177

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля че рашките са луди затова стойте настрана, нека си се избиват сами, 43 деца само в мола от оня ден, ужас

176

"-"

преди 6 години

Колега, хАмериканците твърдо НЕ ще се съгласят със вас и с мястото което им отреждате!!!!!-)))))Поради тази причина САЩ са готови да воюват с РФ до последния европеец, тоест, с един куршум три заека - Европа, Русия и Китай, а като прибавите и Индия - естествения противник на Китай, ето ви ги 3 милиарда в минус (Европа плюс РФ са около 650 милиона)

175

До 216

преди 6 години

Това даже и руснаците не го вярват.Китай има най голям стокообмен с ЕС.И за ужас на САЩ и Русия те следват Германия.Много скоро ще има нова супер сила КитаЕС.Те формират към 40% от световната търговия и знаят , че най мощното оръжие на света са парите.Русия и САЩ се самоизяждат , а КитаЕС поглъща всичко.

174

"-"

преди 6 години

Според западни специалисти, бивши политици и генерали в оставка истинската цел на САЩ е - Китай!Русия се явява съюзник на Китай и гарантира неговата безопастност - сухопътни граници и с природни ресурси.За разлика от Русия, Китай все още е силно уязвим при военен конфикт със САЩ.Но, засега..., а след 10г. ???Затова и бързат, особено след като РФ демонстрира само част от възможностите си във воената област.Без Путин в РФ, Китай в дадения момент е просто Цел и в Китай го знаят!

173

Берлин

преди 6 години

Ушaнките - вън!

172

Google

преди 6 години

Scrippal case evidence. Опитай те се да търсите в гугъла за доказателства относно случаят. Аз не намерих дори една статия на английски споменаваща нещо по въпроса, просто няма. Виновен обаче има и както обикновенно е Русия.

171

а

преди 6 години

До АнонименКои вие сте го изгонили бе?

170

Руснака

преди 6 години

Бе защо ли влизам още да ви чета тъпотиите, които започват още от заглавието?

169

Анонимен

преди 6 години

Абе никой не си направи труда да види този Скрипал къде е, в коя болница е, дали изобщо е в болница и какво е състоянието му... Защото имаше една такава постановка през 2004 г., когато в Украйна "про-западния" Юшченко беше отровен преди изборите уж с диоксин, а след тях акнето му изчезна чудодейно и неочаквано. Така като се беше появило. А един немски професор, директор на реномирана клиника, заяви публично, че белезите на Юшченко нямат симптомите на отравяне с диоксин и беше уволнен.

168

Анонимен

преди 6 години

Ние пък изгонихме нахалния им ПатриархРуските "дипломати"явно сами си търсят белята

167

Даде

преди 6 години

Но работели за Русия

166

Cambridge Analytica

преди 6 години

Голям скандал с тази британска компания която има клонове в Канада и в десетки други страни. Разкрита за криминални престъпления включително убийства с цел манипулиране на изборите в държави като САЩ, Англия, африка и много други. Има и видео на тубата със скрита камера. Западните медии мълчат. Това е в пъти по голяма и истинска скандална новина от Скрипал и Руски намеси в изборите, но се мълчи.

165

До прокто

преди 6 години

А ти знаеш ли колко милиона китайци бяха избити от Япония преди това , над три или това е статистика.

164

Хъ

преди 6 години

Повече от сто години минаха , но Стамболов още ви буди нощем в пот и страх , страхливи русофоби.Никога няма да постигнете великите победи на българската армия над всички врагове.Още сънувате кошмари с ген.Колев.

163

проктолог

преди 6 години

На 6-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба.На 9-ти август 1945 година, американски бомбардировач хвърля над Нагазаки втора атомна бомба. Загиват 73 884 души, ранени са 74 909 човека, разболяват се 120 820 жители.

162

Стамат

преди 6 години

До До Стамат"Само Садам е избил повече хора от целия запад"Жертвите на 1 и 2 Св. войни къде ги броим?

161

Стамат

преди 6 години

"Отравянето на Скрипал премина границата"А убийствата на Саддам, Кадафи, разрухата на целия арабски свят, лихвите...Всичко това е в "границите"Ашколсун на западните медии!

160

Анонимен

преди 6 години

Бой по yшaнките докато омекнат!!!!

159

Анонимен

преди 6 години

Гардиън - левичарски ***, слуги на масонския елит.

158

бългериа фърст

преди 6 години

Тереса Май преследва руснаците точно така, както хитлеристите преследваха евреите. Наричайки ги *** и приписвайки им несъществуващи престъпления. Тя се закани и на руските бизнесмени в Лондон. Ще ги убива по улиците, както нацистите убиваха евреите?