38

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво е по евтино, но в Истанбул е достатъчно по скъпо от в София. Горивото е поне 2 пъти отгоре над нашите цени. Определено си беден с 460 евра в Турция

37

Анонимен

преди 6 години

Средна заплата България нето 457 евро,средна в Турция 467 евро.Сега поради обезценката на лирата може и да е по-малкоНастигаме ги като заплати,друг въпрос е,че там цените са по-евтини.

36

Анонимен

преди 6 години

1913, Одрин.Veni, vidi, vici!...И ариведерчи. В чии ръце е сега Истанбул и в чии Едирне?Къде е сега Едирне? В коя българска област се намира? Освен това си побъркал малко годините. 1913 е било голямото българско бягане от Едирне по цялата Тракия

35

Анонимен

преди 6 години

Масово пенсиите в Турция са на нива 1400-1600 лири (560-640 лв.), от което там всички пенсионери се оплакват. Те разбира се не знаят колко е пенсият на българските пенсионери, като тук масовата пенсия е 300 лв. В същото време се говори за кризата в Турция. Всички чужди медии само пишат за кризата в Гърция (средна пенсия 1600 лв.) и кризата в Турция. В България имало икономически растеж. Интересен растеж, при който доходите са мизерни и не растат, растат само цените на всичко.Приличаме на РФ.

34

Анонимен

преди 6 години

До Galipoly1915.....1913, Одрин.Veni, vidi, vici!

33

Вуте

преди 6 години

До Анонимен 35Те тука си имат оправдание - *** ги дискриминират. А акоидат у Турция веднага ще се разбере колко са некадърни и мързеливи.

32

Анонимен

преди 6 години

Цъфнала и вързала икономика но така наричаните ''български"турци в България висят и плюят по всичко българско. Не отиват при Ердоган да берат плодовете на "прекрасния" живот в Турция.Възхваляват всичко турско но отдалеч на сигурно,че само интереса им клати феса.Разчекнали се между две държави като прости'Утки.

31

Galipoly1915.....

преди 6 години

..1453.....Veni. Vidi..Vici....

30

Handel

преди 6 години

Какъв възход, какви пет пари? Икономиката не случайно се нарича еконимика, а не религиозен фанатизъм. Когато Ердоган направи обмяната на лирите една лира беше към 1,45 лв, сега 1 лв е 2,5 лири и падането се ускорява. С това темпо скоро новата лира ще падне до стойността на старата лира и Едоган пак ще прави обмяна.

29

Анонимен

преди 6 години

Важно е опитите да не спират!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

турците са по гладни и от "нашите" римляни

27

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле....значи е точно обратното.

26

Поручика Балканец

преди 6 години

Мен лично ТАЗИ държава не ме интересува. Категорично! Не ме интересува религията им, тиранията на шантавия им султан, нито далаверите му. Не ме интересува идеологията им от 12-и век. Не ме интересуват анадолските аборигени с манталитет на башибозук. Не ме интересува т.н. им "икономика". Не купувам категорично турски стоки. Жал ми е за жертвите на произвола на тиранина им. Жал ми е за интелектуалците на Турция. Това са единствените европейци в Турция.

25

Анонимен

преди 6 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА???

24

Анонимен

преди 6 години

6tom Doy4eto pi6e razberi go or drugata strana

23

Турчина

преди 6 години

Ейй таз обективна медия, която цитира само дойче веле! Днесаджии, защо не цитирате и други медии бе джанъм например Ди Велт!?Която скоро се появи с едно заглавие в което гласеше: "Турция стана най-бързо разтящата икономика в Г20 с 7.4% ръст надминавайки Китай, която остана с 6.9%."Днесаджиии монетата има две страни всеки ден с показване само на едната страна никаква обективна медия не сте, а сте се превърнали в един пропаганден канал промивайки мозъци с вашите"обективни" новини...

22

Анонимен

преди 6 години

Русия, Турция, Русия, Турция, Путин, Ердоган, Путин, Ердоган... спрете се вече!Сега ме изтрийте!

21

Ricet

преди 6 години

Ai, turcite mnogo kriza imat...cok, cok...nemat domati, patladjan, piper, kapusta, morkovi, luk, marul, chessaan, maidanoz, kirviz, kuriandar, sivria....hich peynir, hich boza, hich borek, hich kurkuma....aiiii....sha vkarvat Bulgaristanski balkonski panelen betonen plod-zelenchuk, japonki, strandjanki, vitoshki, kurasani, sofianki, princessi, kadaif, baklava, rozav lakum, kaive, susaam, fasul....

20

Анонимен

преди 6 години

До ДаниелНорвежката крона е 20 стотинки, ама ...

19

Даниел

преди 6 години

70% от коментарите са "ама лирата е 40 стотинки".. Колко е трагично, като си неинформиран ***..