432

реплика ...

преди 6 години

на всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие....останалото са пенсионери ,които грачат във форума щото вече за друг *** не стават...със здраве !

431

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 565Като истински русофил пак нищо не си разбрал. Савченко е хваната да готви серия от атентати с руските си приятелчета във върховната Рада и президентството и сега ще прекара поне 20 години в затвора. Доказателствата са убийствени със записи и видео на руската шпионка. Много яко са се хързулнали великите руски служби. Трябвало е веднага след атентатите руските войски да влезнат в Украйна и да я окупират. Отново убийствен провал за руските служби.

430

Боби

преди 6 години

До П.Петров 560Казах ти Двойно и повече покритие от камериЗначи ще ослепиш едната но другата или другите я покриват КАМЕРИТЕ В ЦЕЛИЯ РЕСТОРАНТ СА БИЛИ ИЗКЛЮЧЕНИ - ЦЕНТРАЛНО - Тоест някой е влезнал там където е сървърът и го е изключил или го е хакнал дистанционно СЪВПАДЕНИЕ А?

429

Анонимен

преди 6 години

Англия ще бъде наказана.............рано или късно!!!

428

Боби

преди 6 години

До П.ПетровКолега транспорта никога не е проблемНо как ще го пренесеш от save house до обекта на ползване? Трябва ти нещо като щприц и то маскирано под някаква друга форма защото самия Приносител/Атентатор ще се Зарази/Облъчиа самия Шприц вече няма как да е изолиран нали Така да се каже пак прекалено.

427

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ ТРЯБВА ТАКА ЯКО ДА ГИ УЖИЛИ, ЧЕ ДА ГИ ЗАБОЛИ И ДЖИГЕРА

426

Анонимен

преди 6 години

Путин е разпоредил да не се изнася повече *** от вражеските посолства. Нека загниват и се вмирисват.

425

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Без ръце с широко отворени очи

424

Виски с водой

преди 6 години

При новината за подготвяното икономическо ембарго цената на бояришника в Русия вече рязко скочи.

423

П.Петров

преди 6 години

До БобиЩом вие знаете, мислите ли , че ГРУ и ФСБ не знаят къде има камери, как да ги заслепят или деактивират ?

422

Браво Русия

преди 6 години

Този път Русия няма да се ограничи само до мачкане на сирене, кашкавал, салам, шунка, пилета, яйця и деликатеси. Под веригите на булдозерите ще попаднат всякакви западни упадъчни продукти като компютри, смарфони, лаптопи, таблети, дискове и флашки със загниваща музика особено английска. Треперете русофоби.

421

Коко

преди 6 години

Ей сега вече англетат ша видат!Путин ще спре износа на ***, валенки,балайки и самовари за Лондон!Пред магазина на Лада се вие опашка за последни бройки!И се спират екскурзиите до Нованасранск,УланУде и Томск!А...ще изгонят и чистачката от англииското посолство....

420

сова

преди 6 години

До Путин да кажеТи да не се ги броил бе.

419

Хъ

преди 6 години

След този случай Путин вече е ***, а Русия става лидер на Третия свят без право на глас.

418

Наказанието

преди 6 години

Русия спира всякакъв трафик на кокаин през посолствата на страните изгонили руски разведчици. Нека да видят сега лошото хубаво ли е? Така им се пада на русофобите!

417

По заповед на Путин

преди 6 години

Много жестоко ще бъдат наказани САЩ. Вагнер с обновен състав и смазани калашници ще бъдат пуснати отново на убой в Дейр-ез-зор за да си отмъстят.

416

П.Петров

преди 6 години

До Боби 544,Както казахте, полоният е радиоактивен, не си го носиш в джоба или при четката за зъби, а в екраниращ контейнер с дипломатическа пратка, която никой не може да пипа или преглежда. Да не искате да ми кажете, че на Айофлот им трябват дни, за да прелетят от Москва до Лондон ?

415

Путин да каже

преди 6 години

защо скриха над 300 трупа от народа при пожара в Кемерово.

414

Боби

преди 6 години

До П.Петров 547ВБ е бъкана включително и в провинцията с камери до камери снимащи една друга едва ли не поне двойно покритие понеКамерите в ресторанта точно по това време - НЕ СА РАБОТИЛИ ...Едно съвпадениеВторо съвпадениеТрето съвпадение ЕЕЕ да бяха пуснали фиш на ТОТО щяха да имат по-ГОЛЯМА вероятност да спечелят

413

Наказанията започват

преди 6 години

Путин е наредил всички булдозери да бъдат в пълна бойна готовност за мачкане на продукти от ЕС и САЩ.