184

Анонимен

преди 6 години

Англия е враг номер 1 на България!

183

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕДИН ПОНЕ ДА КАЖЕ - ЗАЩО ПРАТИХ СОЦ.ОТРОЧЕТО СИ В ЗАГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ - ИСКАМ ОТГОВОР ??? А ВИЕ ?

182

ангел

преди 6 години

Госпожата е наясно , че повече от нас няма да видят , няма да гоним руснаците , също така е наясно , че руснаците за българите са братя , а американци и англичани - окупатори , затова бърза да благодари срамежливо !!!

181

Абе,

преди 6 години

Чудя се,дали перхидролът е виновен,или г- жата е генетично увредена. Как да повярвам на комплота на една държава,колонизирала половината свят,виновна за много войни,убила хиляди невинни,бомбардирала София,съучастник в ликвидирането на България....Г- жоо. Първо представете неопровержими доказателства за вината на Русия и после хвърляйте обвинения!! Или крадецът вика,дръжте крадеца. Убихте принцеса Даяна,защо да не извършите поредното си убийство.

180

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...А С КОИ СЬД ДА СЕ ГОРДЕЕМ...СЬС ДНЕШНИЯ КОИТО ПАК СЬДИ '' В ИМЕТО НА НАРОДА''

179

Смирено

преди 6 години

Да не се подаваме на емоции. Народният съд, това е вашето светло бъдеще господа демокради.

178

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКак да не благодарят на безплатните си ли*зачи?Като видим пак зор, отново ще ни помага Русия.Племе, с къса памет и никакво чувство за собствено достойнство! Като си толкова достоен, защо пак разчиташ на помощ - или от майка Русия тя е различна, а каква помощ - мале-мале - излиза ти през носа

177

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЯТАК СИ НА ВОЕННОПРЕСТЬПНИЦИ

176

А утре

преди 6 години

можем да им "БЛАГОДАРИМ" още повече:30 март 1944 г. Това е най-тежката терористична бомбардировка над София, но извършената евакуация проваля плановете на противника да предизвика големи човешки жертви. В 9,45 ч. София е бомбардирана както при варварската бомбардировка на Дрезден с т.н. бомбен килим.В 10,10 ч. градът е бомбардиран повторно. Хвърлени са около 3000 фугасни и около 30 000 запалителни бомби , разрушени са 3575 сгради. Жертвите са 139 загинали и неизвестен брой ранени.

175

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПАК ТОЗИ НАРОДЕН СЪД - Всъщност ВИЕ ДА НЕ СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО - БРАВО НА ВАС

174

моля

преди 6 години

Да "благодарим" и ние:На 29 март 1944 г. През нощта между 21,14 ч. и 21,34 ч. около 50 леки бомбардировача Москито осветяват София а след това пускат около 70 бомби. Загиват 10 човека, сред които 7 селяни от с. Слатина. ПВО изстрелва 462 снаряда.

173

Анонимен

преди 6 години

До Румео се завръщаТи прочети историята до тук, че нещо нещо има пропуски май, а

172

Та я па ?

преди 6 години

На мен не ми у ясно от снимката-посланика на Англия от какъв пол е? На дискусията против ИК посланика яростно се опитваше да ни наложи да приемем гнусната ИК. А сега ни благодари?! От неморални индивиди получаване на благодарност не е хубаво нещо! И следващия път преди да й отразите мнението-заведете я в църквата в Батак-да види колко загинали българи има от турците, оборудвани с британски пушки и боеприпаси!

171

Румео се завръща

преди 6 години

След време, когато четем историята ще се срамуваме от това което сме допуснали да стане. За да сме угодни на англичаните правим грешки. Може би трябваше да сме турска провинция, хрранеща с благата си турската армия....за съжаление????

170

КОЙ НЕ СИ Е ИЗПИЛ

преди 6 години

ХАПЧЕТАТА.ИСТЕРИЯ. ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за маниоулиране на изборите къде ли на то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълватфалшиви обвинения!

169

ОНЗИ

преди 6 години

*** !!!! България е ПРИЯТЕЛ на РУСИЯ *** - запомни това !!!

168

Анонимен

преди 6 години

От кога Англия е приятел на България? След Баташкото клане или след спонсориране на османската империя с цел погазване на възстанията в България ? Или пък може би Чърчил е най-големият"приятел" на България. Айде не на нас тия тъпотии дето ги ръси тая ние не сме чак толкова *** за колкото ни взимат.

167

вчера

преди 6 години

нагли и лицемерни

166

Катето Захаросана

преди 6 години

Искам да имам доказателства като Ема, искам Бойко да ми даде думата, искам да съм съм умна, искам да съм ***. Защо не изпълнявате исканията ми?

165

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТАМ ЦРУ Е КАТО У ДОМА СИ