27

Поручик Ржевски

преди 6 години

Значи все пак не са се отказали да търсят доказателства.Аз мислех, че нямат нужда.Вече всичкото европеец изгони Руски дипломати.Мисля, че третата световна война вече е подготвена.

26

Niki13

преди 6 години

До Анонимен 22много си умен , а явно руснаците са много *** "следи от полоний са били открити на местата, където преди срещата с Литвиненко са били бившите му колеги от ФСБ Андрей Луговой и Дмитрий Ковтун (включително помещението в посолството на Великобритания в Москва, където са получили визи преди пътуването" - та си носят полония и в посолството , може и да са го декларирали там Или нас ни имат за пълни ***

25

Анонимен

преди 6 години

Тия англичани са много нагли! Да не разрешат на руснаците да си изнесат чувалите с Новичок. Хасега нека ги търкалят из улиците на Лондон. Рашънси-свиквайте да ви гонят по целия свят като мръсни котета. Само в Северна Корея на Фат Ким и в България на Раподжи имате подслон. За сега....

24

Анонимен

преди 6 години

Сащ и (велика) Британия отиват на кино Русия номер едно Ванга правилно говори

23

маке

преди 6 години

във връзка с многото зачестили случаи на бременност са тражили на Путин у........Я

22

лъжливите англичани

преди 6 години

Англичаните първо лъгаха, че Скрипал и дъщеря му отровени в някакво кафене и че има отровени и клиенти, след това лъгаха, че двамата са се отровили в колата им, последната им лъжа беше, че са отровени на входа на къщата им. Англичаните или са напълно некомпетентни или са изпечени лъжци. А може и двете, но във всеки случай не са читави хора.

21

нали!

преди 6 години

Англичаните стават все по-жалки в опитите си да очернят Русия! Англия все повече заприличва на детска градина за умствено изостанали деца.

20

Анонимен

преди 6 години

В желанието си Путин да превърне Русия в световна сила, той я превърна в Световен терорист.Преди терористите отвличаха самолети за да ги използват за пъклените си планове, а сега Световния терорист си има собствени, с които ръси отрови до всяка точка на земята - както наскоро заяви самия Путин.

19

Анонимен

преди 6 години

Факт е че по-*** от британците няма. Нямат никакъв мозък нито капка разум дори. Имат си тъпанаpckите процедури и си ги следват сляпо, без да влагат грам творчество. Скрипал беше отровен от САЩ със вещество, произведено в лаб във Сейлсбъри, където се правят и много антидоти. Британците са *** и искам да го ядат

18

Анонимен

преди 6 години

До 13 Най-големите руски *** са привлечен от английския нужник!Иначе си прав,милиони руснаци се изселват през летния сезон по светските курорти!Сигурно защото са бедни и мизерстващи!

17

Анонимен

преди 6 години

Това означава че англичаните знаят кой е пренесъл БОВ в Англия. Издирили са отровителите с кой самолет са пътували и сега просто трябва да навържат нещата за пред съда. По същият начин беше хванат и Лугавой при ядрения руски терористичен акт срещу Литвиненко. Намериха следи в самолета, намериха следи от полоний 210 и в хотела в Германия където Луговой е преспал преди да отпътува за Лондон.

16

бесни са

преди 6 години

Русия на Елцин е едно,Русия на Путин-друго!За запада голямото плюскане се отложи за неопределено време!А ЦРУ си направи интригата,и сега ръчка съчки в огъня!И до като се дърлят с Русия,Китай си пече питката!

15

Анонимен

преди 6 години

ФСБ били пълни аматьори!Безотговорно,разпилели аполонии 210 в дестки самолети и тези отровили Скрипал оставили следи от,,Новичок" и всички самолети летяли до Русия!Пък после се чудят защо честните джентълмени-англичани ги обвиняват!

14

Анонимен

преди 6 години

Руските шпиони трябва да се преследват по цялата планета, защото те носят само поразии и смърт !

13

Анонимен

преди 6 години

Abe stuga s taja tapa propagsnda rusnazite njamat nischto obschti s lajite na velikobritanzite tapi

12

Анонимен

преди 6 години

Англосаксонската *** затъва.. това е

11

Анонимен

преди 6 години

хора, осъзнайте се - кой не зачита международното право и анексира територии на чужди държави?!? крадеца вика дръжте крадеца! най-големият провокатор и дестабилизатор в световен мащаб е джуджяка! вече и малките деца знаят, че само гледа къде да се намеси и какви поразии да направи. въпрос на време е да си намери майстора

10

ей

преди 6 години

Англичаните са нарушили меж.закони самолета е Руска територия,тези хулигани искат да подпалят света.

9

sofeto

преди 6 години

Не съм видял англичани да напират за рашата ама рубашки навлеци драпат за острова и останилият цивилизиран свят. Само и само вън от klozeta!

8

Анонимен

преди 6 години

Смех, смех, смеееееех. Няма по пропаднала нация от англичаните