33

Анонимен

преди 6 години

Някой вярва ли на Англия ? Аз ...не !!!

32

Четете Историята

преди 6 години

Вие не познавате тези хора! Накрая, евреинът Ротшилд ... това, аз ще Ви кажа, е безподобен сkot. Заради спекулации на борсата е готов да погребе цяла Европа, а съм виновен аз!? (Ото Фон Бисмарк) там пише всичко, дори неща от бъдещето!!!

31

ПИЧ

преди 6 години

Англичаните пак се изложиха направиха сценария като филм за агент 007.В първите дни Скрипал и дъщеря му умирали показваха други руски предатели които говореха как те умират как химическото оръжие било създадено в Англия а после " разработено " в СССР - но това се оказа един голям балон.Благодарение на "английската медицина" мъртвите се съживиха.САЩ видяха кои държави са им лакей и кой ги слуша безропотноГерманците подписаха северен поток 2 , Австрия отказа ,България същосамо ЦЦ лиже ***

30

Анонимен

преди 6 години

Прекалените неща сами се скапват, рано или късно.

29

Анонимен

преди 6 години

Само да ви светна, ако някога нещо прерастне във военен конфликт, балканите ще са арена на битките, така както е в Сирия , Запада и Русия. Да не мислите , че ще им падат бомбите над Европейските къщи!

28

Анонимен

преди 6 години

Постепенно отказване от долара!

27

Български Българин

преди 6 години

Каква е връзката на Литвиненко със случая не разбрах

26

Анонимен

преди 6 години

Сега европейците да си сърбат попарата, дето Мей им я надроби. Явно е, че използваното бойно отровно вещество не е руско, понеже Скрипал вече дори ядяла сама. Ако беше Новичок отдавна нямаше и да диша. Дори и при ескалация на конфликта, европейците вече никога няма да повярват на англия. А това е проблем за островитяните. А Русия си подобри позициите - изгони английските и американските шпиони и си изчисти страната. А Русия почва тръба до Южна Корея след година...

25

Mio

преди 6 години

Изпуснаха я да се развилнее пак източната империя на злото, когато можеше през 90те години, и беше една обикновена второразрядна бивша соц държава, можеха да се направят много неща, за да не се позволи никога вече този Мордор да определя нещо по света и в Европа.

24

западни лицемери.

преди 6 години

Вчера в палестинските територии палестинците обявиха всенароден мирен протест срещу окупацията на Палестина от Израел и новата и заселническата политика на Тел Авив .Въпреки мирния протест 16 цивилни палестинци са били убити от израелски войници,които са открили безразборна стрелба срещу невъоръжени хора от палестинска страна.Да сте чули и дума от така наречения (демократичен ) свят за това поредно еврейско престъпление и да са седнали запада да отзовават дипломати от Израел за това.

23

Анонимен

преди 6 години

При шпионските скандали всяка страна лъже и маже. Най малко ние ще разберем истината. Сега всеки използва случая да си изгони от посолствата чуждите шпиони. После пак отново и така до истинската война.

22

Анонимен

преди 6 години

АХМЕД ДОГАН МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ ,НО ПРЕД САЙТА БЛИЦ БГ КАЗВА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА КОНФРОНТАЦИЯТА НА РУСИЯ СЪС ЗАПАДА И ТЯ Е,ЧЕ РУСИЯ И КИТАЙ СА СЕ РАЗБРАЛИ РУСКИЯ ПЕТРОЛ КОЙТО МОСКВА ИЗНАСЯ ЗА НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОТРЕБИТЕЛ НА НЕФТ В СВЕТА-0 КИТАЙ ДА СЕ ТЪРГУВА НЕ В ДОЛАРИ,А В ЙОАНИ. ОСВЕН РУСИЯ ТАКОВА ЖЕЛАНИЕ СА ИЗЯВИЛИ ОЩЕ ИРАН АЗЕРБАЙДЖАН И ВЕНЕЦУЕЛА.СПОРЕД ДОГАН РАБОТИТЕ ОТИВАЛИ НА ЗЛЕ ,ЗАЩОТО ТОВА Е ВОЙНА ЗА СПАСЯВАНЕ НА ДОЛАРА , А ТЕЗИ КОИТО ПЕЧАТАЛИ ДОЛАРИТЕ БИЛИ ГОТОВИ ДА ЗАПАЛЯТ ОТНОВО 3та СВ

21

Анонимен

преди 6 години

Каквото и де си пишем нещата не вървят на добре за народите. Елитите ще се спасят , но обикновения човек е на мушката при всяка война.

20

маде ин Булгари

преди 6 години

Правилно! Скрипал се отрови за да разцепи Запада! И цепката минава през България!

19

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, от цялата скрипалска история Путин пак ще спечели най-много.

18

Оо,Я СТИГА!

преди 6 години

КОНФРОНТАЦИЯТА Я ПРЕДИЗВИКА АНГЛИЯ С МРЪСНИЯ СИ КОМПЛОТ,А ОБВИНЯВАТРУСИЯ БЕЗ НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕКСТВА ЗА ВИНА,КОИТО НЯМА КАК ДА ИМА. Нямат право да упрекват Русия за ответната и реакция.Тя дълго мълча на всичката мръсотия,която изливат върху нея и насаждането на омраза.КОЙ ПРЕВРЪЩА БАЛКАНИТЕ ВЪВ ФРОНТОВА ЗОНА,А! ТОВА НЕ Е РУСИЯ,А ЗАПАДНИТЕ ИНТРИГАНТИ.Путин дълго мълча за издевателствата срещу страната у и лично срещу него.КРАЙ С ТОВА.ЗАПАДЪТ ПРЕЛЯ ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕТО.

17

Анонимен

преди 6 години

Ох, добре, че БСП не е на власт!

16

Анонимен

преди 6 години

НЕЕ СКРИПАЛ НЕ Е лидер ТОЙ Е РОДЕН В КИЕВ,А ТАМ вСИЧКИТЕ СА людей

15

анонимен

преди 6 години

кои уби г марков кои искаше да убие папата сьсипаха живота на сергеи антонови сега ще искат солидарност никаква солидарност с убиици

14

Анонимен

преди 6 години

Напрежението го създават тези западняшки отпаддъци. Струва ли си за един човек да се прави международен скандал? Запада изби милиони е последните години чрез войни, а сега се показват като много загрижени за някакъв руски агент? По голяма демагогия от юдейско-масонската никъде по света няма.