129

Minuva42

преди 6 години

Абе Вие сериозно ли?По-нагласена история от тази не бях чувал! Единия поп тропал по масата, другия поп записвал с мобилния телефон.Ама се сетил да покаже записа 26 дена по-късно...И някакъв от младешкото БКП с мъх под носа ще побърза да ми обясни как всъщност стоят нещата и как трябва веднага да ударя чело пред Радев.Абе Вие сериозно ли? Ало - президенството. Засрамете се! От огорчените 20%

128

Грек

преди 6 години

До ТрезвомислещНяма светите в политиката, има само интереси. Съгласен съм.Но не казах нищо за България. Вие знаете по добре вашата история. Казах за това което е написано на Гръцките исторически книги: "През 1877 Русия е освободила много православни християни от османска империята".

127

k

преди 6 години

аз ще ви кажа за кво е станала кавгата:буйното Деси била дръпнала 5-6 водки и налетела на Патриарха, той се оплакал на зеления чорап да я озапти и от дума на дума и се скарали

126

Трезвомислещ

преди 6 години

До Грек - Оценявам с благодарност ролята на Русия за възкръсването на държавата ни, но стига сме се заблуждавали, че причината е защото сме православни. Истината всъщност е, че Русия не иска на такова стратегическо място като Балканите, да има такава мощна държава като Османската империя, която на всичкото отгоре е подкрепяна от Западна Европа. Защо България не е възстановена в реални граници след войната? Прочетете за Нойщадското споразумение между Русия и Пруската империя.

125

Анонимен

преди 6 години

Подгряване на вчерашния обяд. Тема от преди месец. Ако искате и есента ни занимавайте с нея. Все ще има умници дето да вземат отношение. Кой знае пък какво толкоз да са си казали. Единият се обидил, че според него не се отдава значима роля на държавта му, а другия му отговорил. Много важно. Голяма тема, голям дебат. Кой какво бил казал пък какво бил искал да каже пък дрън, дрън. Голям проблем. Проблем е болния човек, бедния човек, самотния човек. А темата на въпросния разговор не е никакъв пробл

124

Анонимен

преди 6 години

Най-важното от тази среща е, че според последното изследване процента на русофилите е намалял с цели 10%, а пък Радев и без това си има висок рейтинг.

123

Анонимен

преди 6 години

Естонци,литовци,латвийци,финландци,поляци,украинци и те с единият крак в ЕС и НАТО.Ха,ха,ха. Че то не ни е освободила Русия ,а запада? Стига глупости! Европа не е искала и е пречела на освобождението ни! След освобождението ни тя убива Санстефанска България от което следват купища трагични събития в историята ни.

122

тт

преди 6 години

До ivailo-- Лъжеш,твоят президент не се казва Радев...Твоят президент е в Масква и се казва Путин...Радев е само куклата поставена от кремъл в нашето президентство...

121

Анонимен

преди 6 години

Радев е казал това, което му е написал Иво Христов, който постоянно драскаше нещо на лаптопа си по време на срещата.

120

Анонимен

преди 6 години

Ама, кремълският поп отдавна офейка да докладва на Гуруто на русофилите !Какво ни сервират сега някаква КГБ флашнка с едномесечно закъснение ?Нали вече казаха, че няма други записи.

119

Анонимен

преди 6 години

Ама, кремълският поп отдавна офейка на Гуруто на русофилите !Какво ни сервират сега някаква КГБ флашнка с едномесечно закъснение ?Нали вече казаха, че няма други записи.

118

Грек

преди 6 години

Не знам за България, Но Факт е че през 1877-1878г Русия освободила много Гърците, Армянците, Грузинците(на черно море) , и ни помогна да имаме по нормален живот както на всички Руснаци. Без никаква причина, Само защото сме православни.Така че няма значение какво казват днешните политики. За мене има значение, преди да кажа нещо за тях (за народ) , да им кажа първо Благодаря.

117

Анонимен

преди 6 години

Браво Румене! Отделният човек е важен. Добре си му го казал.

116

Анонимен

преди 6 години

Леле колко дълга памет?Колко много и спешно се появи!Къде беше толкова време дядо попе,сигурно на служба, а?

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116Напълно логично! НО КОЙ СЕГА У НАС РАЗСЪЖДАВА ЛОГИЧНО???

114

BG

преди 6 години

И още нещо, наричам се българин заради ювиги кан Кубрат, Аспарух, които са я създали България, а не заради руския цар дето е гледал да завладее Босфора

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 105И ти плещиш без да мислиш!!! Ама дип така ви е "наредено"!!! Изпотрябвала и е на Русия да се бие тука след поражението в Кримската война от 1853-1856 година! Нито е била готова! Но не е могла да ни остави и да не ни защити! ГРЕШКА!! НА ТАКИВА НЕБЛАГОДАРНИЦИ НЕ СЕ ПОМАГА! ОСТАВЯТ СЕ САМИ ДА СИ ЛЕЖАТ В л....та!

112

ivailo

преди 6 години

И какво се оказа?? Че президентът е дал съвсем адекватен и достоен отговор... Не съм гласувал за Радев, но вече мога да кажа, че той е моят президент !

111

TT

преди 6 години

Фелдфебелът президент съвсем взе българите за боядисани врабчета...То бива нескопосана измишльотина,бива,ама тази с изтеклия запис минава всички граници.Вярно че червеният електорат кълве като шаран и на гола кука,ама всички не сме от БСП бе гусин Радев...

110

Анонимен

преди 6 години

Е хубаво тогава.......ако нещо стане сега и ние пострадаме покрай краварската "държава" ще държим отговорни испанците, ирландците, ингилизите, португалците, италианците (особенно мафията им...Ал Капоне и т.н...).........НАЛИ И ТЕ СЕГА СА ПОД ЗНАМЕНАТА НА ТАЯ измислена държава!!!!