270

Анонимен

преди 6 години

Не съм чел многобройните коментари и може да повтарям някой, но за мен това не е статия, няма никаква новинарска стойност и няма място в информационен сайт, а по-скоро в личния профил на госпожата, която го е писала.

269

Възмутен

преди 6 години

Фамилията на този "руски" журналист ясно показва колко той наистина е руски. А злобата и безсрамните лъжи, които изсипва в статията си, говорят пределно ясно чия марионетка е той, че чак "Дойче веле" се разграничава от пасквила му!

268

Анонимен

преди 6 години

Русия иска мир, за да си направи хубава кола и телевизор, и телефон без копчета! Запада не дава мир! Там както винаги са подли, лицемерни, бездушни!

267

Анонимен

преди 6 години

Запада се тресе от противоречия и иска Война! Това е! Преди 100 години когато масите взели много да олевяват, да се революционизират и да не искат да работят усърдно и превиват гръб пред капиталистите, капиталистите ги пратили на фронта с думите - ,,Ето, там се бийте за родината!'', а те през това време хубаво богатеели от спекула, доставки, кражби и трещели булките в тила! Факт, факт, факти!

266

Анонимен

преди 6 години

Българите , НЕ са руснаци. Няма как да сме далече от нищо. Явно малко си чел. Заради тях стана Македония - далече от България. Само там има Българи.

265

Българен

преди 6 години

Далеч от Русия, означава далеч от себе си, майка, си, баща си, дядо си, баба си и прадедите си!Факт!

264

Анонимен

преди 6 години

Местим. ЕС е единен. Бюрящницитее нападащи "братски "държави ..вън.

263

Анонимен

преди 6 години

Сега Путин ще чака някой да стъпи накриво, и тежко му.Москва не вярва на сълзи.

262

Олег

преди 6 години

До Анонимен 273Кога беше това, Русия дая е нормална, че не помня?

261

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

260

Анонимен

преди 6 години

На 30 март 1944 г. е най хубавата и мащабна освободителна американска бомбардировка на София! Поклон, на американските пилоти загинали за вашето освобождение от фашизма и техния бомбардировач наречен от благодарните козяци Б 24 ,,Освободител''!

259

Анонимен

преди 6 години

Русия прави усилия да стане нормална държава без да се въоръжава, но Запада изпада от ужаст точно поради това и саботира прогреса и! Тръгнаха на тотална конфронтация!

258

Боби

преди 6 години

До по-далече от Русия 269Колега в момента сме ЗАБРАВЕНА ЕВРОПЕЙСКА МУТРЕНСКА КОРУМПИРАНА ПРОВИНЦИЯИли някой е на друго мнение?

257

анонимен

преди 6 години

санитарен полуден на трьбите за газ за европа

256

Анонимен

преди 6 години

Аз ще ви кажа на вас всички *** *** и ме чуйте добре: Не веднъж в историята Русия се е сражавала срещу целия т. нар. "Цивилизован" свят, и всеки път ги е разгромявала. Жалкото е, че ще умрат много хора, но след това аз ще танцувам върху вас *** англосаксонски промитомозъчни създания. Ще ви спукаме от бой и този път, само че този път Русия едва ли ще спре до Берлин. И още целия "Цивилизован" свят, НЕ Е целия свят.

255

по-далече от Русия

преди 6 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

254

Анонимен

преди 6 години

До Не!Не бе отворко, дай ти инфо, щом разпространяваш дай източник. Или вие като Тереза Змей, казвате и всичка са ДЛЪЖНИ да повярват.

253

Prof. Giannis Spiros

преди 6 години

РОССИЯ ПРЕТЪРПЯ ОГРОМИ ЗАГУБИ И ПОРАЖЕНИЕ ОТ МОРСКИЯ СВЯТ, ОТ СССР ОЩЕ .Неможе САЩ да влезе в сухи, континентални евразииски держави като ИРАК И АФГАНИСТАН, КОИТО НЯМАТ ДОСТЪП ДО МОРЕ ИИ ОКЕАН, И СА ЗАТВОРЕНИ. САЩ Е МОРСКА ТАЛЛАСОКРАТИС = ..СССР Е ХАРТЛАНД - ЗЕМНИЯ СУХ ПОЯС .ТОВА Е ОГРОМЕН ШАМАР ЗА РОССИЯ..ВСЕ ЕДНО СССР ДА БЕ ОЦЕЛЯЛ И ДА БЕ ВЛЯЗАЛ ЗАИВНАГИ СЪС МИЛИОНИ ВОИСКИ ВЪВ ЧИЛИ И ИНДОНЕЗИЯ !! ТОВА Е АНАЛОГА НА САЩ ВЪВ ИРАК И АФГАНИСТАН !!

252

Боби

преди 6 години

До дългият нос на ПутинАйдее Още един Опорно Точков ЛозунговНе колега носът на Путин не расте - това според теб означава че той не ЛъжеАман чукчи писатели

251

ДОБРА НОВИНА

преди 6 години

До Има и добра новинаТОВА РУСНАЦИТЕ СИ ГО РЕШАВАТ