45

Анонимен

преди 6 години

Смъртта на Гагарин е разсекретена от поне десетилетие, доколкото си спомням. Пак глупава статия. Иначе, благодфаря за споменаването на Гагарин. Да бъдеш всред първите - първи...

44

Берлин

преди 6 години

Да не е пил чай с президента?!

43

Анонимен

преди 6 години

Зелке, летището се нарича "Чкалов", а не "Чкаловски". Наречено е на името на легендарния летец от 30-те години Валерий Чкалов, пръв прелетял от Москва до Ванкувър през Северния полюс без кацане (1937).

42

Руснака

преди 6 години

Ало, Ало.. редакцията ли е? Да вземете да изнатамъните още някоя конспиративна история, така тематично? Например, че аварията в Чернобилската АЕЦ е била умишлена. Може би, че руски таен агент е убил Кенеди или пък, че някои от папите на римокатолическата църка са поръчани от руската патриаршия. Всъщност ... и че може би руснаците са избили бизоните и индианците, а после са били обвинени преселилите се бандити от Европа и нарекли се хамеркинаци. Дайте нещо тематично ..така де. Само Гагрин ли е?

41

тя е плоска

преди 6 години

Гагарин загина защото се удари в купола на Земята.

40

Анонимен

преди 6 години

До 41 Ти ходил ли с руска църква,и българска за да видиш ,къде цари това безверие?Ако искаш ,да видиш безверен народ,*** в морски град,Несебър или който и да е,през лято на литургия в неделя, и ще видиш ,колко % са руснаците и колко%българите!7-8към едно в полза руснаците!

39

Григорий Распутин

преди 6 години

Смъртта на Юрий Гагарин остава държавна тайна в Русия,а че Американците не са кацали на луната не е никаква тайна

38

Анонимен

преди 6 години

Щом отказват да говорят,значи не трябва да се знае.Да се знае истината.Това което трябва да се знае,явно се различава категорично от това което Не трябва да се знае.Иначе такива случаи от ,,Светлото Минало'' бол.Жалко за руският народ,ще бъде мачкан и лъган още дълго.Даже и руската църква помага на държавният репресивен кремълски апарат.Пълно бездуховно съществуване, безверие навсякъде цари.

37

Анонимен

преди 6 години

"Знаете как са дали 2 млрд за космическа програма която не работи и са убили Кенеди щото е било негова идея"__________________Знаем как са дали милиарди, за да разработят пишеща в безтегловност химикалка и как са си глутнали езика от злоба и завист, когато са разбрали, че руските космонавти пишат в космическото пространство с молив, струващ жълти копейки.

36

Стамат

преди 6 години

А смъртта на Кенеди каква тайна е?Някои хора много обичат да си врат гагата дето не им е работа!

35

Анонимен

преди 6 години

"Все още витаят слухове за смъртта на първия човек в космоса"Или иначе казано- теории на конспирациите. Определение, което не е удобно за автора на статията. Това с метеорологичния балон и американците го ползваха за случая в Розуел.

34

Анонимен

преди 6 години

А доказателсва има ли? Няма! Значи не се е случило.

33

Анонимен до 31

преди 6 години

Само да попитам защо след като са кацнали на луната през далечната 1969 год. не повторят това "уникално" кацане?Отговора е един няма полет до луната, защото сега и да се изтървеш в гащите ще бъдеш засечен от поне 5 държави.Лесно е да летиш до луната през 1969 без да има спътници, сателити а сега с тази технология как да летиш до луната.Ами нали ще бъдеш засечен смяяяях.Аполо 11 кулите близнаци пак на 11 абе харесали са си го това число краварите.Полет до луната болни мозъци.

32

цру

преди 6 години

В ракетата не е бил Гагарин, а дядото на Путин. След това малкият Володя не е могъл да преглътне тази явна несправедливост и е вдигнал хвърчило пред миг-а на Гагарин, по- нататък знаете- промяна в посоката, свредел и бум! Извънземните са останали твърде огорчени и наказват младия Владимир, като го издигат до висок пост в кгб и с това му попречват да си пие водката на рахат. До днес Путин спи с куфарче под възглавницата и се буди облян в ледена пот.

31

За тъпото заглавие

преди 6 години

с конкурс ли го избратехте?

30

буба

преди 6 години

Както и да е загинал едва ли ще разберем. Дали е паднал от балкон на бардак или са го отвлекли извънземни, хората които знаят защо точно е станало и те са мъртви и всичко е покрито. Русия обича мистерии и поне не си ги разсекретяват като УСА след някой друга година да им се смеем. Знаете как са дали 2 млрд за космическа програма която не работи и са убили Кенеди щото е било негова идеа

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28В програмата Аполо са участвали 410000 души и само ти се осмели да кажеш истината. Бравос на таквиз достойни русофили.

28

йфх

преди 6 години

Още една версия е за отмъщението на Брежнев, заради плестницата от Гагарин. Бил е любимец на Хрушчов, на с Брежнев са се мразели.

27

Анонимен

преди 6 години

те и американците искат да знаят кой уби Кенеди, ама им пускат само версията на ЦРУ с Осуалд.

26

Анонимен

преди 6 години

Кацане на луната по Холивудски, само болен мозък може да повярва че краварите са стъпили на луната.Смяяяях та те и сега горките не могат да пратят нещо в космоса което да не те взриви или развали.Не говоря за спътници.За тема космос Руснаците са с много обиколки пред американците.