198

елка василева

преди 6 години

Владимир Путин - най-влиятелният човек в света!само че не му дреме за мен

197

Анонимен

преди 6 години

Важното е лифтиг да има и всяко джудже ще е доволно.

196

Анонимен

преди 6 години

Има много хубава статия в 168 часа, озаглавена: Тайните зад възхода на Путин.Буквално цитирам: 16 годишен иска да постъпи в КГБ, но там го попарватОлигархът Сергей Пугачов: Аз и дъщерята на Елцин му поднесохме властта.Когато видя 50 метровия басейн в резиденцията, разграх, че това е таванът на мечтите му. Но грешах, той се оказа с огромен апетит!В момента Пугачов е изгнаник, Путин разчиства всички свидетели на възхода му, и всеко, който знае повече за него!

195

тактика

преди 6 години

как само го чешат зад ушите и той се радва радва че и си вярва

194

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен ... Руските "пенсионери" изкупиха нашето Черноморие с незаконното разграбване при раздържавяването на Държавата си ... По същия начин се появиха и новите капиталисти-олигарси, от кръга на товарищ Путин ... И при нас под влияние на руската мафия протече подобен процес и социалисти като Нинова, приватизираха за жълти стотинки държавни предпилятия

193

Анонимен

преди 6 години

Чудесно!

192

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен ... Той целия свят говореше и за Осама Бен Ладен след 11.09.2001 и за главорезите от ИД и за извършителите на терористични актове заляли Европа и Света, както и за подвизите на ракетмена Грухчо и режима му в СК ... Има класации в които е по-добре да не влизаш ... !!!

191

Анонимен

преди 6 години

Има една много велика книга със заглавие "КГБ на власт".Много поучителна.Путин всъщност е част от КГБ, поставен на точното място, в точното време.Налага се изводът, че КГБ е най-влиятелният "човек" в света.

190

Анонимен

преди 6 години

*** разбрахте ли че затварят 270 ваши страници във фейсбук ?

189

Калеко Алеко

преди 6 години

И какво му е влиятелното, ядреното куфарче с червения бутон дето го носи в ръчичката си ... то такова вече има и Ким Чен Грух ... Дотолкова е влиятелен че му затръшнаха всички врати, наложиха му санкции и го оградиха с противоракетен щит, а раССия под неговото вещо КаГеБейско ръководство се превърна в представите на останалия свят в Държавата-Мордор ... !!!

188

Анонимен

преди 6 години

Чухте ли,сорошки мишки.

187

Анонимен

преди 6 години

Путин им взе акъла на американските "демократи".През последното десетилетие поне 40 журналиста от Ню Йорк Таймс са защитавали дисертация на тема: "Путин и как да го очерним". Безуспешно! Колкото повече се пънат, толкова по-смешни стават.

186

Русофил

преди 6 години

Ранше бил холод и голод,потом появилос чувство к Путине.

185

Анонимен

преди 6 години

Западняците лесно могат да приемат бруталната власт, защото за тях е нещо непознато, екзотично. Когато човек е живял под болшевики ботуш и го приеме, означава, че отдавна не е личност.

184

Истината

преди 6 години

Путин нищо и никого не ругае, винаги е отворен за равноправен и приятелски диалог, какъвто циничните англо-сакси не познават.

183

анонимен

преди 6 години

сега ли разбрахте коя е русия и кои е президента вьрнете се обратно в историятаи почваите да четете литературата гледаите по руските канали какви концертикакьв балет фигурно пьрзаляне худ гимнастика от 15 април почва филма доктор живаго англ вариант

182

Българин

преди 6 години

А нас Велилият Драгалъвский Крадец и Хвърковатата му ай душка чета ни докараха до просешка тояга!Анатема, Ай Дуци! И до девето!

181

Анонимен

преди 6 години

Кръстете се в Путин! Докато той ръководи Русия, няма да има световна война. Ум и стоманени нерви! Всеки друг би си изпуснал нервите и би натрил наглите муцуни на разни там ялови бабички и спецеалисти по хазарта и модните конкурси.

180

Наблюдател

преди 6 години

Не случайно в природата няма демокрация, има един водач на стадото, глутницата, ятото, кошера... Затова там няма хаос, а перфектна координация. За съжаление "великият" човек не може да я имитира дори.

179

Анонимен

преди 6 години

До шегичкашегичката съм я чел няколко пъти. Много глупава шегичка. Съчини друга, че сега за смях си само ти с умствения си багаж и мързел!