155

Милен

преди 6 години

Да така може да проверите и в МО и там е същото дъртите *** стоят на заплата и пенсия и нищо не правят,но не дават и шанс на младите да се развиват.

154

Анонимен

преди 6 години

До DiesIrae 164верния отговор е "над мен е само господ". изречени от бивш главен прокурор.вярно там в Англия ви форматираха мозъчните клетки и не можеш да разбереш какво съм ти писал.

153

Василев

преди 6 години

Пенсионер съм от системата на МВР,бил съм на оперативна работа.Тогава имаше приемственост м/у поколенията.Сега ме срам да кажа къде съм работил.Системата е пропита от корупция,от долу до горе.На отговорни постове назначават послушници,некадърници,те правят дъщото надолу,а що е кадурно се мачка.Не виждам как и кога ще се изчисти и възроди системата,която да служу на хората-нейните данъкоплатци.

152

DiesIrae

преди 6 години

До 1Чел, чел и пак не дочел.Кое от, че съм пуснал хората по рано за да не стоят след 8 часа на работа не ти стана ясно?И не съм учил товарене на палта (ако някъде се учи). Завърших Бизнес Администрация в Кардиф Метрополитън (Англия).А на лудия от 154Съдейки по начина ти на мислене най вероятно според теб над Главния прокурор е някой рептил роден преди 500 мил. години в съзвездие Хакуна Матата, избил динозаврите, заживял в кухата земя и сега използва масони и илюминати. Май си от тия луди!

151

иван гешев

преди 6 години

в добавка към коментара ми дали съмнаясно като пиша коментари по поводпенсионирането на служители в МВРКАК може човек да работи 20год. наеднобюро и след това да му дадат пенсия +20эаплати и да продължава още 20 год. даработи на бюрото.не мисля че е толковатрудно эа да си наясно с таэи дивотия..

150

1

преди 6 години

До иван гешевНе оспорвам труда ти , но за да се пенсионираш в МВР ти трябват 27г. стаж и 53г. възраст! Сега ти разбра ли ме? Ако не, чети закона!

149

r166

преди 6 години

... "поредната реформа"...

148

иван гешев

преди 6 години

към 1,эащо бе приятелю,какво трябва да ми е ясно.май на теб нещо не ти е ясно.на мен эа 18 години работа на полетос трактори и комбайни,в студ и пек идишайки пепеляк милата ми родина мидаде 185лв.пенсия.в Испания эа 15год.ми дадоха 600евро,та мисля че съмнаясно с нещата эа раэлика от теб..

147

1

преди 6 години

До DiesIraeТи си си загасил огънчето на запалката!

146

r166

преди 6 години

Над 1100 назначени по трудово правоотношение - това са тези цивилни, които след поредната станаха т. н. "отвън". А на мястото на "пенсионерите", които основно са пак такива, кой ще започне със стартова около 600? За малък град може и да се излъже, но в големите...

145

1

преди 6 години

До DiesIraeПалта не съм товарил, но съм събирал хора в чували! Щом си учил да товариш палта, това ще правиш, а не да даваш "акъл" другите какво ще правят!

144

... Мен

преди 6 години

Разчитам на добрата воля на Управляващите всичко да се оправи!!.

143

1

преди 6 години

До иван гешевКогато пишеш нещо , на ясно ли си?

142

Анонимен

преди 6 години

До DiesIrae 153аз знам, че не съм човек но това писание (абсолютна лъжа) просто не е за вярване. На таквиз гръмки слова съм се наслушал. и чакам отговора за Главния Прокурор.

141

DiesIrae

преди 6 години

Това, че тези хора като видят да вали сняг почват да мислят как ще се приберат служителите им и дали ще е безаварийно по не разчистените ни пътища въпреки, че плащат данъци никои не го отчита нали?Това, че тези хора обикалят да търсят поръчки под дърво и камък само и само да намерят работа за служителите си и да не ги оставят без заплати никои не го отчита нали?Това, че вечер ти в 5 часа ставаш и хукваш с шапка на глава не означава, че истинския шеф 2 часа след като легне не мисли още за вас!

140

иван гешев

преди 6 години

снае нема такава държава....живял и работил съм 19 години в Испания.последните 2 работих подръжкав комисариа на националната полиция.когато един полицай на 63 години сепенсионираше и аэ му каэах че в нашатастрана полицаите се пенсионират на40 години и 20 години стаж,той невярваше и ме попита ,но эащо каэват честраната ви е бедна щом пенсионираттака млади хора,иэплащат им 20 эаплатии след това могат да им плащат и повечеот 40 год.една нелоша пенсия при товас право на работа.

139

1

преди 6 години

До DiesIraeДобре, какво те интересува другите какво правят а ревеш? Това , че си учил не те прави повече "човек" от другите! Всяка една държава има нужда от хора с различни професии!Не съм страдалец и не се правя на такъв но не съм и ***!

138

DiesIrae

преди 6 години

До 1Да има много пишман шефове които им дадоха пари наготово и те сега се правят на баровци.Но има и такива които със собствен труд са направили нещо (има много такива фирми в България които са започнати от нищо). Това, че тези хора отиват 2 часа по рано за да обиколят всички работни места и да подготвят работата за всичките си служители, не се отчита нали? Това, че те си тръгват 2 часа след всички защото минават на всякъде да угасят и да проверят всичко ли е както трябва?

137

Анонимен

преди 6 години

До DiesIraeда не съм човек, работя в частия сектор, запознат съм добре как се нагаждат ДДС то, осигуровката ми я поема изцяло работодателя, заплата по банка т. н. и съм преживял едни процеци и съм го осмислил па ти само в главата е БКП. и ако разбереш кой е над главния прокурор (помощ от мен това го е казал един бивш главен прокурор) може би ще разбереш защо нещата в тази държава са такива каквито са.

136

DiesIrae

преди 6 години

До 1И като се правиш на толкова корав, хайде аз ще бягам с маркуча ( понеже съм отговорник по пожарна безопасност и съм потушавал пожар вече с твой колеги ) а ти ще разтовариш сам 1 ТИР с 5000 броя палта, ще оправиш документите и фактурите и след това ще се прибереш (след 8 часов работен ден, защото си пуснал хората си да не стоят и си останал сам). Не ви е само на вас трудно (ти например никога не си мислил за изплащане на заплати и за това, че 100 семейства чакат да си получат парите навреме)