86

Да питам

преди 6 години

Щот съм простовата.Всички солидарни с Англия ли ще напуснат ЕС?

85

Анонимен

преди 6 години

Разкраченото българско правителство между Москва и Лондон, да вземе пример от президента на Еквадор русофил товаришча Ленин Морено, който спря интернета на руския шпионин Асандж в посолството на Еквадор в Лондон, заради постоянните му постове в защита на руската позиция по случая Скрипал. Сменили паролата на рутера и забравили на кажат новата парола на съветския человек Асандж.

84

Морски

преди 6 години

Гербаджий крадливи, пипнете ли руски дипломат война ще има в България,народа ще ви строши главата.

83

Факт

преди 6 години

До Анонимен"СССР се разпадна без пушка ***,а беше доста по-добра позиция от Русия сега"СССР беше в по-добра военна позиция,обаче в много лоша морална!Комунизмът си беше изживял времето и задължително трябваше да има промяна!Сега е коренно различно-В Русия вече няма идеологическа обремененост,тя просто се бори за място под слънцето,като всички други!Сега САЩ са в лошата морална позиция-под прикритието на "защита на демокрацията" се стремят да запазят друг отречен модел-монопол в/у Света!

82

Анонимен

преди 6 години

*** в българското правителство са в шах. САЩ и Великобритания искат да им отнемат любимото занимание, *** ва руски подметки. Как няма да мразиш Запада.

81

ИМАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА

преди 6 години

ама са много тайни и няма да ви ги кажем. Все едно на БЕЛОТ като играе ТИКВАТА и каже имам ТЕРЦА и всички да му вярват само на думи....

80

СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ

преди 6 години

дали са получили колбички с газ като тези, дето ТОНИ БЛЕЪР размахваше едно време като доказателства , че САДАМ е отровител

79

Хм

преди 6 години

До ХмЕстествено,безумието на Цветанов трябва да бъде отхвърлено!Обаче трябва да се вземе и някакво решение от Соломоновски вид,както направиха германците-гонят 4-приемат 4.В руското посолство все има няколко неприятни индивиди,могат да се подменят по тоя повод.Иначе,ако съвсем пък нищо не направим,рискуваме лоша реакция от Лондон и Вашингтон,тия са злобни,отмъстителни и (все още) много ОПАСНИ!А ние след няколко години ще имаме нужда от Русия!Нека не се престараваме,че не се знае....

78

Анонимен

преди 6 години

До 94 няма меки отношения с РУСИЯ. ТИЯ разсрочените МЕЖДУ Лондон и Москва ще паднат или ще отпаднат.

77

жо

преди 6 години

АКО ИЗГОНИМ всички вербувани агенти- доносници на Кремъл, България ще намалее с най-малко 25 000 души. Ще останем без Политици, без Министерски съвет, без Президентство, без Парламент, без Специални служби.

76

Анонимен

преди 6 години

СССР се разпадна, без пушка ***, а беше в доста, ама доста по-добра позиция от Русия сега.

75

Анонимен

преди 6 години

Да си обтягаме отношенията с Русия, само защото някой смята ,че са виновни , без доказателства е меко казано простотия!И без това Англия напуска Европа. За какво са ме солидарни с тях . Ще ни скарат с Русия и после ще си оправят взаимоотношенията , за наш ще остане черната точка !

74

Ванга

преди 6 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад руснаците ке ручат трева као добиток...

73

Хм

преди 6 години

Въз основа на опита от предишни англо-американски инициативи(като Ирак примерно),можем да направим обосновано предположение,че всичко това са нагли лъжи.Целта е ясна-стягане на редиците и война,в която други да пострадат,а не горепосочените!Като видим кой е острието на офанзивата у нас-Цецо,то не е трудно да си представим каква е истината!Тоя съзнателно щеше да ни вкара в беля след Бургаския атентат,прави го и сега!Малко му е че срива авторитета на ГЕРБ,иска да загроби и България!

72

Ей ги фактите Боце!

преди 6 години

Какво ни представяха досега:1. Скрипал и дъщеря му са отровени на пейка!2. Скрипал и дъщеря му са отровени в заведение!3. Скрипал и дъщеря му са отровени в колата им!4, Отровата я е донесла дъщеря му от Русия в куфар!И тъй като досега не се намират данни за отровното вещество на тези 4 места, а и няма как, оттук нататък да осигурят доказателства на тези публични места, се минава на следния сценарий:5. Скрипал и дъщеря му са отровени на входната врата на дома му! Там е лесно да се "намерят"

71

Дурачок

преди 6 години

Службите имали информация, че Русия стои зад отравянето на Скрипал с Новичок и че пожарникаря редовно пиел Дурачок - най-новото руско оръжие за за*ъпяване на врага.

70

Анонимен

преди 6 години

Гони!

69

Анонимен

преди 6 години

Боко и компания искат да си взимат парички хем от ЕС, хем от Русия.Хубава политика по принцип, ама има един проблем - като господарите ти почнат да си раздават шамари, всеки иска да си на негова страна. И сега се чуди как пак да угоди на всички, ама този път няма да се получи.

68

Пак сме последни

преди 6 години

Пак сме последни по всичко в ЕС. И в гоненето на руски шпиони се очертава да сме последни. Докога ?

67

СОЛИДАЛНИ СМЕ

преди 6 години

С АНГЛИЧАНИТЕ И НАПУСКАМЕ ПРОГНИЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!!!!