24

Анонимен

преди 6 години

A кога и в София? Пълно е със заведения в междублокови пространства и под жилищни сгради. Полицията си прави оглушки или наминава да си вземе комисионната при сигнал. Лично търпя повече от 10 години кръчма с работно време до 1 през нощта и външни маси на 10 метра от спалнята ми, не помня вече колко жалби сме пуснали и нищо не се променя. Сума народ не издържа и си продаде апартаментите. Явно моите нерви са железни щом още търпя. И това не са 10 почивка, а 365 дни в годината

23

Меломан.

преди 6 години

Абе разкарайте го този ***, всеки *** с мощна уредба си мисли, че е ди-джей. Като е толкова отворен, да си прочете нормативната уредба, има я и сега. Хубавата музика не се слуша непременно на MAX. Всяко заведение успяват да го превърнат в зверилник, като им приказваш - акълът им е точно за пет стотинки. Ди-джеи, ***, че и със смочувствие.....

22

Анонимен

преди 6 години

Сл. Бряг е за парти. С това е известен и за това идват хора. Все едно да спреш музиката на Ибиза / испания / . Никой политик, не е толкова *** там да си прави антиреклама.Тези дето много врякат тук реално , не ходят никъде само блеят по форумите. Като искаш тишина - Албена и куп малки градчета. Има за всеки нещо. Седнали тукаа 3ма глупакаа от панелките да обсъждат туризма. Ами предложете вариант за туризъм ...или акъла ви само до мазата.

21

Анонимен

преди 6 години

Като видя някой да дава интервю с тъмни очила или стои с такива в студиото и автоматично ми става антипатичен и спирам да го слушам/гледам. Трябва да си много т*п и грам да не уважаваш събеседника си.

20

Иво

преди 6 години

Тоя па наркоман...Я да се събират всички друсалници и да се изнасят по-бързо

19

Разберете го

преди 6 години

В България всяка година се раждат само 55 000 деца но умират 125 000 дъртофелници като та'тар-Валери,трябва си тишина за пенсионерите за да свикват с вечноста!

18

Анонимен

преди 6 години

DJ Станчо-наркоманчо, орева държавата след като му взеха лаптопа с пиратска музика и софтуер :)

17

Анонимен

преди 6 години

Браво. Само така. Но кога ще се увеличат наказанията и глобите за луди съседи, дънещи ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНЯ И НОЩТА - ПОЛИЦИЯТА ИДВА и си тръгва, защото не й отварят вратата. На морето си 10 дни, а в къщи - непрекъснато И ТОРМОЗА Е НЕПРЕКЪСНАТ - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ ДА ПУСКАТ ЧАЛГАТА СИ НА ВИСОКИ ДЕЦИБЕЛИ !!!!!!!!!!!!!!!

16

Гошето

преди 6 години

Кои слушат DJ Станчо? Сигурно са от неговата черга - Гочоолу, Дочоолу и Топачоолу ;-)

15

Анонимен

преди 6 години

Хубавата новина,е че най-напред има политици които си вършат работата

14

Огледайте се гадно е

преди 6 години

Дедката Симеонов си иска умиращата тишина или как България неусетно се превърна в държава от стари хора държава без живот призрачна държава от пенсионери!Не не е гадно,а направо отвратително!

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Години наред през Лятото, не можехме да спим нормално нощем.Заради маФиотски интереси.

12

Анонимен

преди 6 години

Човек, носещ слънчеви очила в затворено помещение, се категоризира като лай нар! Тоя музикален индивид е нищо повече от ***, пускащо набор от звуци на дрогирани и пияни парапитеци от англия, падащи си по нестандартни интимни контакти с нотки на хомосексуализъм.

11

Анонимен

преди 6 години

Странно, в Гърция е така и никой не простира.А дънещата чалга е една от причините да не ходя на лай*морието.

10

Анонимен

преди 6 години

Връщали сме се преди 90-та година... че какъв е проблема? Имахме образцови курорти по него време...

9

Ристу

преди 6 години

Със слънчеви очила в студиото... Пълно неуважение и към водещите и към зрителите.

8

Георги Маринов

преди 6 години

Тоя *** ме ужили с 7500 лева, станчо, кога ще ми върнеш парите? защо не си вдигаш телефона?

7

Това е

преди 6 години

***

6

Анонимен

преди 6 години

"Трябва да се научим да уважаваме другите. Нека има правила, които да се спазват и да не си пречим взаимно", каза тя.Е да се, затова и говорим,Ако един иска да вие като куче, неможе да иска да му ръкопляскат

5

DJ Станчо

преди 6 години

Ще емигрирам от тия мерки