11

Анонимен

преди 6 години

при тях се води традиция да се женят непълнолетни и не ги закачат при нас е друго ако те хванат с непълнолетна д *** да ти е яко

10

Анонимен

преди 6 години

До 1 какъв може да е брат ти като си етнически руснак явно пиян хомосексуалист

9

Анонимен

преди 6 години

А в Германия немкините на 18 год са вече разбити отвсякъде и на 20 мъжете им вече са гейове, а другите планират операция за смяна на пола. Въпроса е само в Германия ли е така или в цял ЕС ?

8

Анонимен

преди 6 години

Уеуе... първо булката се купува, а после се чудиш как са разкараш тая гад!

7

Анонимен

преди 6 години

до 7 Какъв е брат ми бе, ***? Точно го преведе...и след това се оказа че само български манггали са били във строителната му фирма на тоя елин.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3На такава тема "Дойче Веле" няма да направи репортаж, защото е наредено този проблем да не се изнася в медиите!

5

Анонимен

преди 6 години

Защо авторите на въпросната статия не идат на този пазар, за да пресметнат какъв е приблизително броят на онези момичета и момчета, които са под 16 г., но са отишли там, за да им бъде намерена брачна половинка?

4

А поне дипломи за

преди 6 години

основно образование взеха ли, след като до 15 г. са били ученички?Спрели ли са им детските надбавки, след като на 15 г. са прекъснали училище? Според Конституцията всеки е длъжен да учи, докато стане на 16 г.!В Парламента поставя ли се въпросът, каква е логиката да се плащат детски надбавки на здрави хора,които са на възраст 16-18 г., но не учат, нито работят? На какви креатури е изнуден да плаща издържа данъкоплатецът, чиито деца ходят на училище? Родителите на тези двете плащат ли данъци?

3

Анонимен

преди 6 години

до 2 Това имах предвид...че и тях ги имат за българи.

2

Анонимен

преди 6 години

Абе, хайде, Веле-то и Про 7 да си правят репортажи как поне по 5-6 немкинчета на денонощие отнасят с писъци *** свредели на цивилизованите гости на Мамка Меркел, ами тръгнали с нашите мангустанци пак да се ядат! Всичките при вас ще дойдат, да си ги гледате на социал :)))))

1

Анонимен

преди 6 години

Ми все едно оня грък дето отидох да му бачкам в едно селце и ме пита учудващо( брат ми превежда понеже той беше от 5 години там): Ти си българин? За пръв път виждам толкова бял българин.Смятайте за кво става въпрос.