да цъкат из социалните мрежи но Юлия като по глуповата се надъни във виконтакте точно в деня когато уж трябваше да е в критично състояние.Сега вече ще ги самоубият.

90

ами сега какво

преди 6 години

CNN,съобщи че Британското външно министерство е изтрило от страницата си че Русия е отровила предателя и щерка му ......

89

Анонимен

преди 6 години

Половината търговия с Петрол минава в юани , което 14 трилиона долара или половината 7 трилиона ще мине в юани , и какво ще стане с американските 7 трилиона хартийки ..

88

В Европа

преди 6 години

Няма място за джихадисти и руснаци!Вън терористите или ги чака участта на вагнеровци

87

Василев

преди 6 години

Литвиненко където го отровиха имаше доказателства и факти, че Путин е педофил, а зад убийствтото на Политковская стоят руските служби, защото беше разкрила какви жестокости руските войски налагаха срещу чеченското цивилно население!!!Русия е на колене!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

86

Анонимен

преди 6 години

До русский дикар/дивакНаучи езика и тогава пиши, ублюдок! Едно изречение правилно не можеш да сътвориш, врот тебя!

85

до Hafen die Wahrhei

преди 6 години

"яма значение (макар да няма съмнение) кой е отровил Скрипал! Новичок е употребеното вещество, което би трябвало да принадлежи единствено и само на Русия"Я си напъни малкото мозъче и кажи британците с какво са сравнявали веществото по Скрипал, за да обявят, че било Новичок?

84

Анонимен

преди 6 години

До 75: Русия има Китай... !!!Русия да не освободила и Китай от турско робство !!!?Абе, вие русофилите всичко гледате през Кремълските очила...да знаете, колко сте заблудени щяхте сами да си поискате от Мумията Новичок !

83

Анонимен

преди 6 години

руснаците трябва да се мачкат. Видяха реакцията на света за отровения агент, който не е отровен от руснаците, могат да си представят реакцията, ако руснаците наистина отровят някой. Няма да си го и помислят даже пияниците :)

82

Анонимен

преди 6 години

САЩ умират , отново заложихме на Куц Кон. Тази година им е последна , Тръмп няма да изкара мандата си, американците ще се наложи да работят като африканци за да съществуват , вече няма кой да им купува облигациите ..

81

Не е лесно да си рус

преди 6 години

Отсега нататък не само визи ами и натривки за полонии и новичок ще им правят по светаДотам ги докара шахматистът.... тъжно!

80

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Няма значение (макар да няма съмнение) кой е отровил Скрипал! Новичок е употребеното вещество, което би трябвало да принадлежи единствено и само на Русия. Това те как са допуснали (дали) формулата (ако въобще са го направили), си е лична тяхна вина. Защо няма отровени американци или германци с техно бойно вещество!? Ето за това руские носят двойна вина! Уж руските военни много силни, а пък точно при все тях става пробива, защо(почему Товаришчи?).

79

Василев

преди 6 години

Демокрацията и свободата е отговорност и задължение и уважаване правата и труда на всички съграждани!!!Русия е на колене!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

78

Безхаберев

преди 6 години

"В Световния океан има 35 атомни американски самолетоносача , които могат да унищожат всяка държава на планетата!!!"1 атомен самолетоносач струващ няколко милиарда ще бъде купчена радиоактивно желязо след среща с ракета Х-2235 ракети Х-22 ще избие зъбите на умиращата империя САЩ.АминАгент Тери Фокс

77

Анонимен

преди 6 години

До Василев САЩ имат само 11 самолетоносача , и те могат да бъдат унищожени съвсем лесно и от Русия и от Китай.. Със самолетоносачи можеш да уплашиш само Сърбия и Ирак.

76

Анонимен

преди 6 години

До За Европа, против ЕСИ като напуснеш ЕС после х... ли ще ядеш бе ! Сега България изнася стока в целия ЕС без да плаща мито ! Като излезе от ЕС ще плаща мито на всичките 27 държави от ЕС !А за милиардите евро фондове да не говорим ! Писнало ми е от ненормални русофили ,които се пенят по форумите !

75

Анонимен

преди 6 години

ЕС се управлява от алкохолик (Юнкер) и държавен предател (Туск). Как очаквате САЩ да не води ЕС на каишка?

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Хистерично бастардче, прав е колегата 51 в гнева си, но искам да го допълня - ти и останалата измеt пишете така, главно заради инструктажа да дразните, колкото повече, толкова по близо до Генералната линия! Знай, че ако нещо, не дай Боже, се обърка кардинално, ти и останалата измеt ще виете и хленчите от болка! Пощада няма да има!Ще се извинявате, мрънкате, лижеtе, мажете!

73

Василев

преди 6 години

В Световния океан има 35 атомни американски самолетоносача , които могат да унищожат всяка държава на планетата!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Русия може без запада защото има Китай , 90-те години когато се разпадна СССР ,Китай беше слаб.. В момента от Китай можеш да купиш всичко ...